LifeStraw

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

LifeStraw – rent vand til alle

Målsætningen var klar fra start: LifeStraw havde en vision og mission om at gå til stålet på den globale vandmangel og hjælpe folk verden over med at få adgang til rent drikkevand. Siden 2005 har virksomheden sørget for vandfiltreringsrør til personligt brug, der gør, at du kan drikke direkte fra vandkilder uden at bekymre dig om vandkvaliteten.

Resten er, som man siger, historie. Nu er virksomheden både kendt og anerkendt som et brand, der bruges i globale nødsituationer, hvor rent vand er nødvendigt for overlevelse såvel som et brand, som udendørsentusiaster, jægere og vandrere benytter for at finde filtreringsprodukter til deres outdoor-eventyr.

Banebrydende teknologi

En af årsagerne til, at LifeStraw er en af de førende inden for deres branche, er deres smarte, avancerede filtreringsteknologi. Deres filtreringsrør har et hult fibermembranfilter, der udnytter mikro- og ultrafiltrering til at fjerne bakterier og andet snavs fra vandet.

Membranmikrofilteret fjerner både bakterier, parasitter, mikroplast og andet, mere specifikt fjerner det 99,999999 % af bakterierne, 99,999 % af parasitterne og 99,999 % af mikroplastik, sand og uklarhed. Den smarte filtreringsrør-teknik kan både bruges i de personlige LifeStraw vandfiltre, som du kan drikke igennem som et stort sugerør, og i en LifeStraw drikkedunk.

Drikkedunkens opbygning og design er også med til at sikre, at du bekymringsfrit kan drikke af den uden at støde på bakterier, da mundstykket har en beskyttelseshætte på toppen. På den måde forbliver den hygiejnisk, om du så skal på vandretur, jagt eller det helt store outdoor-eventyr! Flere LifeStraw drikkedunke har desuden også et aktivt kulfilter. Kulfilteret forbedre vandets smag og lugt ved at reducere klor og andre organiske kemikalier.

Tørst aldrig i det fri

Hvis du er vant til lange gåture eller elsker at kaste dig ud i fysisk krævende outdoor-aktiviteter, ved du, hvor vigtigt det er at forblive hydreret. Ved at kunne filtrere enhver form for ferskvand, du støder på, kan du nemt dække dit daglige vandbehov, der stiger ved fysisk aktivitet. Dermed kan du forlænge dine aktiviteter i det fri og fokusere på at nyde naturen og oplevelsen.

En Lifestraw drikkedunk med dens vand- og kulfiltre fungerer som en fantastisk vandrenser på længere jagt- og fisketure. De er også særdeles brugbare, hvis du er med venner eller familie på camping, vandreture eller backpacking-eventyr, hvor kilder til rent vand kan være besværlige at finde.

Vælg den rette model

Der findes forskellige drikkedunke og vandfiltre til forskellige eventyr. Her tænker vi både på forskellige størrelser, men også på forskellige design, der spænder fra de populære LifeStraw Go-serier til Peak Squeeze og Membrane Microfilter. Nogle af dunkene er designet til at være lette og holdbare, hvor andre skal være mere robuste og transporterbare til ekstreme eventyr.

Vandfiltrene, der typisk kan rense omkring 1000L vand, skal med tiden udskiftes med nye, og dem kan du også få til en fordelagtig pris her på sitet. Så hvad end du skal på camping, jagt eller bare nyde det fantastiske outdoor-liv, kan du altid finde en LifeStraw vandflaske, som passer til dig.

Find udstyret til dit næste outdoor-eventyr

Selvom drikkedunken er et sikkert sted at starte, da den er god til de fleste udendørsaktiviteter, er det vigtigt at have styr på mere godt grej. Skal du ud på et outdoor-eventyr med varierende vejrforhold, kan du gøre et godt køb hos os, om det så handler om varmeisolerende outdoor-jakker, fleksible outdoor-bukser eller praktisk outdoor-fodtøj.

Skulle du have tvivl om, hvilken vej du skal gå med enten udstyr eller outdoor-drikkedunke, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på info@friluft.dk. Her er vi klar til at hjælpe dig på bedst mulig vis med at blive klar til dit næste udendørseventyr!