TAHE

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

TAHE – kvalitetsprodukter til sjov og eventyr på vandet

TAHE som mærke blev skabt, da de to populære vandsportsgiganter, BIC Sport og Tahe Outdoors, besluttede at gå sammen for at skabe produkter dedikeret til sjov og eventyr på vandet med familie og venner. Med fokus på innovation og bæredygtighed, designer og udvikler kvalitetsprodukter til den næste generation af vandsportsudøvere, endda til en overkommelig pris, alle kan være med på.

BIC Sport

BIC Sport, som er en af de to virksomheder, der har været til at skabe TAHE, har mange års erfaring med at producere vandsportsprodukter til lande over hele verden, og denne værdifulde viden har de taget med sig videre. Baseret på at udleve Hawaii-drømmen og jagte den perfekte bølge blev BIC Sport grundlagt for over 40 år siden. Efter stor succes med salg af prisvindende windsurfboards, udvidede BIC Sport deres sortiment med andre vandsportsprodukter såsom kajakker, surfboards og paddle boards til både begyndere og øvede.

Tahe Outdoors

Den anden virksomhed, der var med til at grundlægge mærket og har inspireret dets navn, er Tahe Outdoors, der oprindeligt var en estisk virksomhed. Virksomheden blev startet af en gruppe hårde sportsfolk, som i slutningen af 1980’erne skabte deres eget sortiment af højtydeende havkajakker. Zegul og Tahe Marine blev de to mest kendte mærker, bestående af produkter, som var udviklet til de mest ekstreme, barske og fjerntliggende ekspeditioner på planeten. Ordet ‘tahe’ betyder ’viljen til at lykkes’ på estisk og blev essensen af deres kerneværdier, som de nu har videreført til TAHE mærket.

Miljøvenlig produktion i Frankrig

TAHE omfavner kerneværdier fra både Tahe Outdoors og BIC Sport og har et fundament bygget på europæisk fremstilling, miljøvenlige produktionsprocesser og kvalitetsmaterialer. For at mindske deres CO2-fodtryk så meget som muligt, benytter de miljøvenlige fremstillingsprocesser, har europæiske leverandører og fremstiller langt største delen af deres produkter i Vannes, Frankrig, som en af de eneste vandsportsproducenter, der er tilbage i Europa. Ved at forblive i Frankrig lykkes det dem at sikre kvalitetskontrol og tilbyde produkter, som, i modsætning til næsten alle deres konkurrenter, ikke er fremstillet i Asien.

TAHE har arbejdet hårdt for at udvikle deres helt egen unikke fremstillingsproces, som ikke er tilgængelig for nogen anden producent i verden. Denne termoforming-konstruktionsteknologi, der både omfatter hulrums termoformning, polystyren-kerne termoforming og pustet ekstrudering (formning af plastmateriale), er altså unik inden for plastindustrien. De er nemlig den eneste producent i verden, der udfører alle tre teknikker på samme sted, endda på samme maskine.

Deres Ace-Tec, Tough-Tec og Dura-tec teknologier betyder, at de konsekvent fremstiller hårdføre, holdbare og lette kvalitetsprodukter, der ovenikøbet giver fantastisk værdi for pengene. Deres kontinuerlige investering i højtydeende maskineri og teknologi er med til at sætte dem i en position, hvor de kan konkurrere med de asiatiskfremstillede produkter.

TAHE sit on top-kajakker

TAHE bygger familievenlige vandsportsprodukter, som er designet til sjov og eventyr på vandet. Et godt eksempel på dette er deres sit on top-kajakker, der kan bruges til alt fra små hyggeture ved søer og åer til længere distancer og fisketure på havet.

En sit on top-kajak er et godt alternativ til den traditionelle kajak, hvor du sidder i et hul med tildækkede ben. På en sit on top-kajak sidder du (som navnet antyder) oven på kajakken, hvilket giver forbedret stabilitet og gør den nem at styre. Sit on top-kajakker er derfor et godt valg til nybegyndere og familier med mindre børn.

Vores sortiment af sit on top-kajakker fra det anerkendte mærke byder på både 1- og 2-personers kajakker, men i langt de fleste, er der også plads til at have et barn med i båden. Fordi de er lavet af 100% genbrugeligt plastik, som er utroligt let og holdbart, kan dig og din familie få glæde af en TAHE kajak i årevis.

Alle mærkets sit on top-kajakker kan købes med en komplet pakkeløsning, der indeholder pagaj og ryglæn, så du har alt det, du behøver for at komme ud og teste vandet.

TAHE kajaktilbehør

Mangler du ekstraudstyr til din kajak, kan du finde det i vores udvalg af TAHE kajaktilbehør. Her finder du alt fra komfortable kajaksæder og rygstøtter til praktiske transportvogne, som gør det nemt at fragte din kajak til og fra havet. Du kan også finde bundpropper og et motorbeslag til montering af en tilbehørsmotor, der kan tilføjes på udvalgte TAHE kajakker.

Klæd dig godt på til din næste kajaktur med Friluft.dk

Uanset om du er nybegynder eller øvet, skal sikkerheden være i top, når du ror i kajak. En god kajakvest er noget af det vigtigste udstyr, du bør skaffe, før din næste kajaktur til søs. Hos os finder du kajakveste fra populære mærker såsom Palm og Kokatat, der er udviklet med samme flydeevne som en sikkerhedsvest og fleksibilitet nok til, at du kan gøre store armbevægelser.

Din beklædning er heller ikke ligegyldig, hvis du vil holde dig varm, tør og komfortabel på længere kajakture. Vejret kan hurtigt vende på havet, og derfor er det vigtigt, du er klædt godt på. I vores sortiment af kajakbeklædning kan du blandt andet finde vandtætte og åndbare rojakker fra Palm eller langskaftede kajakstøvler fra Kokatat, der er perfekte til opgaven.

Er du i tvivl om, hvilke produkter, du skal bruge til din næste kajaktur, kan du altid skrive til os på info@friluft.dk eller tlf 61 41 00 62. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål alle hverdage fra klokken 9 til 16.