Teko

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Teko – kvalitet, komfort og bæredygtighed

Teko er en anerkendt producent af tekniske sokker med fokus på komfort, kvalitet og bæredygtighed. Virksomheden har siden 2004 opbygget et solidt ry for at levere innovative og holdbare sokker til udendørsentusiaster og atleter. Gordon Fraser, mærkets grundlægger og drivkraften bag, er selv passioneret trailløber, bjergskiløber, cyklist og bjergbestiger med mere end 30 års erfaring inden for biomekanik og fysiologi med fokus på fødder, fodtøj og sokker.

Den erfaring har han brugt til at skabe sokker, der er utroligt populære inden for outdoor-fællesskabet. De kombinerer nemlig teknisk knowhow med en behagelig pasform og fremragende fugtregulerende egenskaber. Uanset om du har brug for strømper til vandreture, løb eller almindelig hverdagsbrug, har Teko den perfekte løsning til dig.

Prisvindende bæredygtighed

Mærket har altid haft et klart mål for øje: at skabe de bedste sokker på planeten og for planeten, altså at fremstille de bedst mulige sokker til aktive mennesker med minimal påvirkning af miljøet. For dem går lidenskaben for godt udstyr og kærligheden til naturen nemlig hånd i hånd.

En af brandets mest fremtrædende egenskaber er altså deres fokus på bæredygtighed. Teko producerer deres vandre- og løbestrømper i overensstemmelse med strenge økologiske retningslinjer (Bluesign®) og har forpligtet sig til at reducere deres miljømæssige fodaftryk ved at:

  • bruge genanvendte materialer som Econyl®-garn, der er lavet af genanvendt nylon, og polyester fra plastikflasker
  • bruge økologiske naturfibre som merinould og eukalyptustræ, der bruges til at fremstille Tencel® Lyocell
  • implementere energieffektive produktionsmetoder, der benytter solenergi
  • og bruge plastfri, komposterbar papemballage med sojabaseret blæktryk.

Brandets dedikation til at skabe de mest miljøvenlige og bæredygtige sokker er blevet internationalt anerkendt gennem store branchepriser, herunder den prestigefyldte ISPO Innovation Award og Eco-Performance Awards samt Innovationsprisen ved den internationale OutDoor Trade Show i Tyskland. Teko har også fået æren af at blive udvalgt som en af de 100 mest innovative virksomheder på hjemmebanen i Storbritannien.

Innovative og ergonomiske sokker i gode materialer

Teko sokker er kendt for deres avancerede design, der er specielt skabt til forskellige aktiviteter og klimaforhold med deres varierende tykkelser. Uanset om de skal bruges til vandreture i bjergene, løb på stier eller afslappede gåture i byen, tilbyder de et bredt udvalg af sokker, der passer til enhver situation.

Deres sokker er ergonomisk udformet med polstring omkring tå og hæl for at reducere slid, forbedre komfort og give bedre støddæmpning. Mange modeller har desuden en sømløs tå og antikrølle-zoner for at forebygge vabler og øge komforten yderligere. Komforten styrkes også af sokkernes FootMesh-åndbarhedszoner, der giver en øget luftstrømning omkring tæerne, og Ripple-systemet, der fremskynder fordampning af fugt og sved og sikrer hurtigtørrende sokker.

Da de fleste af mærkets strømper er lavet i lækre merinouldblandinger, kan du også være sikker på, at de er behageligt bløde mod huden. Materialet er desuden naturligt åndbart, fugtabsorberende og fugttransporterende, hvilket sikrer, at de holder dine fødder tørre og tilpasse, selv i varmt vejr eller under anstrengende forhold. Dets naturlige egenskaber forstærkes, når det kombineres med polyester, der gør sokkerne endnu mere slidstærke, farvefaste, formfaste og hurtigtørrende. Det syntetiske materiale gør det også lettere at vaske dine Teko løbesokker og vandresokker.

Køb Teko strømper til ethvert eventyr hos Friluft.dk

Du kan finde et bredt udvalg af Teko strømper til alle dine eventyr hos os Friluft.dk, og derfor er mærket også repræsenteret i de fleste af vores strømpe-kategorier.

Du finder altså vandresokker, der er slidstærke og beskyttende til eventyr i hårdt terræn, og uldsokker med fremragende varmeisolering og fugttransport til at holde dine fødder komfortable under køligere forhold. De laver også tynde sokker, der giver en let og åndbar fornemmelse til daglig brug, løb eller aktiviteter i varmere vejr, samt tykkere termosokker, der er konstrueret til at holde dine fødder varme og tørre, hvis du vandrer i mere ekstreme forhold. Vores store udvalg af Teko sokker sikrer, at du kan finde præcis de sokker, der passer til dine præferencer og behov.

Så uanset om du skal på vandretur, løbe et halvmaraton eller bare ønsker dig et par komfortable sokker til dine udendørsaktiviteter, kan du vælge et par mellem de mange unisex-modeller til både damer og herrer. Vælg mellem almindelige og ankelstrømper i mange forskellige farver og tykkelser.