Gerber knive

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Praktiske Gerber knive i høj kvalitet

Hvis du allerede kender det amerikanske mærke Gerber, kender du også produkternes høje kvalitet. Gerber knive er ingen undtagelse, og det ses på de stærke og holdbare materialer i alt fra knivsblad til skæfte. Har du dine knive med på jagt, på havet eller et øde sted i naturen, skal de bare virke – det er vigtigt, at du kan sætte din lid til dem, når det virkelig gælder, og derfor er Gerber knive et solidt og sikkert valg.

Vælg den rette Gerber kniv til dine udflugter

Vi har et stort udvalg af Gerber knive. Det gør det muligt for dig at finde en kniv, der lever op til alle de behov, du har. Der er stor forskel på, om du skal på camping, jagt eller en flerdages vandretur i den vilde natur – nogle knive kan bruges til lidt af det hele, mens andre egner sig specifikt til et enkelt jagt- eller outdoor-område.

Knive til jagt og fiskeri

Går du på jagt, kommer du ud i mange forskellige omgivelser, der sætter forskellige krav til dit udstyr. En Gerber jagtkniv er lavet til, at du er klar på det hele, lige meget hvor din jagt tager dig hen. Derfor finder du blandt andet opbrækkerknive og de populære Gerber Gator knive med det særlige alligator-lignende skæfte, der er skabt til at give et pålideligt og komfortabelt greb i alle situationer.

Skal du have et lille arsenal af forskellige Gerber knive med, kan du vælge de revolutionerende Exo-Mod knive, hvor du kan klikke skæfterne sammen, så du nemt og sikkert kan transportere dem, selvom du har mange med dig. Det er også en fordel, hvis du skal på vandretur og vil spare på pladsen i rygsækken – samtidig med at du har et godt og varieret udvalg af knive med dig til for eksempel madlavning, samling af småbrænde og lignende.

Skal du i stedet på fisketur, er en Gerber filetkniv til saltvandsmiljøer ideel. Filetknive generelt er gode til både kød, fisk og endda nogle grøntsager, hvor du gerne vil have fine, tynde skiver. Et godt eksempel på den høje kvalitet er skæftet på de filetknive, der er lavet specielt til at være korrosionsbestandigt i saltvand, så de holder i lang tid. Samtidig er skæftet på knivene lavet, så du altid har et godt greb om det, selvom det bliver vådt og glat, når du håndterer fisk.

Lomme- og foldeknive

Fælles for Gerber lommeknive og foldeknive er, at de har en praktisk størrelse. De er små og kompakte, så du får meget funktionalitet med dig uden at skulle slæbe på en stor kniv. Det samme gælder for flere af produkterne i vores udvalg af Gerber multi-tools, der også fokuserer på at få så mange funktioner som muligt samlet i ét kompakt redskab.

En Gerber lommekniv er praktisk og kombinerer en lille kniv til diverse små gøremål med andre smarte funktioner – for eksempel en saks, syl eller flaskeåbner. Til sammenligning er en Gerber foldekniv typisk en større udgave med et knivblad og et skæfte med godt greb, hvor du kan slå skæftet sammen om bladet. Med den gode størrelse, det skarpe blad og sin gode anvendelighed er en Gerber foldekniv eller lommekniv et godt valg, når du skal på tur og vil spare på både plads og vægt.

Sådan vedligeholder du dine Gerber knive

Hvis du har besluttet dig for at købe en Gerber kniv, er det vigtigt, at du passer godt på den. Så sikrer du, at kniven har en længere levetid og ikke går i stykker uden for garantien. Først og fremmest anbefales det, at du sliber din Gerber kniv jævnligt, så den holder sig skarp hele tiden. Hvis du har en takket Gerber kniv, skal du bruge et rundt strygestål til at slibe mellem hver tak.

Derudover skal du huske at vaske dine knive grundigt, når du har brugt dem – det gælder især, hvis de er kommet i kontakt med saltvand. En salt filetkniv er særligt beskyttet mod korrosion, men selv med den belægning sikrer du kniven en længere levetid, hvis du husker at vaske den med ferskvand efter brug.

Alle Gerber knive er lavet i 100 % rustfrit stål, men det betyder ikke, at der ikke kan komme rust på dem – de bliver bare ikke korroderet af rusten. Husk derfor at vaske dine Gerber knive godt, tørre dem ordentligt og give dem en smule olie i ny og næ. Kom også olie på dine multi-tools for at holde dem i god stand.