Outdoor Edge

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Outdoor Edge – knive og outdoor-grej skabt med passion

Et designprojekt i 1986 førte til den første kniv i det, der fra 1988 blev kendt som mærket Outdoor Edge. Amerikaneren David Bloch fungerer stadig i dag som både CEO, produktdesigner og virksomhedsleder i Outdoor Edge, og det vidner om den store passion, der er baggrund for sortimentet af knive, økser og andet grej.

Du finder knive, knivsæt og udskiftelige blade til blandt andet jægere, fiskere, outdoor-entusiaster og andre, der har brug for kvalitetsværktøj til at gøre arbejdet nemmere – lige meget om det er at bearbejde småvildt, flå en fisk eller håndtere opgaver på et lager eller en byggeplads.

Når det handler om knive til outdoor-livet, er det især vigtigt at holde udkig efter godt håndværk, holdbarhed og gode materialer. Og det er alt sammen noget, der er fokus på hos Outdoor Edge. Det er prisvindende produkter, der er lavet til at kunne præstere i flere sammenhænge, samtidig med at de er slidstærke og til at regne med, når det virkelig gælder.

Målet hos Outdoor Edge er at kombinere et funktionelt design med det skarpeste stål og en førsteklasses produktionsproces med håndværksmæssig dygtighed. Det skaber knive og andet værktøj i høj kvalitet til outdoor-livet, og hvert produkt er udviklet og testet personligt i virksomheden, så du kan stole fuldt ud på den høje kvalitet.

Oplev de banebrydende Outdoor Edge knive

Outdoor Edge har specifikke knivserier til blandt andet jagt, fiskeri, outdoor generelt og hverdagen i køkkenet, når du for eksempel skal håndtere dine nyfangede fisk eller bytte fra den seneste jagt. Knivene er fremstillet i højkvalitetsstål, så du altid kan være sikker på, at de er både holdbare og stærke. Et udvalg af det anvendte rustfri stål er 440A, AUS-8, 420J2 og 8Cr13MoV.

De mange forskellige knive gør, at du kan få en kniv til lige det, du har brug for. Du kan også vælge et smart knivsæt for eksempel til jagt, så du har alt, hvad du skal bruge – for eksempel et sæt med både almindelige knive, knoglesav og ribbensspreder. Sortimentet omfatter også foldeknive, fileteringsknive, savtakkede knive og knive med bugåbner.

Mange Outdoor Edge knive er desuden ekstra alsidige, fordi de har udskiftelige blade. Nogle er dobbeltbladede, mens andre har et enkelt blad, men fælles for dem alle er, at du får ekstra blade med, så du kan skifte knivbladet, når det bliver sløvt. Du trykker blot på en udløserknap og skifter til et nyt – og så sliber du selvfølgelig de sløve blade i ny og næ, så du altid har et skarpt blad med dig.

Sådan vedligeholder du dine knive

Du bør selvfølgelig altid passe godt på dine Outdoor Edge knive, så de holder sig skarpe og brugbare år efter år. Der er livstidsgaranti på alle knive, men mærket anbefaler, at du opfrisker og vedligeholder dine knive løbende, så du ikke venter, til de er helt sløve og næsten ødelagte af for meget slid og for lidt vedligeholdelse.

Vask dine knive i hånden med en blød klud, varmt vand og opvaskemiddel, når du har brugt dem. Brug ikke ståluld eller en skuresvamp, og husk at tørre dem helt efter vask, så de ikke ruster – rustfri stål betyder nemlig ikke, at de ikke kan ruste, hvis de ikke bliver vedligeholdt ordentligt. Husk også, at hylsteret af samme grund skal være helt tørt, før du kommer kniven tilbage deri.

Økser og tilbehør i samme høje kvalitet

Outdoor Edge har også økser i deres sortiment. De er udviklet efter de samme principper som knivene, og derfor kan du regne med en kvalitetsrig, holdbar og slidstærk økse, som du kan bruge på forskellige måder. Det er samme gode rustfri stål, der bruges i Outdoor Edge knive, så økserne bliver lige så stærke og skarpe.

Vælg for eksempel en lille og kompakt model, du kan have med på både vandre- og jagtture, fordi den nemt passer i din oppakning og ikke tilføjer for meget vægt. En økse er desuden et alsidigt værktøj, der ofte kan bruges til både at skære og skrabe, samtidig med at du med bagsiden af hovedet og enden af håndtaget kan hamre blandt andet søm og teltpæle i jorden.

Af praktisk tilbehør finder du blandt andet en foldesav, der egner sig til at skære igennem træ og knogler, så du kan have den med på både jagt og vandreture. Outdoor Edge laver også andre typer save, ligesom de også har udviklet en vildtsaks, der både kan bruges til fisk, fugl og småvildt.

Find det værktøj du har brug for:

ØkserMulti-toolsHultafors økserGerber kniveGerber multi-toolsGerberHultafors