Mueslii

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

MUESLII – behagelige udendørsrygsække

Tilbage i 2007 blomstrede et lille rygsæksfirma op i Italien, og lige fra dag 1 har de brandet sig på, hvor besatte de er af rygsække og tilbehør hertil. For MUESLII handler det ikke om masseproduktion – det handler om nysgerrighed, fanatisme og opmærksomhed på de små detaljer. Det er derfor, at der kan gå længere perioder mellem lanceringen af nye produkter; de kerer sig om deres kreationer.

Deres store nysgerrighed kommer til udtryk gennem deres valg af materialer, design, stil og koncepter. De rejser jorden tynd for at lade sig inspirere og opdage nye ideer, materialer og farver – og lige nu kan du gøre det samme. Tag en tur rundt på vores hjemmeside, hvor du kan opdage de flotte og praktiske rygsække, de tilbyder!

Kvalitet på hele rejsen

Det tager typisk mindst et år fra idé til at et nyt MUESLII-produkt lander på hylderne. Mærket har nemlig opnået deres renommé ved at have en lang skabelses- og udviklingsproces, som er med til at sikre et pålideligt og effektivt produkt. Det kan betyde, at ideer, som ellers så gode ud på papiret, bortkastes i løbet af produktionen, fordi de ikke lever op til forventningerne. Det er sådan, de sikrer deres fantastiske kvalitet!

Lavet med pålidelige materialer

Hvordan kommer kvalitetssikringen så til udtryk i det endelige resultat? Alle deres produkterne er skabt med henblik på at være bæredygtige, skulle holde længe og være slidstærke, så du kan stole trygt på, at din rygsæk ikke svigter dig, når du vandrer igennem naturen.

Der er desuden et væld af teknologier og materialer, der er med til at give rygsækkene deres høje kvalitet. Et eksempel er det crinkle-nylon, som mange af rygsækkene er lavet er. Her er tale om et syntetisk materiale af høj kvalitet, som er kendt for at være robust, samtidigt med at det er meget let. Stoffet er desuden vandtæt, så du kan vide dig sikker på, at dine ting ikke bliver våde, hvis der skulle komme lidt regn fra oven. Et andet eksempel, der viser MUESLIIs fokus på detaljer, er rygsækkenes YKK-lynlåse. De japanske lynlåse er verdenskendte og er enormt holdbare. De er desuden lette at betjene, også selvom du har handsker på.

Til de store såvel som de små

Alle rygsækkene, som MUESLII designer, kommer i unisex-modeller. Det betyder, at deres komfort og flotte design er skabt til alle og enhver, der kan se sig selv på dejlige vandreture i det fri, eller mangler til rygsæk til hverdagen. De fås i et bredt udvalg af farver, der spænder fra de mørke, neutrale jordfarver til de klarere farver, der gør dig lettere at se i trafikken.

Er det tid til skolestart for junior eller blot til en opgradering af din egen hverdagsrygsæk? Uanset hvad kan du finde en rygsæk i en passende størrelse, også en, der passer til de små poder. Derfor kan du roligt dykke det i det store sortiment og finde lige præcis den MUESLII Mini rygsæk, dit barn har brug for. Virksomheden har naturligvis sørget for, at de har samme kvalitet og egenskaber som voksenmodellerne, så forælder og barn hånd i hånd kan rejse ude i naturen med en god rygsæk på.

Klar til hverdagsbrug og outdoor-eventyr

Om du skal vandre hele verden rundt eller på tur med dine nærmest i den smukke danske natur, er rygsækkene fra MUESLII det perfekte valg. Taskerne er designet med stil og holdbarhed in mente, hvilket betyder, at de er mere end velegnede til mange forskellige hverdags- og outdoor-aktiviteter. Og fordi de er lette og komfortable at bære, fungerer de både til de længere vandreture, der udfordrer krop og sind, såvel som de kortere ture til og fra skole.