Vortex Optics

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

God optik fra Vortex Optics

Siden den amerikanske virksomhed blev grundlagt tilbage i 2004, har Vortex Optics sørget for, at du har kunnet se længere og tydeligere end nogensinde før med en af deres kikkerter. De har i lang tid tilbudt et bredt udvalg af respekterede produkter inden for optisk udstyr, og de har samtidigt vedligeholdt deres høje produktions- og kvalitetsniveau. Det har været med til at bringe dem til tops i branchen.

I dag er de et af de foretrukne valg blandt jægere, sportsudøvere, militært personale og udendørsentusiaster verden over. Deres udvalg af produkter spænder bredt, fra sigtekikkerter og kikkerter til afstandsmålere og renseudstyr. Årsagen til Vortex Optics’ fortsatte succes ligger i deres dedikation til at levere nytænkende og pålidelige produkter til konkurrencedygtige priser.

Nyd naturen i høj kvalitet med smart teknologi

Med krystalklare linser specielt designet til at lade dig se verden i dens fulde flor kan du observere dine omgivelser på et helt nyt niveau. “Hvordan?” tænker du måske. Ved hjælp af en række teknologier, som Vortex Optics har kunnet bruge til at skabe nogle af de mest velansete kikkerter på markedet.

Mange Vortex kikkerter er fyldt med argongas i stedet for almindelig luft, som andre kikkerter ofte benytter. Metoden giver en forbedret ydeevne under barske vejrforhold, fordi argongassen er en inaktiv gas, som forhindrer fugt i at trænge ind i optikken og forstyrre. Og så er der den specielle ArmorTek-belægning, der beskytter de udvendige linser mod regn, snavs og ridser.

En anden teknologi, de bruger, er ED-glas, også kendt som ekstra-lav dispersivt glas. ED-glas er et specielt type glas, der er designet til at minimere kromatisk aberration, som opstår, når lysstråler af forskellige farver (eller bølgelængder) brydes forskelligt, når de passerer gennem linsen. Det kan resultere i farveforvrængning. ED-glas har egenskaber, der reducerer denne spredning af lys, hvilket gør det muligt at levere billeder, der er skarpere og mere farveægte.

Med en Vortex kikkert er du altid sikret høj kvalitet. Nogle af produkterne er endda skabt med XLR Lens Coating, hvilket er en smart og effektiv måde at belægge de optiske linser på. Metoden er nemlig med til at maksimere lysgennemgangen og reducere refleksioner. Resultatet er skarpere og lysere billeder, der bedst muligt repræsenterer naturen, som den er.

Kig efter en Vortex kikkert med robust, solidt og smart design

Vortex Optics producerer et varieret katalog af optisk udstyr, der kan bruges til alle slags udendørsaktiviteter, hvor du har brug for en kikkert. Uanset om du er på jagt efter en Vortex monokikkert/udsigtskikkert til ét øje, en Vortex fuglekikkert eller en sigtekikkert til jagt, er du altså kommet til det rette sted.

Alle os, der begår os i naturen ofte, ved, at ujævnt terræn, bakker og bjerge kan give lidt bump på vejen. Tasker bevæger sig, grej roder rundt og måske støder en Vortex kikkert sammen med noget andet. Heldigvis har firmaet fokus på robuste og solide konstruktioner skabt til at kunne modstå ekstreme forhold og stød. De anvender særligt stærke materialer som aluminium og magnesiumlegeringer, der sikrer holdbarhed og slidstyrke. Du kan dermed være sikker på, at deres kikkerter holder meget længe.

Leder du efter grej til at opbevare dit optiske udstyr sikkert, kan du med fordel kigge på en af mærkets veludviklede kikkerttasker eller en såkaldt kikkertrem. Du kan også passe godt på dit udstyr ved f.eks. at rense din kikkert efter brug. Gå på opdagelse i udvalget af forskelligt optiktilbehør, hvor Vortex Optics er stærkt repræsenteret.

Eksemplarisk udstyr til udendørsaktiviteter

“Så langt øjet rækker” får en ny betydning, når du tager en kikkert fra Vortex Optics i brug. Forestil dig, at du lister af sted i det høje græs, som du har gjort mange gange før, men denne gang er du i god afstand, uden at skræmme fuglene, fordi du ved, din fuglekikkert kan gøre resten af arbejdet for dig. Du er langt væk, men dog indlevende tæt på dyrene  præcis som det skal være.

Kikkerterne fungerer derfor perfekt til jagt eller natur- og landskabsobservation. De er lette at transportere med dedikerede tasker og remme, som gør, at du aldrig føler dig begrænset i din mobilitet, når du er ude på tur.

Her på Friluft.dk kan du med garanti finde din næste kikkert  og mens du er her, kan du også tage et kig på vores tilbud på mange andre spændende produkter!