Nextorch

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Nextorch – dit lys i mørket

Siden 2005 har virksomheden Nextorch produceret gode lysløsninger. Som et lys i mørket har de etableret sig som en af de førende aktører på markedet, hvor de er kendt for at levere innovative og pålidelige belysningsprodukter til stort set alle situationer, du kunne have brug for en lommelygte eller lampe i.

Deres mål er at kunne bidrage med fantastiske lamper og lygter til meget forskellige brugergrupper som militærpersonale, politi, redningspersonale og udendørsentusiaster, der vandrer, camperer eller går på jagt. De passer selvfølgelig også glimrende til hverdagsbrug, hvis du bare godt kan lide at have en lommelygte liggende for en sikkerheds skyld.

Centrale kerneværdier

“Illuminate the world”, lyder det fra Nextorch, og deres slogan giver da også genklang for deres mange kunder rundt omkring i verden. Men det er ikke kun deres slogan, som har været med til at gøre dem populære; det er også deres ufravigelige fokus på innovation og kvalitet. Virksomheden er dedikeret til hele tiden at udvikle deres forskellige belysningsteknikker med mål om at forbedre produkternes ydeevne – men bestemt også brugeroplevelsen.

Innovation og holdbarhed

Siden grundlæggelsen har virksomheden sørget for at holde trit med udviklingen på området. De er derfor kendt for at integrere avancerede, innovative teknologier i deres produkter. Når du kigger i deres store udvalg, kan du altså vide dig sikker på, at gode løsninger som LED-belysning, genopladelige batterier og avancerede lysstyringsfunktioner er at finde i produkterne.

Nextorch lægger også vægt på holdbarhed og modstandsdygtighed, så deres produkter passer til selv de mere krævende udendørsaktiviteter. Du får altså ikke bare en lygte, som du bruger et par gange og smider væk, fordi den ikke fungerer. Tværtimod har firmaet en målsætning om at prioritere kvalitet i alle aspekter af deres produkter. Fordi de benytter holdbare materialer og gør brug af omhyggelig produktionskontrol, kan du være sikker på at få en pålidelig lyskilde med lang levetid.

Nextorch lygter til enhver lejlighed

Nextorch producerer et væld af lygter, der alle sikrer, at du kan finde lys til hvilken som helst lejlighed. Hvis du har brug for stærk belysning på et af dine udendørseventyr eller til praktiske gøremål i mørke områder, findes der altså en række kraftfulde Nextorch lommelygter, du kan vælge mellem. Nogle modeller er små og kompakte, hvorfor de passer fint i lommen, mens andre er større men til gengæld er utroligt stærke.

Firmaet laver selvfølgelig også smarte løsninger til dig, der foretrækker at holde dine hænder fri. Det betyder f.eks., at de laver såkaldte clip on-lygter, der kan sættes fast på din trøje eller taske, så du ikke skal bære rundt på den. Du kan også vælge en mere klassisk løsning med en praktisk Nextorch pandelampe.

Fokus på brugervenlighed

En Nextorch lampe eller lygte er altid skabt med henblik på, at alle og enhver skal kunne bruge dem. De er lette at betjene, da de skal være lette at finde glæde i. Det er en måde at give brugerne en intuitiv oplevelse på, men det er bestemt også en måde at sikre, at ligegyldigt hvilken situation du står i, så har du altid lyset med dig.

Nextorch benytter sig af præcisionsfremstillede batteriteknologier i deres lygter og lamper. Ved at fokusere på det laver de lyskilder, hvor du kan styre lysstrålen, maksimere lysudbyttet og justere rækkevidden. De forskellige modeller er naturligvis skabt til at modstå udfordrende vejrforhold og natursituationer. Mange er derfor vandtætte eller vandafvisende og har et godt forsvar mod stød, vibrationer og slag. Du kan vælge mellem modeller, der kan oplades gennem et USB-kabel eller modeller, der anvender batterier.

Kvalitetsudstyr til de gode naturoplevelser

Hos Nextorch ved de, at vejen til gode naturoplevelser afhænger af pålidelig og kraftfuld oplysning. Derfor sørger de for produkter af høj kvalitet, som benytter sig af særlige teknologier skræddersyet til at levere bedst mulige resultater. Fordi der gennemgående bruges LED-teknologi, er lygterne kendt for at være energieffektive, have lang levetid og producere stærk belysning.

Så uanset om du er på camping og har brug for at finde vej i lejren om natten, eller om du er ude at vandre i dårligt vejr, kan deres lysteknologien altid oplyse vejen for dig. Hvis du fisker meget tidligt om morgenen, kan det også være en fordel at medbringe lidt lys. En Nextorch pandelygte vil være særdeles praktisk til at lyse området op og kontrollere dit grej.

Rampelyset er på kunden

Nextorch ved, at rampelyset ikke skal være på dem, men på kunden. Det er årsagen til, at de udover kvalitet, udvikling og holdbarhed vægter kundernes oplevelser meget højt.

Ydeevnetest, vandtæthedstest, og fald- og stødsikkerhedstest er blot nogle af de omfattende prøver og certificeringer, de laver for at kunne opretholde den gode kvalitet. Det er altså måder, hvorpå Nextorch prøver at opfylde de behov og forventninger, kunderne måtte have – men bare for at tage det et skridt videre, indsamler de også feedback fra dem. Det skaber et samarbejde, der giver gode oplevelser og gode produkter, som du kan lade dig inspirere af.