Grey Owl Paddles

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Gode kanopadler fra Grey Owl Paddles

Siden grundlæggelsen i 1976 har Grey Owl Paddles været en stor spiller på markedet for padler til kanoer og kajakker. Den canadiske virksomhed, der har sine rødder i delstaten Ontario, er for mange et symbol på kvalitetshåndværk og passion for vandsport. Igennem årene har de etableret et solidt ry for at skabe pålideligt udstyr, der appellerer til både nybegyndere, fritidsroere og professionelle atleter.

Virksomhedens historie

Historien om Grey Owl Paddles er en historie om kontinuerlig innovation og et urokkeligt mål om topkvalitet. Det hele startede, da interessen for at ro i kano i Nordamerika steg stødt op gennem 70’erne. Virksomhedens grundlægger, Brian Dorfman, så et tydeligt behov for bedre og mere holdbare padler, der kunne erstatte de brænde-lignende træstykker, han selv fik stukket i hånden, når han lejede en kano som campist. Han satte sig for at fremstille træpadler med en højere ydeevne til en fair pris, så andre også kunne komme til at nyde den vandsport, han selv var så betaget af.

Hvad gør Grey Owls træpadler til noget særligt?

Padler fra Grey Owl er kendt for deres høje kvalitet, gode ydeevne og formidable holdbarhed. I årenes løb har virksomheden, gennem både succeser og udfordringer, arbejdet på at forstå forskellige materialers styrker og svagheder. De har taget imod råd og aktivt søgt indsigt fra deres målgruppe, der spænder fra konkurrenceroere til instruktører og almindelige kano- og kajakentusiaster. Deres eksperimenterende tilgang og evne til at bruge andres indsigt i deres produktion har resulteret i et udvalg af kano- og kajakpadler, der er uden sidestykke i kvalitet og alsidighed.

Et stort udvalg af kvalitetspadler

Der findes et utal af padler i forskellige længder med blade, der varierer i bredde og tykkelse. Et langt, slankt design er godt til dybt vand, mens lavere vand kalder på en paddel med et kort, bredt blad. Vælg den type, der passer bedst til de forhold, den skal bruges til, for at få mest muligt ud af den.

Grey Owl Paddles fremstiller padler i træsorter som ask og lind (basswood), der er massive og holdbare. Træet er ofte lakeret for at øge slidstyrken yderligere. Uanset hvilken af deres mange padler, du vælger, kan du altså være sikker på at have glæde af den i mange år.

Bliv klar til kanotur

Med en god paddel fra Grey Owl Paddles mellem hænderne er det let som en leg at glide gennem vandet, mens du nyder den smukke natur omkring dig. Hvis du ikke allerede har din egen kano, kan du tage et kig på vores mange kvalitetskanoer. Har du derimod styr på fartøjet, kan det være du er interesseret i at investere i noget lækkert beklædning til kanoroning eller velvalgt kanotilbehør, der kan gøre transporten nemmere. Vi har også mange gode tasker til vandsport, så du kan være sikker på, at dine ejendele forbliver tørre.