Konus

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

KONUS – Udforsk verden

Tilbage i 1979 begyndte den italienske virksomhed KONUS at producere kikkerter af høj kvalitet til jægere, fugleentusiaster og outdoor-interesserede. Siden da har virksomheden udviklet sig til et anerkendt mærke inden for optisk udstyr, fordi de lægger vægt på at levere produkter af prima kvalitet og funktionalitet, som desuden også har en overkommelig pris.

Naturen er smuk og storslået, men for at kunne nyde alle de detaljer, der gemmer sig i den, er vi nødt til at beskytte naturen. Det ved Konus også, og de fokuserer derfor også på bæredygtighed og deres egen miljøpåvirkning. De sigter efter at anvende miljøvenlige materialer og produktionsteknikker.

Innovative kikkerter med skarpe billeder

For at sikre de bedste oplevelser anvender Konus avancerede teknologier i produktion af deres kikkerter. Med deres brug af præcisionslinser og tekniske belægninger sørger de for, at alle deres kikkerter har et skarpt og klart udsyn med øget kontrast og farvegengivelse. Alt sammen uden at gå på kompromis med den brugervenlige oplevelse. Det betyder, at dine outdoor-eventyr pludselig er blevet lettere og ikke mindst flottere.

Vi har lavet en lille opklarende liste af de særegne teknologier, som Konus benytter sig af i deres produktion af håndholdte kikkerter, riffelkikkerter og afstandsmålere:

  • Multilagsbelægninger: Ved at anvende multilagsbelægning (også kendt som multi-coating) på deres linser sørger de for at reducere lysrefleksion og øge lysgennemstrømning. Det er en smart teknologi, der blandt andet er med til at styrke lysstyrken, kontrasten og farvegengivelsen, når du står ude og betragter naturen.
  • Nitrogenfyldning: Når du er på jagt eller outdoor-eventyr, ved du, at du ikke er herre over vejret. Kikkerterne er derfor fyldt med nitrogen, hvilket er med til forhindre fugt og dug at trække ind i optikken. Med deres suveræne vandtæthed sikrer kikkerterne en fantastisk klarhed og holdbarhed, så du ikke skal bekymre dig om, hvilke vejrforhold dagen bringer.
  • Bak4-prismer: Konus anvender Bak4-prismer i flere af deres kikkerter. De anses for at være den højeste standard inden for prismer til kikkerter. Bak4-prismer har en højere brydningsindeks end de mere almindelige Bak7-prismer, hvilket resulterer i et mere effektivt lysreflekterende system. Det giver dig en klar og lysstærk visning gennem kikkerten, selv under svagt oplyste forhold eller i skumringen.

Udover deres fokus på optisk kvalitet har Konus også et stort fokus på brugervenlighed og komfort. Deres gummibelagte kikkerter er designet med ergonomi i tankerne, hvilket giver et behageligt greb og en letvægtskonstruktion, der gør det nemt at bære kikkerten med dig på dine eventyr. Med deres intuitive betjeningsknapper og justeringsmekanismer bliver det enkelt at tilpasse kikkerten til dine personlige præferencer og få den bedst mulige oplevelse.

Optisk udstyr til kvalitetsbevidste outdoor-entusiaster

Er det en fugl? Er det et fly? Med Konus effektive optik kan du hurtigt få svar. Ligegyldigt om du netop har fundet din interesse i outdoor-livet eller er en livslang udendørsperson, tilbyder de et væld af optisk udstyr, der kan tilfredse din lyst til at opleve naturen på en helt ny og detaljeret måde. Fugleentusiaster, vandrere og naturelskere vil især kunne finde en glæde de håndholdte kikkerter, som er praktiske, transportable og hurtige at hive frem, hvis der skulle noget spændende op i horisonten. Det er en perfekt måde at svælge i naturens skønhed  på god afstand, men indlevende tæt på.

De tilbyder også forskellige riffelkikkerter, der med exceptionel rækkevidde  og nogle gange laserpeger og afstandsmåler kan dække de længere distancer, som kræver mere fokus og opmærksomhed. Deres bipods anses som pålideligt Konus optiktilbehør, og de kan være med til at sikre jægere gode jagtture, hvor de ikke skal tvivle på udstyret, men blot fokusere på byttet og jagten.