Jaeger

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Jaeger – kvalitetsrig optik og tilbehør til jægeren

Siden 2009 har det danske mærke Jaeger produceret kikkerter, kikkertsigter og tilbehør til jagt. Der var en stor efterspørgsel fra især nye jægere efter blandt andet kikkerter til en fornuftig pris – og herefter gik det stærkt med at udvikle de kvalitetsprodukter, du finder i sortimentet i dag. Teamet bag Jaeger består af eksperter inden for jagtprodukter og kikkertoptik, og med mere end 30 års erfaring har de udviklet og designet produkter, du kan bruge både før og under jagten.

Masser af tilbehør til din jagttur

Ud over kikkerter og kikkertsigter har Jaeger også andet praktisk tilbehør til jægeren. Køb for eksempel montager til dit sigte, som du bruger til at montere kikkertsigtet på geværer og rifler, så det sidder sikkert og stabilt.

Du kan også finde et rensesæt som Jaeger Elite våbenrensesættet, der indeholder alt det, du har brug for til at rense din riffel eller dit gevær. Du får universalhåndtag, stænger til riffelpiben eller geværløbet, rengøringshoveder og -klude og en messingbørste, der alt sammen passer i en aluminiumskuffert, så du altid har orden i dit rengøringssæt.

Når du skal bedømme, hvor langt der er til dit bytte, er en Jaeger afstandsmåler uundværlig. Alt efter hvad du skyder med, er det vigtigt at vide, om du er 150 eller 200 meter fra byttet – det virker ikke som meget, men det kan have stor betydning for kuglens placering. Du kan både bruge din afstandsmåler til at tjekke afstanden til byttet, når det kommer frem, og til at danne dig et overblik over afstanden til genstande i din umiddelbare nærhed for helt præcist at vide, hvor langt der er, når byttet kommer, så du er klar til at skyde med det samme.

Vælg det rigtige Jaeger kikkertsigte

Et Jaeger kikkertsigte er kendetegnet ved et pålideligt og stabilt sigte, og de er 100 % vandtætte, så du kan bruge dem i alt fra fuldt solskin til øsende regnvejr. Du finder både modeller med vidvinkellinser, der giver dig et bredt og klart synsfelt, og med forskellige typer coating alt efter dine behov.

Du finder naturligvis Jaeger kikkertsigter i de to standardstørrelser, som er henholdsvis 1” og 30 mm. 1” svarer til 25,4 mm og vejer en smule mindre end 30 mm, som til gengæld kan give lidt mere stabilitet.

Der er også forskel på linsediameteren, som har betydning for, hvor meget lys der bliver lukket ind. Ved brug i dagslys kan du godt nøjes med en mindre linsediameter, mens jagt i skumringen kræver en større linsediameter. Vælg for eksempel en Jaeger Elite kikkert med en fully multi-coated linse til jagt i svag belysning, så du ikke misser noget, når du kigger gennem linsen.

Forstørrelsen er også en vigtig parameter, når det kommer til kikkertsigte til din riffel. Tallene angiver, hvor meget et objekt forstørres på 100 meters afstand og afhængigt af jagttypen, kan du have forskellige behov, så det er værd at overveje, inden du køber.

For at vælge den helt rigtige Jaeger kikkert skal du holde øje med mange af de samme parametre som for kikkertsigtet: forstørrelse, linsediameter og coating – det er de samme betingelser, der gælder for en kikkert. Men specifikt for en kikkert skal du også kigge efter blandt andet okularer og synsfeltet. Okularer er de små linser, der vender ind mod øjnene. En Jaeger kikkert er lavet til at kunne bruges både med og uden briller, så på det punkt kan du være sikker på at kunne bruge kikkerten, lige meget om du bruger briller eller ej. Synsfeltet angiver, hvor mange meter af en cirkel du ser på 1000 meters afstand – jo bredere synsfelt, jo mere terræn får du med.

Find en Jaeger kikkert til næste jagt eller outdoor-tur

Jaeger kikkerter har en høj optikkvalitet, så du får et skarpt og klart billede. De har fasecoatede prismer, hvilket er en type prisme, du kun finder i de bedste kikkerter til jagt og outdoor. Især til jagt er denne type prisme god, fordi den giver godt lys i skumringen, hvor du har brug for at se klart og tydeligt.

De er udformet ergonomisk med en slidstærk gummiarmering, så du altid har et godt greb om din Jaeger kikkert, selv når kikkerten er glat af regn, eller du har tykke vinterhandsker på. Og netop i regn er en Jaeger kikkert anvendelig, da alle modeller er dugfri og 100 % vandtætte. De er desuden lette, så du nemt kan have dem med på jagt, uden de bliver til besvær i løbet af dagen.

Den høje kvalitet stadfæstes af de 10 års garanti, der altid følger med, når du køber en Jaeger kikkert. Og kvaliteten er nødvendig, når du har kikkerten med på jagt eller på en anden aktivitet i naturen som fiskeri, fuglekiggeri eller en vandretur med fantastiske udsigt.

Bliv helt klar til jagt

JagttøjJagtbukserJagtjakkerSkydevesteJagttrøjerJagtskjorterJagthatte og huerJagthandskerJagtstrømperJagtundertøjJagt-T-shirtsJagtshortsJagtregntøjJagtstøvlerJagtgummistøvler