Pandelamper

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Silva pandelamper – kvalitetspandelamper til sport, eventyr og håndværk

Svenske Silva har siden 1935 designet kvalitetspandelamper, der gør det let at skabe lys i mørket. Hvad end du er til løb, cykling, vandring, jagt eller ofte bruger pandelamper derhjemme eller på arbejdet, vil Silva med garanti have en pandelampe, der opfylder dine behov.

I vores store udvalg af Silva pandelamper finder du alt fra enkle og budgetvenlige pandelamper til mere avancerede og ekstremt kraftfulde modeller, der er spækket med en masse smarte funktioner og egenskaber. Her kan du også finde flere multisportslygter, der kan tilpasses og anvendes til en lang række forskellige aktiviteter, så du kan nøjes med at investere i én god lygte.

Fra minearbejde til intelligent belysning

I begyndelsen af 1900-tallet blev pandelamper primært brugt af minearbejdere, der bar dem på deres hjelme. Datidens pandelamper var ikke særlig kraftfulde, krævede meget vedligeholdelse og gav efter 12 timers brug stort set intet lys.

Brødrene Björn, Alvar og Arvid Kjellström, der i sin tid startede Silva med fokus på kompasser, så et behov for at forbedre pandelampen og startede med at eksperimentere med lysudbytte, batterilevetid og innovative funktioner. I dag kan Silva pandelamper anvendes med et skarpt og kraftfuldt lys i timevis – nogle endda i dagevis.

I 2008 udviklede Silva den intelligent lysteknologi ”Intelligent Light”, som tilpasser sig efter det menneskelige øje i mørket. Denne teknologi bruges i dag i alle Silva pandelamper.

Silva pandelamper til alle udendørsaktiviteter

For at få den bedste oplevelse i mørket er det vigtigt at vælge en Silva pandelampe, som passer til dine behov og den aktivitet, du skal den bruge til. Mange Silva pandelamper kan bruges til flere forskellige aktiviteter, men hvis du skal bruge den til et mere specifikt formål, vil det være en fordel at vælge en med egenskaber og funktioner, som passer dertil.

Skal du for eksempel bruge en pandelampe til løb, bør du lede efter en, der har et let og kompakt design, der ikke generer dig, når du er i fuld fart. Her kan du for eksempel kigge mod Silvas populære serie Trail Runner Free, som er optimeret til løb med fokus på lav vægt og et kabelfri design.

Udover vægt, er det også værd at overveje, hvor kraftfuld lygten skal være. Hvis du skal bruge pandelampen indendørs eller i let belyste byområder, er det klart, at der ikke stilles lige så store krav til lyset, som hvis du skal bruge den i øde naturområder. Silvas tre serier Exceed, Trail Speed og Cross Trail er specialdesignet til orienterings- og terrænløb i mørke. Det betyder, at du er garanteret et kraftfuldt lys, der kan oplyse selv den mørkeste skovsti.

Vandtætte Silva pandelamper

Til udendørsaktiviteter såsom sejlads, kajak eller fluefiskeri, giver det sikkert sig selv, at du skal vælge en pandelampe, som er vandtæt. Flere af Silvas pandelamper er 100% vandtætte ned til et vis antal meter, så du kan tabe pandelampen i vandet, uden at den tager skade.

Leder du efter en vandtæt Silva pandelampe, så vil Explore-serien helt sikkert være noget for dig. Denne serie er også velegnet til jagt, klatring og camping, da pandelamperne er utrolig robuste, holder strøm i lang tid og kan skifte mellem forskellige farver LED-lys og kan således tilpasses forskellige behov.

Hvis du ikke har brug alle de ekstra funktioner og smarte egenskaber, men blot søger en simpel og budgetvenlig pandelampe til camping eller gåture med hunden, så kan du kigge mod Silva Scout-serien, som er udviklet til hverdagens små eventyr.

Multisportslygter

Silva er mestre i at udvikle multisportslygter, som kan anvendes til flere forskellige aktiviteter – for eksempel pandelamper, som nemt kan flyttes fra pandebånd til hjelm og styr. På den måde kan du nøjes med at købe én lygte, og få glæde af den igen og igen.

Leder du efter en kraftfuld multisportslygte, er der rig mulighed for at finde den blandt serierne Exceed, Trail Speed ​​​​og Cross Trail, som alle har et justerbart design til multibrug.

Altid klar til at hjælpe dig

Vi går meget op i at hjælpe vores kunder med at finde frem til det rette udstyr. Hvad end det er praktiske pandelamper, soveposer til hele året eller noget helt tredje – så sidder vi klar til at guide dig igennem junglen af outdoor-grej.

Har du spørgsmål til Silva pandelamper eller andre af vores produkter, kan du kontakte os på info@friluft.dk, live-chatten eller telefon 61 41 00 62, hvor vi besvarer henvendelser alle hverdage mellem klokken 09:00 og 15:30.