Cold Steel

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Cold Steel – alsidige og innovative knive i høj kvalitet

Cold Steel er et amerikansk mærke, der blev grundlagt i 1980 med en særlig mission om at skabe de bedste, stærkeste og skarpeste knive i hele verden. Siden da er de blevet pionerer inden for innovativt knivdesign, og Cold Steel knive er i dag kendt for deres uovertrufne ydeevne, skarphed og holdbarhed.

Cold Steel knive bruger en unik sammensætning af materialer til deres knivblad, som tilsammen giver en suveræn holdbarhed og skarphed. Desuden er de kendt for deres behagelige håndtag i en ergonomisk form, som sikrer et optimalt greb, og deres foldeknive er kendt for deres specielle låsesystem, der er et af de mest brugervenlige på markedet.

Cold Steel knive til enhver situation: hverdag, jagt og overlevelse

Vi har et stort udvalg af Cold Steel knive og redskaber, heriblandt knive med fikseret knivblad, foldeknive, jagtknive, fiskeknive, bowieknive og du kan endda få fingrene i en Cold Steel machete. I vores sortiment kan du altså finde en kniv, der passer til enhver situation. Om det er jagt, fiskeri, UV-jagt, havearbejde eller decideret overlevelse i vildmarken – du kan få det hele!

Knive til jagt og outdoor

Jagtkniven er et af de vigtigste redskaber, når du er på jagt. Det kræver et rent og knivskarpt snit at sikre en effektiv og så smertefri aflivning af byttet som muligt. Derudover er det vigtigt, at jagtkniven er holdbar, har styrke, er let at håndtere og ligger godt i hånden. Alle Cold Steel knive er designet med disse kvaliteter i tankerne og gør sig derfor egnet til jagt- og outdoorbrug.

Hvis du leder efter en hårdfør og højtydeende jagtkniv, kan du for eksempel kigge på en Double Safe Hunter foldekniv, som er perfekt til netop dette formål. Her får du en knivskarp foldekniv til jagt og outdoor, som er smal nok til at klare de finere skæreopgaver, men som samtidig er stor nok at flå alt fra en mus til en hjort.

Skal du på UV-jagt eller fisketur, kan en Cold Steel SRK kniv være lige noget for dig. Den er designet til brug i vand med et skridsikkert håndtag og et ekstremt hårdført blad i rustfrit stål.

Hårdføre og praktiske foldeknive

Mærkets foldeknive har ry for at være de stærkeste, skarpeste og mest pålidelige foldeknive i verden, når det kommer til hårdt brug. Alle Cold Steel foldeknive er udstyret med den patenterede Tri-AdTM-låsemekanisme, som er et af de sikreste låsesystemer på markedet og gennemtestet til at modstå mere end 350 kg.

Cold Steels AD kniv-serie er opkaldt efter og designet af deres lovpriste samarbejdspartner Andrew Demko, der har designet knive til militær og politi i flere årtier. Serien består af en række af højtydeende og hårdføre foldeknive, som takket være et kompakt foldedesign passer perfekt i lommen og derfor nemt kan medbringes på farten. Denne serie er ideel til storvildtjagt, overlevelsesture og mange andre vilde friluftseventyr samt simple arbejdsopgaver på arbejdet og i hjemmet.

Shop Cold Steel knive og andre knivskarpe mærker på Friluft.dk

Hvad end du er på udkig efter en hårdfør jagtkniv, en praktisk foldekniv eller en anden smart outdoor-kniv, kan du finde det hos os. Vi har et stort udvalg af knive til jagt og outdoor, som udover Cold Steel også indeholder populære mærker som Gerber, Hultafors og Outdoor Edge.

Du kan også udforske vores fulde sortiment af knive til outdoor og jagt og finde lige den kniv, du mangler i din samling af udstyr.

Hvis du har brug for at opgradere din værktøjskasse, kan du også finde andre redskaber, såsom økser, macheter, save og multi-tools, der er designet til at gøre slidsomme arbejdsopgaver nemmere og hurtigere, så du sparer tid og kræfter.