Cressi

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Cressi – alt godt til havet

De italienske brødre, Egidio og Nanni Cressi, grundlagde i 1946 den familieejede virksomhed Cressi, der nu er en af de førende producenter af dykkerudstyr og vandsportsprodukter på verdensplan.

Brødrene og virksomhedens målsætning har altid været at levere sikkert og behageligt dykkerudstyr af prima kvalitet til dykkerentusiaster  og nu, med årtier på bagen og mange fantastiske produkter, har netop Cressi etableret sig som et velrenommeret og anerkendt mærke inden for branchen. Så er du på jagt efter nyt og holdbart dykkerudstyr, hjælper de dig godt på vej.

Innovativt materiale og teknologi

Havet er skønt med det rette udstyr  og det er lige præcis, hvad Cressi tilbyder. De har nemlig fokus på, at deres udstyr skal være funktionelt, let at bruge, muligt at reparere og ikke mindst langtisholdbart. På den måde kan du nemlig have glæde af det i mange år og belaste miljøet mindre i det lange løb. For hos det italienske firma går de naturligvis op i at passe på det smukke underhavsmiljø, du kan nyde ved hjælp af deres dykkerudstyr.

Med en række avancerede teknologier og banebrydende materialer opnår deres undervandsprodukter en høj ydeevne, holdbarhed og komfort, så du sikkert kan tage dem med ud i vandet. Der er f.eks. tale om:

    • High Seal: Dykkermasker skal sidde tæt og behageligt samtidig med de forhindrer utætheder. Cressis High Seal-teknologi og materiale sikrer en komfortabel pasform, der reducerer vandindtrængen. Fremfor at trykke på ansigtet gør maskens vinkel, at den snarere hviler på huden, så den er rar at have på, når du dykker eller snorkler.
    • Fog Stop: For at sikre godt udsyn benytter de sig også af Fog Stop-teknologien, der sørger for at forhindre dugdannelse på indersiden af dykkermasken. En teknisk membran hjælper til at opsnappe fugt fra næsen, så der ikke dannes kondens på masken.
    • Crystal Silicone®: Materialet her benyttes i produktionen af dykkermasker og snorkler. Ved at være skabt til at have høj elasticitet, holdbarhed og gennemsigtighed kommer du aldrig til at kæmpe med lav synlighed eller rigidt udstyr under vandet.

Oceaner af dykkerprodukter

Hav det fedt i havet med et væld af velproduceret Cressi dykkerudstyr. Vi tilbyder et stort udvalg af deres produkter, der kan bruges til at skabe nye dykkeroplevelser for dig og dine dykkerkammerater.

Tag et kig på vores hjemmeside, hvor du kan finde den perfekte tætsiddende, behagelige Cressi dykkermaske og snorkel, som du har ledt efter. De smarte Cressi snorkelsæt fås både til børn og voksne, så du kan roligt tage hele familien med ud på en svømmetur eller snorkelferie.

Skal der være lidt mere fart på dig under vandet, er der også et stort udvalg af lette og effektive Cressi svømmefødder, der kan hjælpe dig på vej. Du kan også finde de bedste Cressi harpuner til undervandsjagt herinde, som kan gøre din jagttur i vandet sjovere og mere pålidelig.

Uundværligt udstyr til undervandsaktiviteter

Med en dykkermaske, snorkel og svømmefødder er du klar til stort set alle vandsportsaktiviteter og oplevelser, du kunne tænke dig til. Cressis store udvalg af produkter er oplagt til svømning og vandsport. Svømmebriller og -fødder kan være med til at gøre oplevelsen i vandet mere behagelig og ikke mindst underholdende.

Elsker du at ligge i vandoverfladen og betragte livet under vandet, så har tilbyder de som sagt et hav snorkler og dykkermasker, som specifikt kan bruges til snorkling. For de eventyrlystne undervandsjægere er der masker, snorkler og undervandsjagtudstyr at finde i sortimentet, så du kun skal bekymre dig om at have det sjov og få fanget noget, når du er ude på UV-eventyr. Produkterne er specifikt udviklet til at opfylde de særlige krav og behov for undervandsjagt!