Suprabeam

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Sæt lys på turen med Suprabeam

Når mørket falder på, er det vigtigt, at du har et godt lys med dig på tur. Lige meget om det er en pandelampe, lille lygte eller tændstål til et stort bål, skal det være noget, der virker, så du ikke står uden lys i buldrende mørke. Danske Suprabeam er et sikkert og pålideligt valg, der giver dig godt lys til dine gøremål – for eksempel som lommelygte eller pandelampe.

Suprabeam gør brug af højkvalitetsteknologier, der sikrer gode, holdbare og anvendelige lygter. Alle lygter er modulopbyggede, så du nemmere kan udskifte dele, hvis de skulle gå i stykker, hvilket forlænger produkternes levetid betydeligt. De er også nemme i brug, da du i alle Suprabeam produkter finder strategisk placerede knapper, praktiske funktioner til indstilling af blandt andet lys og remme, samt sikkerhedsfunktioner der blandt andet sikrer, at din Suprabeam lommelygte eller pandelampe ikke tænder af sig selv, når den ligger i oppakningen.

Selve kontakten – som også kaldes en switch – er typisk den del på en lampe, der oftest går i stykker. På en Suprabeam lygte er kontakten testet til at virke mindst 20.000 gange, og den er dækket af en solid knap i enten aluminuim eller silicone, så den kan holde i meget lang tid – uanset om det er en lommelygte eller pandelampe.

Fra “kundeservice”-produkter til eget mærke

Suprabeam er et registreret varemærke af Steiner A/S, som blev grundlagt i 1998. Firmaet leverede trykluftsslanger og tilbehør til virksomheder rundt omkring i Danmark og Europa, og i 2001 kom de første lygter ind i billedet. Det var oprindeligt salg af LED-lygter til nogle få kunder som en form for ekstra “kundeservice” – den service blev bare så populær, at det gav mening at etablere Suprabeam til den fremtidige udvikling af LED-lygter og pandelamper.

Alle Suprabeam lygter udtænkes og designes i Danmark og produceres på mærkets fabrik i Kina. Og intet produkt får lov til at forlade hovedkvarteret i Danmark, før det er blevet testet og godkendt – det sikrer en konstant høj kvalitet for alle produkter.

Hvilken Suprabeam lygte skal du vælge?

Suprabeam laver mange forskellige lyskilder – især lommelygter og pandelamper. Dine behov kan variere, alt efter om du skal have den med på vandretur med tung og stor oppakning, om den skal med på jagttur i det tidlige morgenmørke, eller du skal have den med på camping, hvor du kører i bil og har plads til en masse udstyr.

Inden du køber, er det en god idé at undersøge, hvilke funktioner og specifikationer de forskellige lygter har, så du kan vælge den bedste løsning til dine behov.

Suprabeam lommelygte

Alle Suprabeam lommelygter er lavet i stærkt og holdbart aluminium, så de kan holde til lidt af hvert, når du er på tur med lygten i oppakningen eller fastspændt i bæltet. Lommelygtens hus fungerer desuden som kølelegeme, så den ikke bliver varm eller overopheder. Designet indeholder også altid en rillet overflade, der sikrer et godt og fast greb om lygten og fungerer som en ergonomisk og komfortabel overflade.

En populær Suprabeam lygte til outdoor-livet er Suprabeam Q3 med den smarte Hyperfocus™-teknologi. Teknologien gør det nemt at skifte fra bredt lys til smalt spotlys ved at skubbe lygtehovedet fremad. Du kan gøre det med en enkelt hånd, og så kan du nemt låse lygtehovedet i den ønskede fokustilstand, så du ikke ved et uheld får skiftet til den anden fokustilstand, end du har brug for.

Du kan også med fordel vælge en genopladelig Suprabeam lommelygte som Suprabeam Q2r, hvor du kan tilkøbe et ekstra batteri, som du kan bruge, mens du oplader det andet – så har du altid lys lige ved hånden. Skal du til tops i ydeevne, skal du have fat i en Suprabeam Q7xrs. Det er den kraftigste Suprabeam lygte i sortimentet, og den byder både på masser af lys og praktiske funktioner, herunder Dimming+ Memory, der gemmer dine niveauindstillinger til næste gang, du tænder lygten.

Suprabeam pandelampe

En Suprabeam pandelampe består af fire komponenter: lampehoved, kabel, batteripakke og pandebånd. De fire komponenter kan skilles ad, så de kan udskiftes hver især, hvis det bliver nødvendigt. Det er med til at give en længere levetid til pandelamperne, da du nemt kan udskifte de enkelte dele, hvis behovet opstår. Det hele er samlet med et gennemtænkt kabelsystem, hvor stikkene i henholdsvis batteripakken og lampehovedet ganske enkelt bliver revet ud, hvis kablet sidder fast. Det betyder, at det ikke går i stykker, hvilket også er med til at forlænge levetiden.

På samme måde som lommelygterne er Suprabeam pandelamper lavet i aluminium, og hovedet fungerer også her som kølelegeme. Alle pandelygter har glidende fokus, en effektiv optik og et godt greb, der sikres af en ergonomisk, rillet overflade. Desuden er de udstyret med en metalkontakt, der er placeret under lampehovedet, så du nemt kan tænde og slukke lygten. På alle Suprabeam pandelamper kan lygtehovedet justeres op og ned, så lyset falder i præcis den vinkel, du har brug for.

Suprabeam V-serien er en af de mest brugte serier til outdoor-livet. En Suprabeam pandelampe fra V-serien har intelligent lysstyring med en metalkontakt under hovedet, der gør det nemt for dig at skifte lysfunktionerne uden at skulle famle rundt i mørket efter det rigtige sted at trykke. Du kan også aktivere en transportlås, så lygten ikke tænder, når den ligger i oppakningen, og bruger en masse batteri på ingenting. Der er også en rød baglygte på batteripakken, så du også kan ses bagfra i mørket.

Den glidende Hyperfocus™-teknologi fra lommelygterne findes også i mærkets pandelamper. For eksempel i Suprabeam V3air, som er en letvægts pandelampe med elektronisk lysdæmpning, så du kan indstille niveauet meget præcist. Vil du have mere ud af din V-serie pandelampe, kan du vælge V3pro, som er en genopladelig pandelampe. Den er ideel til høj aktivitet, og det er den mest avancerede Suprabeam pandelampe nogensinde med blandt andet en særlig Suprabeam Mixed Beam Spot-line, der giver en ekstra forstærket og ekstraordinær lysstråle.

Suprabeam S3 er en god pandelampe til alt slags vejr. Den findes både med almindelige batterier og i en genopladelig version. Begge S3-modeller er fremstillet i kvalitetsplast, der gør dem meget holdbare og slidstærke. De har også den nye batteriteknologi, Suprabeam DUAL ENERGY, som giver dig mulighed for at bruge lampen med almindelige batterier eller et genopladeligt batteri. Så får du masser af fleksibilitet og gode muligheder, så du sikrer, at du aldrig løber tør for strøm på turen.

Find mere grej fra vores andre mærker

EsbitGerberHultaforsKammokKlymitPetromaxSnugpakMuurikkaTatonka