Ticket to the Moon

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Ticket to the Moon – kvalitetsprodukter til rejsende

Når du skal vælge en hængekøje til dine overnatninger i naturen, skal kvalitet komme frem for alt. Ticket to the Moon har siden 1996 produceret hængekøjer til rejsende over hele verden med fokus på kvalitet, sikkerhed og komfort – så du både får et holdbart produkt og en god nattesøvn.

Firmaet holder til på Bali, Indonesien, hvor de producerer alle deres produkter i hånden med hjælp fra lokale medarbejdere. Ticket to the Moon udvikler og designer innovative og nyttige produkter såsom hængekøjer, tarp og hængekøjetilbehør, som underlægges testning under ekstreme forhold for at sikre en høj kvalitet. Du er derfor garanteret et kvalitetsprodukt, når du shopper Ticket to the Moon til din næste friluftstur.

Et etisk perspektiv fra materialevalg til produktion

Ticket to the Moon er især kendt for deres miljøvenlige brug af materialer, som de selv fremstiller lokalt samt deres fokus på bæredygtighed og fair trade-produktion. Ved at anvende lokale materialer og innovative genbrugsmetoder, sigter Ticket to the Moon efter at påvirke miljøet så lidt som muligt. Alt ekstra materiale, som er tilbage efter udskæring af et produkt, bliver brugt til nye miljøvenlige produkter såsom poser, tasker og rygsække, så intet går tabt.

Derudover har virksomheden startet en fond kaldet The Ticket to the Moon Foundation, der støtter lokale stammer i det østlige Indonesien. De hjælper blandt andet med at bygge en ny infrastruktur, forbedre uddannelsesfaciliteter og sikre adgang til rent drikkevand.

Praktiske og anvendelige produkter af højeste kvalitet

I sortimentet finder du både forskellige hængekøjer, tarp og presenninger og tilbehør. Det hele er fremstillet i høj kvalitet og med fokus på at give dig en god nattesøvn i naturen.

Og for at blåstemple den høje kvalitet? Alle mærkets produkter har en 10 års produktionsgaranti, som dækker alle eventuelle fejl i udførelse eller materiale. Det er en måde at garantere den høje kvalitet ud over den omfattende testproces, så du ved, at du får et kvalitetsrigt produkt, der kan holde til det, det skal bruges til: eventyr i naturen!

Hængekøjer

Mærkets største produktgruppe er hængekøjer, som fremstilles af faldskærmsnylon, der er både allergivenligt, holdbart og åndbart. Se vores store udvalg af Ticket to the Moon hængekøjer her og læs mere om deres smarte funktioner og de mange varianter. Du finder både letvægtsmodeller og flere størrelser, og derudover tager de kun et minut at sætte op med en forenklet og brugervenlig opsætningsproces.

Tarp og presenninger

Vi har også Ticket to the Moon tarp og presenninger, som er ideelle at bruge sammen med din hængekøje. De spændes op over hængekøjen, så du beskyttes mod nedfaldne blade og grene, dug, regn og andet, du kan udsættes for, når du ikke sover i et klassisk telt.

Beskyt dig for eksempel mod kraftig regn med en Ticket to the Moon Fullmoon tarp, som er både holdbar og nem at tilpasse til de fleste af mærkets hængekøjer, og som er nem at pakke og transportere.

Tilbehør

Det er altid praktisk at være forberedt på lidt af hvert, når du begiver dig ud i naturen. Derfor kan du også finde flere slags tilbehør til din hængekøje som reb, karabinhager og deres særlige moonquilt til de kolde aftenener i hængekøjen.

For eksempel kan du købe et Ticket to the Moon myggenet til hængekøjer som med sine over 200 åbninger pr. kvadratcentimeter holder myg ude i selv mere ekstreme områder, hvor det er ekstra vigtigt at være beskyttet mod myg.

Vi har alt til overnatning i naturen

Rygsække og taskerSoveposerLiggeunderlag KogegrejMulti-toolsFleecejakkerVarmt undertøj