Woden

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Skandinavisk og bæredygtigt fodtøj fra WODEN

WODEN står for Works of Denmark og har siden 2013 skabt bæredygtigt og komfortabelt fodtøj fra Sydhavnen i Aarhus. Brandet tager afsæt i skandinavisk design, kvalitet og natur, og med et par sko fra WODEN er du sikret funktionelt og stilfuldt fodtøj til dine outdoor-oplevelser.
I vores sortiment finder du WODEN-fodtøj til både damer og herrer, som er lavet til hverdag og naturoplevelser, der kræver flot design, komfort og holdbarhed.

Med en bæredygtig tilgang til miljø og natur arbejder WODEN ud fra essensen om at ”reduce, reuse og recycle” og bidrager med et grønnere fodaftryk ved i vid udstrækning at erstatte syntetiske materialer med kork og fiskelæder.

Naturlige materialer sikrer bæredygtige og holdbare sko

For WODEN handler bæredygtighed om at skabe holdbare sko i naturlige materialer med tanke på at nedbringe modeindustriens CO2-udledning.

Slidstærkt og holdbart fiskelæder

WODEN sko produceres med fiskelæder, fordi det er et 100 % CO2-neutralt materiale, der behandles og garves på Island ved hjælp af naturens egne varmekilder. Fiskelæderet er et spildprodukt fra den islandske fiske- og fødevareindustri, som i stedet bliver forvandlet til mode med ansvarlighed. WODEN samarbejder med Nordic Leather Iceland, som har en MSC-certificering, der sikrer, at fiskelæderet stammer fra ansvarligt og bæredygtigt fiskeri. Det islandske fiskelæder stammer primært fra laks, og det er et slidstærkt og holdbart materiale, der på grund af krydsfiber-strukturen er ni gange stærkere end kalvelæder. Du er dermed sikret miljøvenlige og holdbare sko, der kan bære dig på dine næste outdoor-eventyr.

Miljøvenlige såler til dine fødder

Sålerne består af naturgummi, konventionelt produceret gummi og minimum 10 % genbrugsgummi, hvilket giver god elasticitet, slidstyrke og støtte til dine fødder, når du opholder dig i naturen. Når du vælger WODEN fodtøj, får du indersåler, der er beklædt med kork, som høstes i Argentina og Portugal. Kork er et naturligt og miljøvenligt materiale, idet barken fra korktræer kan høstes gennem 100 år, og når træerne danner ny bark, omdanner de kuldioxid til ilt og er derfor med til at reducere CO2-udledningen.

Ultimativ komfort med NATURAL SOFT-teknologien

Det danske skomærke har udviklet deres egen NATURAL SOFT-teknologi, som sikrer ultimativ komfort til dine fødder på dine outdoor-eventyr. Med teknologien får du en sål, der støtter din fod optimalt, og hvor der er fokus på elasticitet og styrke. Midtersålen er fremstillet af polyuretan, som er et skummateriale, der både er let, holdbart og stødabsorberende. Du kan finde NATURAL SOFT-teknologien i nogle af WODENs gummistøvler, sandaler og sneakers, så du kan opleve den gode komfort uanset vejret.

WODEN sneakers

Det populære skomærke associeres først og fremmest med sneakers. De har et overvældende udvalg af praktiske, funktionelle og ikke mindst flotte sneakers til både herrer, damer og børn. Kvaliteten går igen i alle WODEN sneakers og takket være de kreative designs, er der rigeligt at vælge imellem, både når det kommer til modeller og farver.

WODEN sandaler

Med et par WODEN sandaler kan du tage til de varme lande, på stranden eller på lettere vandreture i det fri og være sikker på, at dine fødder er komfortable, samtidig med at de kan ånde. WODEN sandaler er lette og feminine, og du kan tjekke vores udvalg for at finde det helt rigtige par i den model og farve, der passer til dig og dine fødder.

WODEN støvler

WODEN støvler giver støtte og komfort, uanset om du hopper i et par vandrestøvler eller vinterstøvler. Indersålerne er lavet af kork, som sikrer god stødabsorbering og et godt klima i støvlen, så dine fødder hverken bliver for varme eller for kolde. WODEN støvler har desuden en god pasform og findes i en række forskellige modeller, så der er noget for enhver smag.

WODEN gummistøvler

Et par WODEN gummistøvler er din trofaste følgesvend i alt slags vejr. De korte gummistøvler er lavet i et vandtæt, holdbart og miljøvenligt materiale, som gør dem superpraktiske og komfortable til det danske vejr. På samme tid er de stilfulde med unikke detaljer, der gør, at du kan have dem på både i storbyens travle gader og langs skovens rolige stier. Find dine nye WODEN gummistøvler hos os, så du kan blive klar til de våde måneder.