Vandtætte vinterjakker

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Vandtætte vinterjakker til et aktivt udeliv

Leder du efter en vinterjakke, der er både vind- og vandtæt? Så går du ikke forgæves hos Friluft.dk. Vi forhandler nemlig et stort sortiment inden for vandtætte vinterjakker, der er velegnet til både damer og herrer. Jakkerne er fremstillet i slidstærke materialer, som gør, at de kan tåle al slags vejr – regn, blæst, slud og sne – og at du kan få gavn af dem i mange år.

Vælg netop den vandtætte vinterjakke, der passer til dig

Vi forhandler mange forskellige vandtætte vinterjakker fra brands såsom Carinthia, Deerhunter, Lundhags og Seeland. De tilgængelige størrelser spænder fra S til 4XL. Hvilke størrelser den enkelte jakke kan fås i afhænger af brand og model. Vær opmærksom på, at mange vandtætte vinterjakker både er velegnet til dame-og herregarderoben, mens andre har forskellige i pasform og snit, der f.eks. gør dem være feminine.

Vandtætte vinterjakker er velegnede til dig, som holder af udelivet – hele året rundt. En lang vandtæt vinterjakke er med andre ord et must til dig, som holder af at gå på jagt og fiske i vinterhalvåret. Derudover er jakkerne også brugbare til lange vandreruter, når temperaturen falder. Hvis du ligeledes har en skiferie i kalenderen i den nærmeste fremtid, vil en varm vandtæt vinterjakke også være et godt køb, der sikrer dig mod både regn og blæst.

Kvalitetsjakker med gode egenskaber

En vinterjakke skal både holde dig varm og tør, men den skal også være åndbar. Derfor er det vigtigt at vælge en god vandtæt vinterjakke med funktionelle materialer i både yderstoffet og foret, som vil give dig en god isolering.

Mange af de vandtætte vinterjakker, vi forhandler, er udstyret med den specielle Deer-Tex® Performance Shell®-membran og Deer-Tex® Temp-for. Foret og membranen er særlige kendetegn for jakker fra Deerhunter, men de øvrige brands har ofte lignende teknologier, der gør, at de vandtætte vinterjakker beskytter dig mod både nedbør, vind og kulde, samtidigt med at de er åndbare, så du ikke kommer til at svede.

Et godt eksempel på en anden teknologi er Gore Windstopper®. Det er et bestemt yderstofmateriale, der gør produktet vindtæt. Ofte er produkter med Gore Windstopper® også vandtæt/vandafvisende. Eksempelvis fås Carinthia jakker med denne teknologi. Klik ind på de specifikke produkter og læs en nærmere beskrivelse om de enkelte membraner.

Fokus på kvalitet og design

Vandtætte vinterjakker er oftest udstyret med hætte og høj krave, som ligeledes giver en god komfort og sikrer, at kulde ikke rammer ind på nakke og hals. Det er desuden ikke kun kvaliteten, der er tænkt nøje over ved disse vandtætte vinterjakker – det gælder naturligvis også designet. Farverne på jakkerne er holdt i forholdsvise neurale farvenuancer, så de ikke skaber et stort blikfang på jagt- eller vandreturen.

De vandtætte vinterjakker er designet med store lommer, justerbare taljer og armåbninger samt mange andre smarte detaljer, der kan være yderst anvendelige på jagt-, fiske- eller vandreturen. Alt sammen er naturligvis designet med fokus på den gode kvalitet.

Korte eller lange vandtætte vinterjakker

Da vi tror på, at vores kunder fortjener den bedste vandtætte vinterjakke, så sætter vi en ære i at forhandle både korte og lange vinterjakker. Derfor kan du finde lange vandtætte vinterjakker til damer og lange vandtætte herrevinterjakker her på vores webshop.

Den lange variant vil dække lænd, bagdel samt dele af lårene og bidrage med ekstra varme. Fordelen ved de korte vinterjakker er derimod, at du er sikret en bedre bevægelighed, som kan være en nødvendighed, hvis du skal kunne komme hurtigt rundt – f.eks. under en jagt- eller skitur. Uanset om du vælger en kort eller lang vinterjakke, kan du altid supplere med en varm trøje som underjakke, der vil give et ekstra lag af beskyttelse og isolering.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvad er den bedste vinterjakke?

Nogle vil mene, at den bedste vinterjakke er en dunjakke, da den er behagelig at have på og samtidig også er varm og beskytter mod vind. Dunjakker er dog oftest ikke særlig vandtætte, og derfor kan det være en god idé at vælge en skaljakke eller en vandtæt vinterjakke i stedet. Med en skaljakke kan det være nødvendigt med flere varme lag under, mens der i vandtætte vinterjakker ofte konstrueret af specielle vandtætte materialer og teknologier, som kombinerer vandtæthed med åndbarhed. Dette sikrer, at du forbliver tør og komfortabel, selv i ekstreme vejrforhold. <h3></h3>

Hvordan ved man, om en vinterjakke er vandtæt?

En vinterjakke anses normalt for at være vandtæt, når den kan modstå kraftig regn og våde omgivelser uden at tillade vand at trænge igennem stoffet. Målingen af vandtæthed sker typisk ved hjælp af vandsøjletryk, som indikerer, hvor meget vandtryk materialet kan modstå. For at en vinterjakke skal anses for at være vandtæt, kræver det normalt et vandsøjletryk på mindst 5.000 mm eller mere. Ligger vandsøjletrykket mellem 1.000 og 5.000 mm er der tale om en vandafvisende jakke. Hvis vandtætte vinterjakker skal kunne holde til flere timers nedbør, skal de helst have et vandsøjletryk på over 12.000 mm.

Hvad er vandsøjletryk?

Vandsøjletryk repræsenterer det antal millimeter, som et stykke stof på 1 kvadratcentimeter kan modstå, inden der trænger vand igennem. Tøj og overtøj bliver testet ved, at en vandsøjle belaster overfladen med et tryk, der genereres af tyngdekraften. Jo højere tallet og dermed vandsøjletrykket er, jo mere vand kan stoffet/overfladen modstå. Det er vandsøjletrykket, der bestemmer, hvorvidt vandtætte vinterjakker er vandtætte eller blot vandafvisende.