Båludstyr

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Petromax båludstyr til uforlignelig outdoor-madlavning

Det tyske brand Petromax har etableret sig som et foretrukket valg for mange outdoor-entusiaster takket være deres robuste og holdbare kvalitetsprodukter. Deres sortiment af båludstyr omfatter alt, hvad du har brug for til madlavning i det fri, lige fra Petromax bålgryder og -pander til bålspyd og -fade. Alle produkter er ideelle til både camping og det afslappede friluftsliv, så der er rig mulighed for at få brugt det, uanset om du er livslang spejder eller blot vil lave snobrød i baghaven med ungerne.

Multifunktionelt og let integrerbart udstyr

Petromax båludstyr er designet med fokus på smarte og funktionelle løsninger. Udstyret er let integrerbart og designet til at være så pladsbesparende som muligt, hvilket er utroligt praktisk, når du skal på jagt-, vandre- eller campingture, hvor bagagerummet eller rygsækken hurtigt kan blive fyldt.

Petromax bålgryde

Mærkets bålgryder er et fremragende eksempel på deres innovative og funktionelle produkter. Gryderne kan bruges både over bål til at tilberede alt fra lækre simreretter til kaffe. Bålgryderne er lavet af emaljeret stål og er derfor i stand til at modstå den direkte og intense varme fra et bål. Emaljeoverfladen gør dem utroligt lette at gøre rene efter brug og betyder desuden, at de kan holde til lidt af hvert – det er særlig praktisk, hvis du skal have dem med på farten. Du kan dog også snildt bruge dem i dit eget køkken, hvor de fungerer perfekt på komfurer og i almindelige ovne.

Petromax bålpande

En Petromax bålpande er det perfekte stykke udstyr til at stege alt fra kød og fisk til grøntsager over åben ild. Takket være det slidstærke smede- eller støbejernsmateriale, kan panderne bruges over direkte ild, hvilket gør dem til et ideelt redskab til enhver udendørskok. Panderne kan selvfølgelig også bruges på både gas og induktion og kan derfor hurtigt blive en favorit i hverdagen også. De er designet til at give en jævn varmefordeling og en knasende stegeflade.

Vælg mellem forskellige størrelser og modeller med enten håndtag eller langt eller kort skaft, så du kan finde den pande, der bedst passer til dine behov, uanset om du leder efter en alsidig, flad pande eller en decideret grillpande. Du kan også gå efter en specialiseret æbleskivepande, hvis du drømmer om at lave små lækkerier på dit Petromax bål. Om du skal vælge en pande af smedejern eller støbejern, afhænger af dine overvejelser omkring vægt og brugervenlighed. Læs mere om de små forskelle mellem jernmaterialerne i vores beskrivelse af alle bålpanderne i vores sortiment.

Petromax bålfad

Et Petromax bålfad tilbyder en stabil og sikker platform til enten at lave bål i eller at tilberede mad over et åbent bål. Det kan altså bruges både som et klassisk bålfad eller som en form for stegeplade. Hvis du gerne vil bruge dit nye bålfad til ild, kan det bruges med en række forskellige brændstoffer, herunder træ, kul eller briketter, hvilket giver dig mange muligheder. Som stegeplade byder mærkets bålfade også på mange muligheder, da du kan bruge dem til at tilberede alt fra pandekager til bøffer. Fadenes robuste konstruktion gør dem modstandsdygtige over for elementerne og sikrer, at de kan holde i mange år.

Petromax bålspyd

Et Petromax bålspyd kan hurtigt blive et væsentligt element i dit outdoor-køkkenarsenal. Det tilbyder nemlig en simpel og sjov måde at lave mad over åben ild på, uden at du skal bekymre dig om at brænde dine fingre. Uanset om du har tænkt dig at grille kød, grøntsager eller snacks, kan et bålspyd i stål med træhåndtag gøre det nemt at lave lækre måltider udenfor. Du skal blot spidde dine madvarer på spyddet og holde det ind over ilden eller kullene.

Bliv klar til at lave mad over bål

Hos os kan du finde et bredt udvalg af Petromax båludstyr samt andet godt udstyr til udendørs madlavning. Uanset om du har brug for nyt kogegrej eller er interesseret i en termobeholder til mad, har vi noget for dig. Vi har også et stort udvalg af praktisk outdoor-tøj og komfortable sko, så du kan være sikker på at være godt forberedt, når du skal lave mad i det ofte omskiftelige danske vejr.