Strikhandsker

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Nyd dejligt lune hænder med strikhandsker

Hold kulden ude med et fleksibelt par varmeisolerende strikhandsker velegnet til de fleste udendørsaktiviteter. Føl varmen og bevægeligheden i hver eneste finger, når du er ude på en lang vandretur eller suser afsted på cyklen. Strikhandsker er den perfekte kombination af stil og funktionalitet. Med deres elegante design og behagelige pasform vil de altid sørge for at beskytte dine hænder og holde dem varme.

Der er noget betryggende ved at vide, at varme strikhandsker har beskyttet hænder i flere hundrede år. Deres historie strækker sig flere århundreder tilbage. Meget er sket siden da, og igennem tiden blev strikketeknikken forbedret i sådan en grad, at både komfort, udseende og anvendelse nu går hånd i hånd. Det betyder naturligvis, at vores sortiment er med udvalgt dette in mente, så du altid er sikret flotte såvel som praktiske handsker til al slags brug.

Merinould – lavet til at holde på varmen

Nogle materialer holder ekstra godt på varmen, andre er enormt fleksible. Men når det kommer til strikhandsker, ønsker du dig naturligvis et par, der kombinerer begge egenskaber. Dine handsker skal altså fremstilles af materialer af højeste kvalitet, så både deres holdbarhed og din komfort sikres. Generelt bruger producenter ofte merinould, der med sin bløde og varme uld er kendt for sine særdeles gode varmeisolerende egenskaber, der er perfekt til køligt vejr.

De er dog ikke så isolerende, at dine håndflader bliver svedige og fugtige under intense aktiviteter. Tværtimod giver merinoulden en høj grad af åndbarhed, som sørger for at holde dine hænder tørre og behagelige selv sidst på din lange jagt- eller vandretur. Den fleksibilitet, som strikketeknikken giver, sikrer en perfekt pasform til enhver håndstørrelse og tillader en god bevægelsesfrihed. Noget, der er afgørende, særligt hvis du skal bruge dem til aktiviteter, hvor hænderne og fingrene er på arbejde.

Velegnet til motion og aktiviteter i naturen

Slip for at købe ét par handsker til dagligt brug, ét par til cykelture og ét par til løbeture. Strikhandsker er skabt til at være alsidige, og de kan bruges i mange forskellige situationer.

De er ideelle til udendørsaktiviteter som vandreture eller cykling på kølige dage, men du kan så sandelig også tage dem i brug, når du bevæger dig rundt i byen på en eventuel shoppetur eller går en tur med hunden. Uanset om du bruger dem til praktiske outdoor-formål eller som stilfuldt tilbehør, er de en uundværlig del af din udendørsgarderobe.

Til den naturelskende sportsudøver

Er du en aktiv sportsudøver året rundt? Så kan strikhandsker være det helt rette valg for dig. De har, som nævnt, god åndbarhed, der hjælper dig, når pulsen og varmen stiger på din tur i det fri. Merinould i kombination med elastan sørger for god mobilitet helt fra håndleddet og ud i fingerspidserne, så du kan have det perfekte greb om dine smarte vandrestave eller cykelstyret på din vigtige motionstur. De fungerer også perfekt til outdoor-hobbyer som fiskeri, hvis du vil vide dig sikker på ikke at miste grebet om din fiskestang.

Kan jeg bruge strikhindsker, når det regner?

Strikhandsker anbefales normalt ikke til brug i regnvejr, eftersom uld ikke er vandafvisende som nogle syntetiske materialer er. Nogle er dog skabt med henblik på at kunne anvendes under mange forskellige vejrforhold.

Nogle strikhandsker fra Sealskinz er fremstillet af innovative materialer, så de er 100% vandtætte og beskytter mod vind, mudder og kulde. Her er det kombinationen af en holdbar nylonblanding med 4-vejs stretch og merinould, der skaber den varme, isolerende og vandafvisende handske. Sealskinz handskerne er designet specifikt til friluftslivet, hvor løb, vandring, jagt, træhugning og fiskeri især er i fokus.

Kan jeg bruge strikhandsker som skihandsker?

Strikhandsker fungerer ikke til alt slags vejr, selvom det sagtens kunne virke sådan. Hvis det gå hen at blive snevejr udenfor eller du skal på skiferie, er det være værd at overveje at investere i et par handsker, såsom skihandsker, der med ekstra beskyttelse mod fugt og vind er bedre egnet til mere ekstreme vejrforhold. I sådanne situationer kan de bruges som inderhandsker, hvis vejret er virkeligt barskt. Hvis du leder efter andre alternativer til at beskytte dine hænder, har vi et stort udvalg af komfortable og fantastiske outdoor-handsker til forskellig brug!

Isolerende handsker til alle og enhver

Om du er på jagt efter strikhandsker til mænd eller damestrikhandsker er underordnet. Vi har nemlig et godt udvalg til alle. De fleste er holdt i neutrale, praktiske farver, der kan holde til lidt af hvert. På grund af handskernes slidstærke design kan de anvendes af både den vandreglade kvinde og den havearbejdende mand, netop fordi materialets fleksibilitet tillader en alsidig pasform med høj åndbarhed. Hvis du ikke kan få nok af strik, har vi i øvrigt også gode strikhuer og varme uldtrøjer at vælge imellem.