Petromax grill og ovne

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Petromax grill og ovne til outdoor-mad

Det tyske outdoor-mærke Petromax er kendt for deres robuste og holdbare kvalitetsprodukter, der er perfekte til camping- og outdoor-livet. Deres imponerende sortiment af båludstyr indeholder alt fra pander og kasseroller til Petromax grill og ovne, der giver mulighed for at lave lækkert outdoor-mad ligegyldigt, om du er hjemme i baghaven eller på eventyr i naturen.

Smart kombinerbart grej

Petromax grill og ovne er designet med smarte og funktionelle løsninger, der gør udstyret kombinerbart, så det fylder mindst muligt i bagagen. Det er især smart og praktisk, når du skal på vandre- eller campingtur, hvor udstyret hurtigt kan komme til at fylde alt for meget i din tætpakkede bil eller i rygsækken. Dét problem undgår du med en Petromax ovn eller grill.

Skab grillmagi med en Petromax grill

Et godt eksempel på, hvordan mærket brillerer med gennemtænkte og funktionelle produkter, er den multifunktionelle Petromax bålgrill, som du kan bruge både som grill og i kombination med en hollandsk ovn. Brugt som grill er den justerbare rist på din Petromax grill perfekt til at stege alt fra kylling og lammespyd til grøntsager som majs og kartofler – og uanset hvad du steger, får det altid den sprøde stegeflade, der forventes af god grillmad. Din Petromax grill kan i øvrigt bruges både med trækul og særlige Petromax briketter.

En Petromax ovn med mange muligheder

I vores sortiment kan du finde flere typer Petromax ovne, heriblandt hollandske ovne og raketovne til outdoor-madlavning.

Hollandske ovne fra Petromax kan bruges på flere måde og er perfekte til at tilberede en lækker steg, lave sammenkogte retter og så kan du faktisk også bage brød i dem! Du kan for eksempel bruge en Petromax hollandsk ovn som bålgryde på et godt leje af brænde, da den er lavet af støbejern, som sagtens holde til direkte, hård varme fra bålet. Derudover kan denne Petromax ovn også bruges hjemme i køkkenet, hvor den egner sig til brug i både almindelig ovn og på komfur, og det tilhørende låg kan bruges seperat som stegepande.

En Petromax raketovn kan også let kombineres med andet grej fra samme mærke samt andre som for eksempel Muurikka. På raketovnens varmeledende støbejernstop kan du nemlig let stille en gryde eller pande, hvis du skal lave mad under åben himmel, eller selvfølgelig din kedel eller kaffemaskine, så du kan få brygget dig en god kop kaffe eller te. Denne Petromax ovn bruger biomasse som brændsel og har derfor en økonomisk og grøn forbrænding.

Investerer du i en Petromax ovn, har du altså rig mulighed for at få den brugt, og alt efter hvor mange personer, du typisk kokkererer til, fås de i forskellige størrelser.

Få styr på dit udstyr til udendørs madlavning

Udover vores udvalg af Petromax grill og ovne har vi også et stort udvalg af andet udstyr til at lave mad på grill eller over bål. Så uanset om du mangler nyt kogegrej, en god jernpande eller er interesseret i en termobeholder til mad, har vi noget til dig!

Vi har selvfølgelig også masser praktisk outdoor-tøj og behageligt fodtøj, så du kan være sikker på at være godt klædt på, når du skal lave outdoor-mad i det til tider lunefulde danske vejr.