Gerber multi-tools

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Gerber multi-tools – høj kvalitet og anvendelighed i højsædet

Det amerikanske mærke Gerber designer og producerer multi-tools i høj kvalitet til alverdens outdoor-oplevelser. De er lavet til at klare det, du som fisker, jæger, vandrer eller måske campist kan komme ud for i hverdagen eller ude på tur. Gerber multi-tools omfatter blandt andet variationer med butterfly-åbning og enhåndsåbning, og de er alle nemme at sætte i bæltet, bære rundt på i lommen eller lignende, så du hurtigt kan komme til dit multi-tool, når det gælder.

Et godt multi-tool er holdbart, nemt at bære og indeholder de helt rigtige redskaber – og det er alt sammen noget, Gerber multi-tools lever op til. Du kan derfor roligt gå på opdagelse i sortimentet og finde den model, der lever op til dine krav.

Typiske værktøjer i et Gerber multi-tool

Hvert Gerber multi-tool er forskelligt, men der er alligevel nogle typiske funktioner, der går igen. Det er dem, du oftest har brug for, og som du næsten ikke kan undvære. Mange Gerber multi-tools er udformet som en form for bidetang, som du kan bruge til blandt andet wire cutter og wire stripper, og så sidder de andre værktøjer herpå. Ofte finder du oplukker, dåseåbner, et lille knivsblad og en skruetrækker på.

Det kan også være praktisk at vælge et Gerber multi-tool med en lille fil eller saks, som også ofte er en del af et standard multi-tool. Har du brug for en større kniv end den eller dem, der er i et Gerber multi-tool, er der en løsning, hvor du stadig kan nyde godt af den høje Gerber kvalitet. Som supplement til dit multi-tool kan du kigge på udvalget af Gerber knive, der findes i forskellige størrelser og til alverdens anvendelser. Du finder blandt andet små lomme- eller foldeknive, der laves lige så kompakte og praktiske som et multi-tool.

Brug dit grej på jagt, til fiskeri og på andre outdoor-ture

Fordi et Gerber multi-tool har så mange funktioner, egner det sig naturligvis også til flere forskellige aktiviteter. Skal du bruge det til fiskeri, er det en god idé at vælge en model, der er udformet som bidetang og måske har en saks og en lille kniv, mens du til jagt bør fokusere mere på størrelse, enhåndshåndtering og en ikke-reflekterende belægning.

Et Gerber multi-tool til outdoor-ture som vandring og camping sætter også nogle særlige krav – også selvom nogle funktioner overlapper med dem til jagt og fiskeri. Når du er på eventyr i naturen, ved du aldrig, hvad du kommer ud for, så derfor skal du være klar på lidt af det hele. Måske skal du reparere noget grej undervejs, åbne en dåse til aftensmad eller save nogle små grene over med en savtakket kniv. Det hele kræver nogle bestemte værktøjer, der heldigvis findes i mange af vores Gerber multi-tools.