Mountain King

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Mountain King – få et godt greb om naturen

Mountain King blev grundlagt i Storbritannien med henblik på at producere effektivt udstyr af høj kvalitet til alle de modige sjæle, der stræber opleve naturen bjergtagende højder gennem vandring, hiking og trailløb. De laver nemlig vandre- og løbestave af suveræn kvalitet, der sikrer, at du hverken går eller vandrer forkert! Mountain King vandrestave og tilbehør kan bruges af garvede outdoor-entusiaster såvel som nybegynder, der ønsker at udforske naturen til fods.

Mærkets skabere har selv en stor passion for outdoor-livet, og det er denne passion de har brugt til at skræddersy produkter, der gør det muligt at udforske majestætiske bjerglandskaber, smukke skove og alt derimellem. Takket være deres stålsatte fokus på kvalitet, pålidelighed og innovation er Mountain King blevet et anerkendt brand i outdoor-branchen.

Pålidelig og lette vandrestave med godt tilbehør

Mountain King har altid stræbt efter at levere produkter af stærke materialer igennem innovation og teknologisk fremskridt. Derfor har de taget lette og modstandsdygtige materialer som kulfiber og aluminium i brug for at skabe vandrestave, der på fineste vis balancerer styrke såvel som vægt. Materialevalget er en måde, hvorpå virksomheden formår at forbedre deres produkters ydeevne, imens de sikrer høj komfort og sikkerhed i samme ombæring.

Hvis du gerne vil tage din vandring til nye højder både fysisk og metaforisk, er den bedste ledsager til dit outdoor-eventyr uden tvivl et par Mountain King vandrestave. Med deres letvægtskonstruktion, ergonomiske design med EVA-håndtag og justerbarhed er du nemlig sikret komfortabelt udendørsudstyr, der gør det let at vandre korrekt.

Især mærkets Trail Blaze-serie tilbyder en række suveræne vandrestave i forskellige materialer, herunder den populære Skyrunner-model. Denne kulfibermodel er utrolig let og kan adskilles i fire sektioner, hvilket betyder, at den har en enormt kompakt pakkestørrelse. Den er altså helt perfekt til dig, der skal på en længere vandretur og skal tænke meget over, hvor meget du pakker.

Hos os kan du også finde en masse vigtigt tilbehør fra Mountain King. Du finder f.eks. et udvalg af trekking pads, der kan sættes på bunden af dine vandrestave. De er med til at reducere slid, imens de også giver dig et bedre greb på forskellige underlag som sne og andre ujævne terræner. Du finder også holdbare slidspidser af karbid, der kan bruges til erstatte en slidt eller ødelagt spids, hvis uheldet skulle være ude.

Brug for ekstra assistance til din vandretur?

Det kan være, at du allerede har bestilt dine vandrestave men stadig mangler at få det sidste udstyr på plads, inden du begiver dig ud i naturen. I så fald kan du vide dig sikker på, at vi har lige præcis det udstyr, du er på jagt efter. Så tag et kig på resten af vores hjemmeside og udforsk de mange muligheder.

Udstyret, du mangler, kunne f.eks. være lette vandrestøvler, en rummelig vandrerygsæk eller nogle vandtætte dry bags til dine personlige ejendele. Lige meget hvad kan du regne med os. Skulle du have spørgsmål til nogle af vores produkter, skal du være velkommen til at kontakte os i livechatten, på 61 41 00 62 mellem kl. 9:00 og 15:30 på hverdage eller på info@friluft.dk, så vi kan hjælpe dig med at finde det helt rette vandregrej.