Bates

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Bates: en lang tradition for godt fodtøj

Bates er et amerikansk mærke, der siden 1885 har lavet kvalitetsfodtøj i form af taktiske sko og støvler. Grundlagt af Andrew Jackson Bates i Webster, Massachusetts specialiserede mærket sig i at lave arbejdssko til de folk, der passer på alle os andre. Det betyder blandt andet, at Bates sko har været meget populære bland ambulancereddere og politifolk og desuden blev brugt af den amerikanske hær under Anden Verdenskrig.

Selvom Bates lægger stor vægt på deres traditionelle værdier, ved de også, at det er vigtigt at følge med tiden. Derfor har de selvfølgelig altid fulgt udviklingen indenfor fodtøj nøje – både i forhold til innovation, teknologi og design. Du kan altså være sikker på fodtøj, der ikke kun ser godt ud, men vigtigst af alt også sikrer dig den komfort, støtte og holdbarhed, du har brug for.

Veltænkt design med fokus på ydeevne og holdbarhed

I 2003 lancerede det amerikanske mærke de velkendte Ultra Lites-støvler, der tog markedet med storm. Det er netop de støvler, der har dannet grundlag for de endnu lettere Tactical Sport 2-støvler, der ramte hylderne i 2022.

De nye letvægtsstøvler er lavet af holdbart full-grain læder og Performance Denier-nylon, der er både slidstærkt og let. Materialerne sikrer, at støvlerne er dejligt åndbare. Et aflastende PU-indlæg og en let, polstret EVA-mellemsål (ethyl vinyl acetat) sikrer en fremragende stødabsorbering. Indlægget formes efter din fod og sikrer dermed en behagelig komfortoplevelse, selvom du skal gå langt eller have støvlerne på i mange timer.

Ydersålen har et veldefineret mønster, der sikrer et solidt anti-slip greb, så du kan være sikker på, at stå godt fast på våde eller ujævne overflader. De mange flex-kanaler i gummisålen er med til at øge støvlens fleksibilitet og dermed din mobilitet. Fordi støvlerne er udstyret med en ergonomisk YKK-sidelynlås, er de desuden lette at tage af og på. De japanske YKK-lynlåse er kendt for deres høje kvalitet og holdbare. Støvlernes pasform kan justeres ved hjælp af snørerne foran og en velcrorem foroven.

I flere af mærkets modeller, som f.eks. de korte letvægtsstøvler Rush Shield Mid Dryguard, bruges desuden den tekniske Bates Dryguard™-membran. Den sikrer, at er støvlerne udover at være åndbare og fugttransporterende også er vandtætte.

Vælg en Bates støvle med det rette skaft

Valget mellem forskellige skaftlængder – kort, mellemlangt og langt – tilbyder en række fordele afhængigt af dine behov og den pågældende aktivitet. Korte støvler kan tilbyde større fleksibilitet og bevægelsesfrihed, hvilket er afgørende for aktiviteter, der kræver hurtigt fodarbejde eller kortere vandreture uden for meget oppakning. De er endnu lettere end modeller med langt skaft og dermed mindre belastende under langvarig brug.

Mellemlange og langskaftede støvler tilbyder derimod ekstra ankelstøtte og er ofte mere egnede til udfordrende terræn eller aktiviteter, hvor forhøjet beskyttelse mod elementerne og omgivelserne er nødvendig, som det ofte er tilfældet ved jagt eller vandring i krævende landskaber. De kan også give yderligere beskyttelse mod vand, sne og andet terræn, som kan komme ind i fodtøjet.

Bates støvler til det aktive udeliv

Det gode design, konstruktion og materialevalg gør Bates støvler til et fremragende valg til et bredt spektrum af friluftsaktiviteter, herunder udearbejde, jagt og vandring. Den uovertrufne komfort og støtte, som de tilbyder, gør dem nemlig ideelle til langvarig brug i terræn, hvor pålideligt fodtøj er afgørende. At have fodtøj, der yder optimal støtte og beskyttelse mod elementerne, er af afgørende betydning, når du begiver dig ud i naturen, uanset om det er i en professionelt regi eller som en del af en fritidsaktivitet.

Uanset hvilken friluftsaktivitet du er mest til, tilbyder Bates støvler en fantastisk blanding af traditionelt håndværk og innovativ teknologi, der kombinerer holdbarhed med funktionalitet. De kan altså imødekomme de unikke udfordringer, som forskellige aktiviteter præsenterer, og støtte dem, der træder ud i det uforudsigelige. Tag et kig på vores sortiment og vælg det par, der passer bedst til dig.