Adventure Food

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Adventure Food: frysetørret mad fra Nordpolen til din tallerken

“Uden mad og drikke duer helten ikke”. Det ordsprog kender alle nok, men særligt de, der elsker at tilbringe tid i det fri, ved, hvor afgørende det er at holde energiniveauet oppe, kroppen varm og hjernen skarp. Med Adventure Foods sortiment af frysetørrede måltider er der ingen grund til at gå på kompromis med hverken energiindtag eller smag – uanset hvor langt du befinder dig fra det nærmeste køkken.

Adventure Food blev skabt og udviklet med et skarpt fokus på næringsindhold, smag og brugervenlighed. Bag brandet finder vi den hollandske bjergbestiger Hans van der Meulen, en mand med en imponerende track record, der bl.a. tæller 70 dage på Nordpolen og en bestigning af Mount Everest. Hans viden om og erfaring med vigtigheden af et nærende måltid under ekstreme forhold er fundamentet for Adventure Foods kulinariske oplevelser.

Let, hurtigt og bekvemt

Adventure Food er mere end bare outdoor-mad – det er en del af din outdoor-oplevelse. Med fokus på høj kvalitet, velsmagende retter og en brugervenlig tilberedning, er mærkets retter det oplagte valg for enhver, der ikke vil gå på kompromis med madoplevelsen i det fri. Du får energi og næring i en let pakke, designet til at gøre din friluftstur til en gourmetoplevelse.

Adventure Foods fokus på brugervenlighed betyder, at de frysetørrede retter er nemme og hurtige at tilberede. Alt du behøver er faktisk en ske til at røre rundt med og kogende eller koldt vand – alt efter hvilken ret du har valgt. Vandet hælder du i posen, som maden kommer i. Posen er let at åbne og har en bund, der kan foldes let ud, så der ikke er fare for, at den vælter. Når du har hældt vand op til den markerede linje, rører du godt rundt, lukker posen med den veldesignede lynlås og lader retten trække i ca. 8 minutter. Rør rundt en gang mere og spis! Dit outdoor-måltid er klar på under et kvarter, og takket være den smarte indpakning kan du endda spise direkte fra posen og skære ned på opvasken.

Smart teknologi, der bevarer smagen

Adventure Food bruger frysetørringsteknologi for at sikre, at deres måltider både er holdbare og næringsrige. Processen går ud på at fryse friske retter og derefter fjerne vandindholdet. Det resulterer i langtidsholdbare måltider, der kan “genoplives” ved at tilsætte koldt eller varmt vand. I øvrigt nedbringes måltidernes vægt også markant, så du snildt kan have et godt udvalg med i din rygsæk og samtidigt have plads til lidt smart og velvalgt kogegrej.

Mest imponerende er det, at processen bevarer næsten alle næringsstofferne og smagen fra de friske ingredienser. Det betyder, at du, selv midt i vildmarken, kan nyde et måltid, der er både næringsrigt og smagfuldt.

Få dækket dit energibehov

Ens daglige kaloriebehov (energibehov) er omkring 30 kcal per kg kropsvægt ved normalvægt og normalt aktivitetsniveau. Men når du er aktiv, især i barske outdoor-miljøer med svingende temperaturer, har din krop brug for ekstra energi for at holde trit.

Det er her, Adventure Food kommer ind i billedet. Hver pakke af deres frysetørrede mad er fyldt med nøje udvalgte ingredienser designet til at give et solidt boost af energi og næringsstoffer, der hjælper med at genopbygge dine ressourcer og holder dig i gang, selv under krævende forhold. Derfor er Adventure Food et glimrende valg for det eventyrlystne friluftsmenneske – det er bekvemt, velsmagende og leverer den nødvendige næring til at understøtte dine udendørseventyr, uanset om du går på jagt, elsker at vandre eller skal på lejrtur.

Gourmet i det grønne: et velsmagende energiboost på friluftseventyret

Uanset om sulten melder sig ved daggry, frokosttid eller om aftenen, kan du finde et lækkert, næringsrigt måltid fra Adventure Food til lejligheden. De har nemlig retter, der dækker alt fra morgenmad til frokost, hovedret og dessert – sortimentet rummer det hele.

Du kan f.eks. prøve en outdoor-udgave af klassiske favoritretter som pasta bolognese, chili con carne og kylling i karry. Udvalget fra Adventure Food byder desuden også på grøntsagsbaserede retter, hvis du er vegetar. Altså er der er noget for enhver smag, uanset om du foretrækker kød, fisk eller vegetariske retter.