Camelbak drikkesystemer

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Camelbak drikkesystem – så fås det ikke bedre

Når vi påstår, at amerikanske Camelbak er verdens førende producent af drikkesystemer, så er det ikke noget, vi har grebet ud af den blå luft. Camelbak har som ingen anden producent af drikkesystemer udviklet og patenteret teknologier, der sikrer, at du altid kan have vand med dig – uanset hvor du skal hen, og hvad du har tænkt dig at udfordre sig selv med.

Camelbak drikkesystemer er udviklet med henblik på eventyr og fede udendørs aktiviteter af enhver slags, så uanset om du løber, vandrer eller cykler, så er et Camelbak drikkesystem et oplagt valg, hvis du altid vil være sikker på at holde dig velhydreret.

Overlegen teknologi i hver en slurk

Noget af det, der gør Camelbak drikkesystemer så unikke, er:

  • Omega Water Beast – vandblæren, som på det nærmeste ikke kan gå i stykker
  • Deres ventiler med flow kontrol – som Big Bite, der giver dig 20 % mere vand i hver enkelt drikketår og er selvlukkende
  • Deres HydroLink udgangsrør
  • Hydroguard-teknologien, som hindrer bakterievækst i dit drikkesystem og forlænger dets levetid og holdbarhed
  • Specialudviklede systemer til ekstrem kulde/ekstrem varme

Et drikkesystem – mange muligheder

Som sagt er Camelbak kendt for deres patenterede drikkesystemer, hvoraf mange er udviklet til det amerikanske militær og topatleter indenfor løb og cykling.

Men du behøver hverken at være en Navy Seal eller en bjergrytter i verdensklasse for at få glæde af deres systemer.

Camelbak drikkesystem er utroligt fleksibelt og kan kombineres med mange forskellige typer rygsække, tasker og udstyr. Du behøver altså ikke skifte yndlingstasken eller rygsækken ud, bare fordi du har brug for et drikkesystem.

Rigtig mange outdoor-tasker og rygsække er i dag kompatible med drikkesystemer, og så er det bare at montere det i rygsækken eller tasken, nyde turen – og dejligt friskt vand.

Er du ikke til vandblærer, slanger og ventiler, så er en Camelbak drikkedunk til rygsækken en god løsning. Drikkedunkene fås i mange designs og med forskellige ergonomisk udviklede drikketude, som gør det nemt og behageligt at drikke – og du undgår spild.

Find dit drikkesystem på Friluft.dk

Hos Friluft.dk har vi et stort udvalg af kvalitetsprodukter fra Camelbak, så kig rundt og find det drikkesystem, der passer lige netop til dig og dine behov – hvis du vil være sikker på aldrig at måtte stoppe med at gøre det, du elsker, på grund af væskemangel.