Palm

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Palm Equipment – sikkert og kvalitetsrigt vandsportsudstyr

Palm, også kaldet Palm Equipment, er et britisk vandsportsmærke, der designer og producerer udstyr til vandsportsentusiaster over hele verden. I 1979 grundlagde Andy Knight virksomheden med en mission om at gøre padlesport mere tilgængeligt for alle gennem bæredygtig produktion af sikkert og kvalitetsrigt vandsportsudstyr.

Selvom Palms hovedkvarter ligger i Somerset i Storbritannien, er de en del af et større verdensomspændende netværk med base i Asbach i Tyskland, som har deres egne produktionsfaciliteter i Hanoi i Vietnam. Her producerer Palm originale produkter af højeste kvalitet med fokus på innovation, funktionalitet og så lang levetid som overhovedet muligt.

Sikre og komfortable kajakveste

Det britiske mærke er især kendte for deres kajakveste eller svømmeveste, som giver ultimativ sikkerhed og komfort, når du padler på vandet. Vestene er lavet med det bæredygtige PVC-fri GAIA-skum, som sikrer optimal opdrift, hvis du skulle falde i vandet. Du kan derfor bruge en Palm vest til enhver padlesport, inklusiv kano- og kajaksejlads samt surf- og stand up paddleboarding.

Flere af deres kajakveste kan desuden kombineres med et drikkesystem og give nem adgang til vand, hvilket er ideelt til lange og udfordrende padleture, hvor du ikke har mulighed for altid at have en vandflaske ved hånden.

Er du på udkig efter en Palm svømmevest med rum til drikkesystem, kan du for eksempel tage et kig på Palm Peyto vest-serien, som er en af deres mest populære kajakveste til kano, kajak og mange andre vandaktiviteter. Peyto vestene findes i flere farver og størrelser, så du har mulighed for at vælge den, der passer bedst til dig.

Vind- og vandtætte jakker til livet på vandet

Hvis du har prøvet at sejle i kano eller kajak i regn og blæst, ved du, hvor vigtigt det er med den rette påklædning, hvis du ikke vil ende med at blive utilpas og i værste fald syg. Palm laver vind- og vandtætte overdele, der vil holde dig tør og komfortabel i al slags vejr, så du kan fokusere på at nyde naturoplevelsen.

Mærkets jakker er specielt designet til livet på vandet. De er nemlig fremstillet af et slidstærkt og åndbart ripstop-materiale med velcrolukninger ved hals, talje og håndled, som sikrer optimal vandtæthed og isolering i form af en tæt men behagelig pasform.

Hvis det lyder som noget for dig, kan du tage et kig på Vector-serien, som findes i flere størrelser og farver, samt i en herre- og dame-model. En Palm Vector anorak er ideel dig, der ikke kan holde sig fra vandet, selvom det småregner eller bølgerne går højt.

Find din kajak og tilhørende udstyr på Friluft.dk

Det kan være grænseoverskridende at kaste sig ud i kajaksejlads, hvis du er ny indenfor padlesport. Men med den rette påklædning og udstyr, er der intet at bekymre sig om. Først og fremmest er det dog essentielt, at du investerer i en kajak. Er du nybegynder, kan det være en fordel, at du begynder med en såkaldt sit on top-kajak, da de er mere stabile og nemme at styre.

Vores udvalg af sit on top-kajakker spænder bredt fra små 1-persons modeller, der kan bruges som slæbejolle, til store familiekajakker, der kan rumme to voksne og ét barn. Du kan købe vores sit on top-kajakker med eller uden en pakkeløsning, der inkluderer de pagajer og ryglæn, du skal bruge til den. Når du har valgt en kajak, kan du begynde at kigge på ekstraudstyr som for eksempel en transportvogn, kajaksæde eller et sejl. Vi har gjort det nemt for dig og samlet det hele her på Friluft.dk.

Hvis du er i tvivl om, hvilket udstyr du skal bruge til dit næste eventyr på vandet, er du altid velkommen til at kontakte os på info@friluft.dk, hvor vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig på rette vej.