Hængekøjer

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Vælg en Ticket to the Moon hængekøje

En Ticket to the Moon hængekøje er svaret, hvis du leder du efter en komfortabel hængekøje med sikkerhed, komfort og kvalitet i højsædet. Med over 25 års ekspertise i produktion af hængekøjer, tarps og hængekøjetilbehør, kan du roligt vælge en hængekøje fra Ticket to the Moon og tage den på din næste vandretur eller hænge den op i haven, hvis du trænger til en afslappende lur.

Her på siden finder du et stort udvalg af Ticket to the Moon hængekøjer i forskellige modeller og farver, så der er helt sikkert en eller to, som vil falde i din smag.

Faldskærmshængekøjer af genanvendte kvalitetsmaterialer

Ticket to the Moon hængekøjer er fremstillet af faldskærmsnylon, som er et genanvendt nylonmateriale, der tidligere har været brugt til faldskærme. Dette materiale er utrolig strækbart og vil forme sig efter din krop og give støtte alle de rigtige steder. Samtidig er stoffet meget slidstærkt, så hængekøjerne kan holde til tung vægt, hårdt brug og kan tåle maskinvask. Derudover er nylonmaterialet særdeles åndbart, hvilket giver den bedste komfort, når du overnatter i hængekøjen på varme og fugtige sommeraftener.

Vælg mellem flere modeller

Hængekøjer fra Ticket to the Moon fås i flere forskellige modeller, der er designet til at rumme alt fra børn til en mindre gruppe voksne. Det betyder, at du altid kan finde en model, der passer til dine behov og falder i din smag.

Hængekøjer til børn og en person

Den mindste model, Mini, er perfekt til børn og kan endda bruges til kæledyr om man vil. Den næste i rækken hedder Kompakt og er større end Mini-modellen. Kompakt hængekøjen er, som navnet antyder, kompakt, hvilket giver en minimal pakkestørrelse, der passer lige i vandrerygsækken.

Ticket to the Moons mest populære hængekøje er Original hængekøjen, som har en størrelse, der passer de fleste brugere. Har du brug for mere plads eller robusthed, vil King Size-modellen være et godt bud til dig, der søger ultimativ komfort for én person.

På outdoor-ture, hvor oppakningen skal være så minimal som mulig, kan det være en god idé at vælge en lettere model. Her kan du med fordel tage et kig på Ticket to the Moons Lightest Pro hængekøje, som sikrer maksimal komfort og funktionalitet, men samtidig kun vejer 550 gram. Denne hængekøje har også integreret insektbeskyttelse, så du kan sove trygt, uden at skulle bekymre dig om insektbid.

Hængekøjer til flere personer

Til en romantisk aften under stjernerne med din partner kan Honeymoon hængekøjen klart anbefales, da den komfortabelt rummer to personer. Skal du dele hængekøje med mere end to personer, vil den største af hængekøjerne, Mammock, være det bedste valg. Denne gigant af en hængekøje tilbyder uovertruffen plads, komfort og stabilitet til større grupper, for eksempel, hvis hele børnefamilien gerne vil sove i samme hængekøje.

Hold dig varm i din Ticket to the Moon hængekøje

Når du overnatter i en Ticket to the Moon hængekøje, er du hævet over jorden, så regnvand på jorden og uønskede gæster ikke kan nå dig. Dette er naturligvis en god ting, men samtidig er du mere udsat for vind, og det er således vigtigt, at du vælger en sovepose, der er varmere, end hvad du normalt ville bruge i et telt. Det kan også være en god idé at sætte en tarp op over hængekøjen for ekstra beskyttelse mod vind og regn og brug et liggeunderlag under dig i hængekøjen, så du er beskyttet mod kulden fra jorden.