LifeSystems

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

LifeSystems – kompakt og pålideligt friluftsgrej

Når du begiver dig ud på eventyr i naturen, er det vigtigt at prioritere sikkerheden og være forberedt på uventede situationer med det helt rigtige udstyr. LifeSystems forstår vigtigheden af at sætte sikkerheden i højsædet, når du er på outdoor-eventyr. Med over 30 års ekspertise har mærket specialiseret sig i at skabe førstehjælpsprodukter, der kan hjælpe dig med at håndtere skader og nødsituationer på stedet.

Fra at holde dig varm med termiske tæpper og survival shelters til at skabe lys i mørket med et udvalg af LED-lommelygter og praktiske pandelamper, er LifeSystems et pålideligt og ideelt valg, hvis du ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten under dine eventyr.

Britisk ekspertise

Med sloganet “Frihed til at gå længere”, har det britiske mærke LifeSystems en klar vision om at levere pålidelige og innovative produkter, der giver eventyrlystne individer både tryghed og det nødvendige udstyr til at kunne rejse længere, men stadig sikkert.

Virksomheden blev etableret i 1989 og var pioner inden for produktionen af Englands første specifikke rejse-førstehjælpskit. Det britiske mærke har specialiseret sig i at gøre friluftslivet mere sikkert og er i dag en førende producent af udstyr og tilbehør til friluftsliv, rejser og eventyr. Med et team af produktudviklere og rejseeksperter, der ofte selv føler trangen til at kaste sig hovedkulds ud i eventyr, har de en dyb forståelse for, hvordan man skaber udstyr, der er egnet til opgaven.

Sikkerhed i komprimeret format

LifeSystems er kendt for deres innovative tilgang til produktudvikling. De arbejder tæt sammen med erfarne friluftsentusiaster og rejsende for at forstå deres behov og udfordringer. Resultatet er produkter, der ikke kun er pålidelige, men også brugervenlige og effektive. Alle deres produkter har det til fælles, at de er designet til at være kompakte og modstandsdygtige over for vind og vejr. Det gør dem nemme at have med i rygsækken, uanset hvilket eventyr du bevæger dig ud på i den frie natur.

Kompakt og pålideligt friluftsgrej

Uanset hvor din rejse fører dig hen, er det altid klogt at være forberedt. At have det rigtige vandregrej er afgørende for at kunne tackle enhver udfordring på dine vandreture. I LifeSystems’ sortiment finder du udstyr til de mere krævende udfordringer, herunder kompakte førstehjælpskits, termiske tæpper, sikkerhedsfløjter og glowsticks til nødsignaler samt survival shelters, der kan beskytte mod kraftige regnskyl eller snestorme. Derudover tilbyder de også praktisk rejsetilbehør og personligt plejeudstyr som solcreme, tændstål, stormsikre tændstikker og håndvarmere. Hvis du planlægger en nat under åben himmel eller en tur i mørket, tilbyder LifeSystems også praktiske pandelamper eller lommelygter.

Hold insekterne på afstand med LifeSystems

Insektbid som myggestik kan være en generende faktor under friluftsture. Men rejser du i lande, hvor insektbårne sygdomme er udbredte, kan det være uundværligt med udstyr, der holder insekterne på afstand. Med et LifeSystems myggenet er du sikret et net af høj kvalitet, der er behandlet med EX8 AntiMosquito, hvilket giver en ekstra barriere mod stikkende insekter. Hvis du har brug for endnu mere beskyttelse, tilbyder mærket også hatte med myggenet, flåttænger og insektafvisende sprays- og cremer mod bid.