Gerber

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Gerber – kvalitetsgrej til udelivet

Gerber tager ikke den nemme løsning. Med mottoet “Easy Doesn’t” udvikler det amerikanske mærke knive og outdoor-værktøj til jægere, soldater, friluftsinteresserede, fiskere og mange andre med den bedst mulige løsning til alle situationer for øje. Sortimentet byder på Gerber knive i alverdens afskygninger og forskellige multi-tools, økser, save og spisegrej.

Lige meget om du er interesseret i en Gerber økse eller en Gerber kniv til jagt, fiskeri eller andre aktiviteter, kan du være sikker på at finde, hvad du har brug for, i høj kvalitet og med et både smart og innovativt design.

Mere end 70 års erfaring med kvalitetsgrej

Oregon, USA, 1939. Det var her, Gerber så dagens lys og for første gang tilbød deres ekspertise for knive til alle de outdoor-interesserede derude. Grundlæggeren Joseph R. Gerber startede med den lille virksomhed Gerber Legendary Blades og forudså hurtigt, at den ville vokse sig til en stor, international virksomhed – og han fik ret.

I dag sælger Gerber direkte til hele USA og Canada, mens resten af verden har dedikerede forhandlere – blandt andet os selv her i Danmark. Og produktsortimentet vokser hele tiden, mens der stadig er spor tilbage til mærkets spæde start, da mange af de gamle produkter direkte inspirerer de nye med innovative forbedringer.

Grej til alverdens ture, aktiviteter og oplevelser

Ethvert Gerber produkt er udviklet til at være allerbedst på det område, det er lavet til – og det betyder, at der skal være ekstra fokus på både bladet på kniven, øksen, saven osv. Der kan være stor forskel på, om du for eksempel skal bruge en kniv til jagt eller fiskeri eller et smart multi-tool til en flerdages vandretur eller en dag på byggepladsen. De forskellige aktiviteter sætter forskellige krav til udstyret, og det er de krav, Gerber har helt styr på, så du får allermest ud af dine redskaber.

Fiskeri

Skal du bruge en kniv til salt- eller ferskvandsfiskeri, stiller det blandt andet høje krav til skæftet, der skal kunne holde til, at dine hænder og kniven bliver våde, fedtede og lignende, uden dine hænder glider. Og hvis du bruger kniven til saltvandsfiskeri, skal den kunne holde til jævnligt at blive udsat for saltvand. Du finder masser af Gerber knive, fiskesakse, multi-tools og mere, der er skabt til at gøre din fisketur bedre.

Jagt

Skal du på jagt, er det ikke et hvilket som helst knivsæt, du skal investere i. Her bør du blandt andet tænke over, hvor meget du har plads til på din tur, og om du i så fald skal vælge for eksempel knive, der kan foldes sammen, så de ikke fylder noget. Knivblade, skæfter og materialer har også meget at sige på jagt, hvor du ud over at vælge en kniv, der passer helt til formålet, også skal vælge en, som du kan holde fast på, selvom du er smurt ind i blod og fedt, når du er ved at flå dit bytte eller i gang med en opbrækning.

Vandring og outdoor

Skal du på vandretur eller andre slags outdoor-ture, hvor det er praktisk at have en kniv med til lidt af hvert, kan du også finde en Gerber kniv til det formål. Her er især en foldekniv og de mange Gerber multi-tools ideelle, fordi du kan bruge dem til mange formål, samtidig med at de næsten ikke fylder noget. De er også nemme og sikre at transportere i oppakningen, og det er især også her, Gerber foldeknive viser deres værd sammen med andre smarte produkter som en foldesav, foldespade og lignende, som du kan have med dig uden at bruge al pladsen i din oppakning.

Shop Gerber grej efter aktivitet

Som du kan læse ovenover, er det smarte ved Gerber muligheden for at shoppe specifikt efter det, du skal bruge grejet til. Selvom du godt kan bruge en lommekniv både på jagt og en vandretur og et multi-tool ligeså til begge dele, er der bare noget grej, der hører mere specifikt til en bestemt aktivitet – for eksempel en opbrækkerkniv på jagt eller en saltvandsfiletkniv på fisketur.

Du kan se vores sortiment af knive til jagt og outdoor eller gå på opdagelse i vores samlede udvalg af udstyr for at finde det helt rigtige grej til næste jagt, vandretur eller andet eventyr ude i verden. Vi har alt, du har brug for – fra den mindste lommekniv til en stor machete samt multifunktionelle, praktiske multi-tools.