Kokatat

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

 

Kokatat kajakbeklædning

Kokatat blev grundlagt i USA i 1971, da grundlæggeren, Steve O’Meara, påtog sig en mission om at få flere folk ud på vandet og opdage naturens skønhed via kajak. Det amerikanske mærke har et bredt sortiment af kajakudstyr og -beklædning, men er bedst kendte for deres kajakveste, kajakhandsker og kajakstøvler, som er blevet populære blandt udøvere af kajaksporten verden over.

Navnet Kokatat betyder ’i vandet’ og stammer fra et gammelt indianersprog fra Arcata, Californien, hvor virksomheden holder til. Under en rejse i 1971 blev grundlæggeren, Steve O’Meara, betaget af samfundet og naturen i denne sydcaliforniske perle og besluttede sig for at starte en virksomhed, som kunne hjælpe med bevarelsen af Arcata og hjælpe folk med at opleve naturens skønhed.

Lokal produktion med bæredygtige rødder

Kokatat er en virksomhed baseret på grøn praksis. De producerer alle deres produkter lokalt for at sikre den højeste kvalitet, som lever op til de strenge kvalitetsstandarder, der kræves indenfor kajaksporten. I dag kommer 90% af Kokatats årlige omsætning fra salg af håndlavede produkter, der fremstilles lokalt i Arcata, og kun i meget få tilfælde, køber de varer hjem fra udlandet.

Udover lokal produktion, anlagde de i 2010 et gigantisk solcelleanlæg, som i dag driver store dele af deres produktion for at holde deres CO2-fodtryk på et absolut minimum. For at give noget tilbage til naturen, støtter firmaet også organisationer og enkeltpersoner, der arbejder for beskytte og bevare vilde naturområder, både nationalt og internationalt.

Kvalitetsprodukter med nøje udvalgte materialer

Når du ror i kajak, er det vigtigt for din sikkerhed, komfort og sundhed, at du bruger det rette tøj og udstyr  her kommer Kokatat ind i billedet. De arbejder nemlig hårdt for at producere de bedste produkter, uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Alle Kokatats produkter er designet og udviklet med fokus på kvalitet, holdbarhed og brugbarhed. De fremstilles af nøje udvalgte kvalitetsmaterialer, som er optimeret til at have den slidstyrke, der kræves, når du skal udforske den vilde natur. Der er f.eks. tale om elastisk, slidstærkt og åndbart nylon samt isolerende neopren. Neopren hjælper dig med at holde varmen, samtidigt med at det vandsætte materiale holder vand ude.

Bliv klar til vandet med Kokatat kajakbeklædning

En vellykket kajaktur handler ikke blot om den rette kajak og pagaj, du skal også være korrekt klædt på!

Kokatat kajakveste

Kokatat producerer kajakveste til hverdagsbrug såvel som til længere ture på vandet. Kajakvestene har et gennemført design, du kan stole på, vil holde dig oven vande, samtidig med, at de tilbyder den funktionalitet og bevægelighed, der skal til, når du ror i kajak.

Alle Kokatat kajakveste er fremstillet af hurtigt tørrende nylonstof og fyldt med PVC-frit GAIA opdriftsskum for at sikre optimal flydeevne og et sikkerhedsniveau, der svarer til en redningsvest. Derudover er Kokatat kajakveste designet med et væld af lynlåslommer og fastgørelsespunkter, som er perfekte til opbevaring af småting, fiskeudstyr og meget andet.

Kokatat kajakhandsker

Kajakhandsker, eller rohandsker til kajak, er superpraktiske, når du skal ro langt. Her vil de beskytte dine hænder imod vabler, slid, sol og kold vind, samtidig med, at du får et bedre greb på pagajen. Kokatat kajakhandsker er lavet af lette og åndbare materialer, som giver god fingerfærdighed, så du bevarer en optimal føling med pajagen, mens du ror.

Kokatat kajakstøvler

Kajakstøvler har to primære formål. Først og fremmest skal de holde dine fødder varme og komfortable, mens du ror i din kajak. Dernæst skal de beskytte dine fødder mod hvad end, der ligger på havbunden, badebroen eller stranden, når du bærer din kajak til og fra land.

Da kokatat kajakstøvler er designet med netop disse kvaliteter i tankerne, er de lavet af vandtætte og åndbare materialer som nylon og neopren, som sikrer en tør og varm oplevelse, både til vands og på land. Med tynde gummisåler af vulkaniseret gummi er du sikker på at stå fast.

Shop kajak og udstyr hos Friluft.dk

Kokatat er bare et af vores mange populære mærker, som laver udstyr til kajak og andre vandsportsgrene. I vores sortiment af kajakker og tilbehør finder du også mærker som Seals, North Water og Høfde Q, som byder på alt fra transportvogne, til pagajer, til paktønder, til kajaksæder. Er du helt ny indenfor feltet og leder du efter en god og sjov kajak til familien, kan du endda finde et stort udvalg af sit on top kajakker fra TAHE i en lang række farver, størrelser og designs.

Hos Friluft.dk gør vi alt for, at du skal få den bedste oplevelse, når du handler hos os. Derfor har vi lynhurtig levering, gratis ombytning og prisgaranti, så du altid er sikret den skarpeste pris på markedet. Har du spørgsmål til Kokatat eller et andet af vores brands, kan du skrive til os på info@friluft.dk, hvor vi er online mandag til fredag mellem klokken 9 og 16.