DLX

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

DLX – beklædning til dit udendørsliv

DLX begyndte som en specialiseret produklinje under sportsbekædningfirmaet Trespass. Dette velkendte brand blev grundlagt i Skotland helt tilbage i 1938 og har siden opbygget et godt renommé for at skabe holdbar og pålidelig udendørsbeklædning til aktiviteter som vandring. DLX, der dækker over akronymet “Designed for Life in Extremes”, blev skabt for at give udendørsentusiaster verden over mulighed for at købe særligt avanceret beklædning til brug i de allermest ekstreme forhold. Der er altså tale om tøj, sko og udstyr, der kan holde til en hel del.

Beskyttende materialer

Ved at kombinere kvalitetsmaterialer med funktionelle design og tekniske detaljer er DLX blevet kendt som et fantastisk valg inden for vandrebeklædning, og de tiltrækker stadig flere og flere aktive eventyrere, der ønsker at udforske naturen med beskyttende materialer.

  • DLX-membran: Den speciallavede membran tillader huden at ånde frit, imens det reducerede kondens indvendigt. Udenpå sikrer den, at regn og sne ikke trænger igennem og er på den måde med til at skabe en holdbar og beskyttende ydre skald.
  • TPU-membran: TPU står for termoplastisk polyurethan, der er et miljøvenligt materiale, der giver produkterne en række gode egenskaber. Materialet er f.eks. med til at gøre produkter vind- og vandafvisende.

Praktiske produkter til outdoor-eventyr

Jakker, støvler, tasker – DLX tilbyder et bredt udvalg af produkter med fokus på høj ydeevne og god holdbarhed. De kan derfor snildt være med til at hjælpe dig med at skabe fantastiske naturoplevelser, uanset om du skal vandre, campere eller sejle i kajak.

Du kan eksempelvis vide dig sikker på solidt fodfæste selv på ujævnt terræn med et par behagelige DLX vandrestøvler, imens de fantastiske DLX jakker sørger for både vandtæthed og åndbarhed  perfekte til samtlige vejrforhold og intense aktiviteter, der får pulsen i vejret.

Virksomheden tilbyder også et stærkt sortiment af komfortable og kvalitetsrige DLX rygsække og tasker, som snildt kan tages i brug til lange vandreture eller omstændige outdoor-eventyr. De er blevet populære på grund af deres holdbarhed og funktionalitet. Udvalget byder på ergonomiske og vandtætte modeller, der passer perfekt til ekstreme vejrforhold.

Om du er ekspert, nybegynder eller lige midt imellem er som sådan underordnet. De mange produkter henvender sig til outdoor-elskerne på tværs af niveauer og aktiviteter. De er altså velegnede til vandrere, bjergbestigere, backpackers, campister eller blot personer, som elsker at udforske skove og stier i den gode danske natur eller hele verden over.

Altid klar til at hjælpe dig

Vores mål er at hjælpe dig godt på vej ud på dine mange outdoor-eventyr uanset hvilke produkter, du er på jagt efter. Så har du spørgsmål til vores udvalg af holdbart udendørstøj eller smarte udendørsdko og -støvler eller andre af vores produkter, kan du kontakte os på info@friluft.dk, i live-chatten eller på telefonnr. 61 41 00 62. Her besvarer vi henvendelser alle hverdage mellem klokken 09:00 og 15:30.