Camelbak drikkedunke

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Camelbak drikkedunke og drikkeflasker

Hos Friluft.dk finder du et bredt udvalg af drikkedunke og drikkeflasker fra det amerikanske firma Camelbak, så du med god samvittighed kan slukke tørsten fra en genanvendelig drikkedunk eller -flaske på din outdoor-tur, på arbejde, i bussen eller hjemme i stuen – og vi har naturligvis også masser af lækre og flotte Camelbak drikkedunke til børn.

Med en mission om hele tiden at tænke bæredygtighed og miljøhensyn ind i sine produkter tilbyder Camelbak genopfyldelige drikkedunke og drikkeflasker, som er superholdbare, brudstærke og designet til at kunne blive brugt igen og igen – selv under vanskelige forhold.

Camelbak almindelige drikkedunke og drikkeflasker er:

  • Lavet af 50% genbrugsmaterialer
  • Fri for skadelige og hormonforstyrrende stoffer som: BPA, BPS og BPF
  • Lækagefri
  • Nemme at rengøre og tåler opvaskemaskine
  • Forsynet med et smart bærehåndtag, der gør det nemt at have dem med omkring

Hvad betyder BPA, BPS og BPF fri?

Kort fortalt betyder BPA, BPS og BPF fri, at Camelbaks drikkeflasker og drikkedunke er lavet af et hårdt plastikmateriale uden brug af stoffer, der kan virke hormonforstyrrende.

Det mest kendte af stofferne – og nok også det mest skadelige – er BPA eller Bisphenol-A, som ifølge Miljøstyrelsen skader fertilitet og virker hormonforstyrrende.

Stoffet bruges især i klar, slag- og brudfast glas – som fx til drikkedunke og drikkeflasker. Det er forbudt at bruge BPA til polycarbonatplast i sutteflasker, drikkekopper og drikkeflasker til børn under 3 år. Stoffet er desuden på EU’s kandidatliste over særligt problematiske stoffer.

Når du vælger at købe en Camelbak drikkedunk til dit barn eller dig selv, er du altså sikker på at undgå de tre phenolstoffer, som kan virke hormonforstyrrende og skade din eller dit barns fremtidige fertilitet.

Camelbak drikkedunke til børn

Camelbak har gennem årene udviklet en serie drikkedunke specielt til børn. Dunkene fås i forskellige designs og med forskellige motiver, der går lige ind hos både de små og de større børn.

Derudover har drikkedunkene forskellige features, der gør det nemt og sjovt at drikke af dunken, som fx spildsikkert sugerør eller magnetisk skruelåg, som hæfter sig automatisk til flasken, når låget skrues af.

Alle Camelbak drikkedunke til børn er desuden 100 % lækagesikre, når hætten er skruet på, lugt og pletsikre. Som en ekstra feature har dunkene et smart, lille håndtag, som gør, at selv mindre børn nemt og bekvemt kan have drikkedunken med sig på legepladsen eller i børnehaven og tage sig en tår vand, når de bliver tørstige.

Vælg den rette Camelbak drikkedunk til dig selv

Når du skal vælge en drikkedunk eller en drikkeflaske, skal du selvfølgelig overveje:

  • Hvor stor dunken eller flasken skal være?
  • Hvad skal den bruges til?
  • Skal den kunne holde sig ekstra kold på varme dage?
  • Skal den være med drikketud eller bideventil?
  • Skal det være en fast drikkedunk eller en, der kan foldes sammen efter brug, og pakkes i tasken eller rygsækken?

Drikkedunke og drikkeflasker fås i forskellige størrelser, men mange finder, at en Camelbak drikkedunk på en halv liter er passende i det daglige, men Camelbak drikkedunk 1 liter er ligeledes meget populær. Har du brug for mere vand til dine ture, kan du overveje at investere i et Camelbak drikkesystem eller en drikkerygsæk i stedet.

Skal du bruge din Camelbak drikkedunk på vandreture eller andre outdoor-eventyr, kan du overveje at købe en drikkedunk, der er isoleret, så den holder dit kolde vand friskt og lækkert selv på den varmeste sommerdag, uden at drikkedunken bliver våd på ydersiden af kondens.

Find din og ungernes drikkedunk her

En Camelbak drikkeflaske eller drikkedunk passer i sidelommen på langt de fleste rygsække, tasker og løbeveste, så det er bare med at få fingre i en miljøvenlig, genanvendelig drikkedunk eller drikkeflaske i udsøgt design og kvalitet, så du med god samvittighed kan slukke tørsten.

Drikkedunke og drikkeflasker sælges med Camelbaks “Got Your Bak” garantistempel, som betyder, at du får din drikkedunk eller flaske ombyttet gratis, hvis du finder en fejl på den.

Hos Friluft.dk har vi altid et godt og stort udvalg af de populære drikkedunke fra Camelbak – og vi har helt sikkert også en, der passer dig – og én, som ungerne vil elske.