Sigg

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

SIGG varer til kvalitetsbevidste outdoor-entusiaster

For mere end hundrede år siden indtog schweiziske SIGG markedet med forskellige aluminiumsvarer. Firmaet blev nærmere bestemt grundlagt i 1908 af vennerne Ferdinand Sigg og Xavier Küng og har siden etableret sig som en af de førende producenter af metalflasker på verdensplan. Den dag i dag står de derfor som en anerkendt global aktør på outdoor-markedet bl.a. fordi deres holdbare og miljøvenlige flasker i særdeleshed er gode til at holde drikkevarer varme eller kolde i lang tid.

Det er dog ikke kun væskebeholdere, de specialiserer sig i, men også madbeholdere. Så er du på jagt efter en drikkedunk, termoflaske, vandflaske eller madkasse, er du kommet til det helt rigtige sted. SIGG tilbyder nemlig et væld af robuste og praktiske produkter, som du kan bruge i hverdagen eller på dine fantastiske outdoor-eventyr.

Miljø- og sunhedsbevidste produkter af bæredygtige materialer

En af brandets mærkesager er deres vedvarende fokus på miljøet, bæredygtighed og genanvendelse. De reducerer brugen af engangsplastflasker og affald ved at gøre deres produkter genanvendelige, og derved hjælper de som producent miljøet. Derfor finder du ofte produkter i et design af letvægtsaluminium eller rustfrit stål, der kan bruges igen og igen. Materialevalget og det smarte design giver desuden en fantastisk robusthed og holdbarhed, der gør dem til et oplagt valg for friluftsentusiaster, campister og rejsende.

Men SIGG vil selvfølgelig også sørge for, at deres flasker er gode for dig – og ved at sikre, de er fri for kemikalier som BPA (bisphenol-A) og ftalater, er plastdrikkedunkene sikre for dig at opbevare væske i. Bisphenol A (BPA) og ftalater er kemikalier, der ofte bruges i fremstillingen af plast, og som har været genstand for bekymring på grund af deres potentielle helbredseffekter. Forskning har nemlig vist, at BPA og ftalater kan “lække” fra disse beholdere ind i mad eller drikke, mens nogle studier har forbundet BPA-eksponering med en række sundhedsproblemer. For at minimere risikoen for eksponering for disse kemikalier vælger mange mennesker at bruge BPA- og ftalatfri produkter, herunder genanvendelige vandflasker som dem, der produceres af SIGG. Det er dog vigtigt at bemærke, at mens nogle studier har fundet sammenhænge mellem disse kemikalier og helbredsproblemer, er andre studier mindre entydige, og forskningen på dette område fortsætter.

Praktiske løsninger: væskebeholdere og madkasser i flot design

SIGGs produkter er populære på grund af deres lave vægt, holdbarhed og mange forskellige design. De fremstilles nemlig i en række forskellige størrelser og farver. Mange af dem har fine og kreative motiver, der vil appellere til børn og barnlige sjæle, mens andre er helt enkle – altså findes der en SIGG termoflaske eller drikkedunk for enhver smag.

Alle fortjener en praktisk, holdbar og smart SIGG drikkedunk ligegyldigt om den bruges på kontoret, i skolen eller ude i det blå. Heldigvis kan SIGGs produkter bruges til enhver lejlighed. De er især populære og hyppigt brugt af sportsudøvere og udendørsentusiaster med en energisk livsstil, som har brug for væske på deres eventyr – og derfor beholdere, der ikke bare går i stykker.

De effektive SIGG termokrus og termokopper kan hjælpe dig med at holde din kaffe varm på farten. Mange af termoprodukterne er lavet af holdbart rustfrit stål og har dobbeltvægget isolering, hvilket betyder, temperaturen på din dejligt varme kop te eller kaffe ikke falder lige foreløbigt!

Skal første skoledag indvies med en ny, rummelig SIGG madkasse eller drikkedunk til børn, eller kalder kontorarbejdet på en opgraderet termokande? Det kvalitetsbevidste schweiziske mærke tilbyder stilfulde og funktionelle muligheder, der kan bruges i det daglige, men som også fungerer perfekt til udendørsentusiaster på jagt efter en robust og holdbar drikkedunk.

Siden deres begyndelse har SIGG stødt udvidet og udviklet deres sortiment, der nu måler sig stort og bredt med produkter i mange flotte og forskelligartede design, størrelser og farver. Deres innovation har gjort det lettere for dig at få opfyldt dine ønsker og behov til en drikkedunk eller drikkeflaske, uanset alder eller interesser.