Petromax kølebokse

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Solide Petromax kølebokse til outdoor-livet

Når du skal på tur i det fri med enten campingvogn eller bil, er du naturligvis nødt til at tænke over, hvordan du holder dine følsomme fødevarer kolde på turen. Den bedste løsning er en køleboks, der kan holde din mad og drikkevarer kolde i lang tid.

Petromax kølebokse er en populær løsning til opbevaring og transport af mad og drikkevarer. De er nemlig kendt for deres holdbarhed og evne til at holde fødevarer kolde i lang tid, selv i varme omgivelser. Deres kvalitet og funktionalitet gør dem til noget helt særligt.

En kvalitetskøleboks der holder maden kold

Petromax kølebokse er såkaldte passive kølebokse. Det betyder, at de ikke bruger strøm, men is, køleelementer eller tøris til at køle.

En køleboks fra det anerkendte tyske mærke kan holde dine mad- og drikkevarer til turen kølige i flere dage. De er nemlig lavet af isolerende polyætylen. Deres 45 mm tykke sider isolerer perfekt og sørger for at holde den lave temperatur i boksen stabil. Faktisk gør de det så effektivt, at is kan holdes koldt i op til 12 dage. En Petromax køleboks er altså et godt valg til det seriøse outdoor-menneske.

Petromax kølebokse kommer naturligvis i forskellige størrelser, så du kan vælge en model, der passer til dine behov. Hos os kan du købe en på 25, 50 eller 75 L. Uanset køleboksens rumfang har den en højde, der gør det muligt at stille en flaske på 1,5 L oprejst i den.

Tysk funktionalitet med mange muligheder

Alle størrelser har samme gode isoleringsevne og har smarte egenskaber, som gør dem velegnede til brug i det fri. De har både praktiske og ergonomiske integrerede håndtag, skridsikre gummifødder og et låg med en skridsikker overflade.

Alt dette betyder, at en Petromax køleboks er en fryd at bruge på tur. Hvis du har en siddepude med, kan du f.eks. lægge den ovenpå din Petromax køleboks og bruge den som stol. En Petromax køleboks er også ideel til jagt- og fisketure, hvor du nemt og sikkert kan opbevare din fangst eller bytte i den. Boksene er desuden designet, så du let kan stille flere ovenpå hinanden.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor stor en Petromax køleboks skal jeg vælge?

Det vigtigste er at vælge en Petromax køleboks, der passer til dine behov. Det betyder, at den skal passe i din bils baggagerum og have en passende størrelse til de ture, du skal bruge den på. Hvis I ofte er mange på tur sammen, kan det give mening at vælge en stor boks, så der er plads til masser af mad og drikkevarer. Til en tur med færre mennesker, kan det derimod give mening med en mindre boks. Da kølebokse fra Petromax fås i 25, 50 og 75 L-udgaver, burde du snildt kunne finde en, der kan dække din behov.

Hvad kan en Petromax køleboks bruges til?

En Petromax køleboks kan bruges til opbevaring og transport af mad og drikkevarer, og de er ideelle til campingture, udendørs aktiviteter, rejser og meget mere. Da en Petromax køleboks er også robust og holdbar betyder det, at den kan modstå stød og ridser, der kan opstå under brug. Dette samt dens temperaturstabilitet gør den til en pålidelig løsning til opbevaring og transport af fødevarer. Du kan desuden bruge din Petromax køleboks til dit bytte eller fangst, hvis du går på jagt eller nyder at fiske.

Hvordan bruger jeg en Petromax køleboks?

For at benytte din Petromax køleboks til transport og opbevaring af mad, skal du blot åbne låget og placere dine allerede kølige varer i boksen. Køl den gerne ned i kold rum inden. Placér is, tøris eller køleelementer øverst (følg altid den medfølgende vejledning) og sørg for at lukke låget tæt for at opretholde den isolerede effekt. Hold boksen lukket så meget som muligt, og åben den kun, når det er nødvendigt. Placér den i skyggen og undgå direkte sollys.

Hvor længe kan en Petromax køleboks holde sig kold?

Petromax køleboks kan holde is koldt i op til 12 dage og fødevarer køligt i flere dage. Den præcise tid afhænger naturligvis af, hvor og hvordan boksen bruges. Sørg for at lukke låget tæt og husk altid at placere køleelementer eller isposer øverst i køleboksen, da kold luft falder ned fremfor at stige op.