Masters

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Masters: italiensk kvalitet til dit friluftsliv

Masters er et internationalt anerkendt brand, der er kendt for at producere ski-, løbe- og vandrestave af høj kvalitet. Det blev grundlagt i Italien i 1977 og har over flere årtier forbedret og forfinet teknologien bag deres stave. Brandet kombinerer entreprenørånd, teknologi og lidenskab for friluftslivet for at skabe stave, der både er holdbare og funktionelle.

Deres dedikation til kundetilfredshed, kvalitet og innovation har gjort dem til en foretrukken leverandør for vandrere, bjergbestigere og andre friluftsentusiaster over hele verden. Da de samtidigt har stort respekt for naturen, fokuserer de også meget på bæredygtighed. Det gør de bl.a. ved at benytte sig af solenergi i deres produktion og ved at fokusere på deres valg af materialer.

“Live your life in action” med gode vandrestave

Det kan være en fantastisk idé at bruge vandrestave, da de kan hjælpe med at aflaste benenes led, sikre din balance i ujævnt terræn og på nedstigninger samt give dig en bedre, mere jævn gang. Stavenes kvalitet og funktion spiller naturligvis en central rolle, og det er derfor vigtigt med materialer, du kan regne med. Masters vandrestave er designet netop med det i tankerne, idet de giver både støtte og komfort på turen.

Når Masters i deres slogan taler om at hjælpe folk med at leve et liv i bevægelse, er det ikke bare tomme ord. De bruger førsteklasses letvægtsmaterialer som aluminium, kulfiber og kork i fremstillingen af deres stave. Denne kombination sikrer stave, der er både lette og holdbare, samtidig med at de er behagelige at bruge. Og med deres innovative låsesystemer kan du være sikker på, at stavenes længde forbliver konstant under brug, men også at de let kan justeres og opbevares.

Mens mange producenter benytter lakker, silketryksfarver og plastkomponenter fremstillet af ikke-biokompatible materialer, adskiller Masters sig positivt fra mængden. De stræber nemlig efter at skabe en stav, der er både biokompatibel og af høj kvalitet. Det er værd at bemærke, at farverne på stavene er helt uden bly, i overensstemmelse med standarden ASTM E 1645-1. Yderligere er deres produkter i overensstemmelse med EUs REACH-regulativer (CE) nr. 1907/2006 om kemikalier, hvilket bekræfter deres dedikation til bæredygtighed og kundesikkerhed.

Start med Masters og køb det bedste vandregrej

Når du investerer i udstyr til dit friluftsliv, ønsker du naturligvis noget, der holder, er pålideligt og gør din tid i naturen sjovere og mere gnidningsfri. Masters kombinerer avanceret teknologi med praktisk design for at sikre, at deres vandrestave lever op til og ofte overgår forventningerne. At vælge deres produkter betyder, at du vælger kvalitet og holdbarhed.

Selvom du kommer langt med et par fantastiske Masters vandrestave, kommer vi ikke udenom, at du også skal have dig et par fleksible vandrebukser samt nogle lette vandresandaler, åndbare vandresko eller robuste vandrestøvler – og falder valget på en lukket sko også nogle lækre vandresokker.

Hvis du har helt styr på dit vandretøj, kan det være du kunne bruge noget andet godt vandregrej som et kompas, en powerbank eller dry bags, du kan pakke i din lette, men rummelige vandrerygsæk. Uanset hvad du leder efter, har vi noget godt til dig i vores store udvalg.