Sandberg

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Sandberg – strøm til alle

Den danske virksomhed Sandberg blev grundlagt i 1985 og har siden da specialiseret sig i produktionen af elektroniske produkter. Gennem deres mange år i branchen er firmaet vokset fra et enmandsforetagende til et solidt og anerkendt brand, der tilbyder en lang række pålidelige produkter af høj kvalitet.

Deres hovedmål er at skabe produkter, som fokuserer lige dele på funktionalitet, brugervenlighed og moderne design. Det gør de bl.a. gennem en høj standard for produktkvalitet og kundetilfredshed. Derudover ser de i dag også bæredygtighed som et vigtigt og nødvendigt fokusområde. De er bevidste om, at også de har et ansvar for miljøet, hvilket kommer til udtryk gennem deres valg af miljøvenlige materialer og fokus på genbrug.

Tag strøm med dig over alt

Sandberg tilbyder et bredt udvalg af elektronisk tilbehør, herunder kabler, adaptere, opladere, powerbanks og meget mere. De er især kendt for deres powerbanks af prima kvalitet, som kan oplade et stort udvalg af forskellige enheder.

Med sådan en transportabel oplader behøver du aldrig døje med, at din telefon pludseligt skulle løbe tør for strøm, mens du er på farten. For selvom det er fantastisk at tilbringe tid i naturen og fokusere fuldstændigt på dine omgivelser, er det stadig en god idé at kunne komme i kontakt med omverden.

Det er her, at en smart Sandberg powerbank kommer ind i billedet – for uanset om du er på en endagstur eller skal være afsted i flere dage, tilbyder deres produkter adskillige genopladninger af din telefon per powerbank-opladning. Nogle produkter kan byde på op til 6 iPhone-opladninger, hvor andre kan give en daglig iPhone-opladning i op til en måned.

Gode løsninger til jægeren og outdoor-entusiasten

Det er netop på grund af deres store opladekraft, at Sandbergs produkter er populære til de lange jagtture og outdoor-aktiviteter. De fungerer nemlig som et sikkerhedsnet, der sikrer, at du altid kan bruge dine apparater – om det så er til at tage billeder på turen eller til et vigtigt telefonopkald.

Når elektronik skal med på en tur ud i naturen, er det også essentielt at de kan holde til lidt af hvert. En Sandberg powerbank er heldigvis skabt i et utroligt robust design. Ofte har produkterne en vandtæt IP66-indpakning, der gør, at de kan bruges i alt slags vejr såvel som at blive tabt i vand eller sne. Designet gør også, at de kan holde til hårdt brug.

En Sandberg powerbank er derfor perfekt til jægeren, der holder af lange ture eller udstyr som natkikkert og termiske spottere, men også til outdoor-mennesket, der kunne have brug for strøm til alt fra telefon eller kamera til hunde-GPSen. De kan desuden også benyttes af dem, der til dagligt pendler, eller over sommeren til festivalbrug.

Stort udvalg af powerbanks

Det store udvalg af powerbanks betyder, at du kan finde præcis den, du har brug for til din foretukne outdoor-aktivitet. Det kunne f.eks. være en fra Sandberg Outdoor Solar Powerbank-serien, som kan øge sin levetid ved at modtage sollys, eller en håndvarmer powerbank, hvis indbyggede opvarmer kan lune dig på kolde dage.

Sandberg Survivor Powerbank-serien er som skræddersyet til dig, der virkelig skal på eventyret og opholde sig i naturen over længere perioder. Med en imponerende høj strømforsyning kan du vide dig sikker på, at du kan tilbringe dage og endda uger i skoven eller bjergene, uden at dine enheder løber tør strøm.

De tilbyder desuden også en række spændende Sandberg tilbehør til at gøre din naturoplevelse bedre. Du kan f.eks. finde ledninger, der sikrer, at dine enheder er kompatible med powerbanksne, mens du også kan finde smarte solpaneler, som med deres effektive design kan forlænge din jagt- eller vandretur.

Gør dig klar til outdoor-tur

Fordi vi forhandler gode mærker som Sandberg, kan vi hos Friluft.dk hjælpe dig med at blive helt klar til din tur i det fri. Skal du på jagt, vandretur eller campere i en længere periode, handler det om at være godt forberedt – og her kommer vi ind i billedet.

Når du har fået styr på strømsituationen, har vi nemligt et stort og velegnet udvalg, der strækker sig fra velskabt vandregrej til praktisk optiks udstyr og kikkerter. Er det en overlevelsestur, du skal ud på, har du brug for en række effektive knive og tools samt kraftfuldt lys til at kunne begå dig i mørket. Pak alt dette ned i din komfortable rygsæk eller taske, som let kan indeholde alt, du har brug for.