Petromax

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Petromax – mere end 100 års erfaring med lamper, ild og madlavning udendørs

Tyske Petromax har eksisteret siden 1910, hvor grundlæggeren, Max Graetz, skabte den første Petromax lampe. Den var baseret på datidens allerede kendte spritlamper, og Petromax lamperne blev snart bestsellere i hele verden.

Flere år senere så en ung tysker muligheder i mærket, efter at have oplevet, hvor praktisk lampemodellen er, når der ikke er adgang til elektricitet. Han besluttede derfor at genoplive produktionen og finde på nye ideer til produkter. Derfor skaffede han sig rettighederne til varemærket og gik i gang.

I dag er produktsortimentet udvidet betydeligt med produkter til outdoor-livet, camping, bushcraft- og survivalprodukter og næsten alt du kan forestille dig at få brug for, når du skal lave mad i naturen, lys i mørket eller ild til at holde varmen efter en lang dag i skoven.

I dag er både målet og motivationen for Petromax innovation, tradition og kvalitet, og det er det, der driver de dygtige medarbejdere til at udvikle nye, innovative produkter til outdoor- og campinglivet. Ifølge Petromax er et produkt kun godt, når det er modstandsdygtigt, robust og holdbart – så du kan være sikker på at få alt det, når du vælger Petromax grej.

Petromax udstyr til outdoor- og campinglivet

Selvom det startede med en lygte, er det ikke den største del af produktsortimentet i dag. En af mærkets spidskompetencer er gode, holdbare produkter til udendørs madlavning og grill, hvor du kan få alt fra en praktisk spatel eller et bålspyd til et bålstativ eller bålgrill. Mange af produkterne er lavet specielt til at blive kombineret med hinanden, så du kan få endnu mere ud af dem – det er især en fordel, hvis du skal på camping eller lignende i naturen, hvor det er rart ikke at skulle have alt for mange forskellige ting med.

Grill og udendørs madlavning

Petromax vil have sine kunder tættere på naturen, og findes der en bedre måde at gøre det på end at lave mad over bål eller grill blandt de grønne træer og duften af friskt løv? Først og fremmest kan du få båludstyr som et Petromax bålfad, som du kan bruge både som stegeplade og fad til brænde. Det er det perfekte eksempel på Petromax’ bestræbelser på at skabe multifunktionelle produkter. Tænd bål på fadet til grillede skumfiduser eller varm hygge om aftenen, eller tænd op nedenunder det og smid friske grøntsager, gode bøffer eller nogle lækre grillpølser på fadet.

Du kan også se vores udvalg af Petromax grill og ovne for at se flere af mærkets smarte produkter. Se for eksempel en Petromax bålgrill eller Petromax hollandsk ovn, der hver især kan bruges på flere måder med forskelligt brændstof.

Skal du have mere madlavningsgrej, er en Petromax støbejernspande med dybe grillriller et rigtig godt bud. Du kan også overveje en Petromax pande med helt almindelig stegeflade. Og som med alt andet har mærket tænkt på det hele – for du skal selvfølgelig have mulighed for at have friske råvarer med dig i naturen, som du kan tilberede med dine gode redskaber. Derfor kan du investere i en Petromax køleboks, som holder den kolde temperatur i op til to uger – så kan du have lige det med, du har lyst til at lave, når du er på tur.

Survival og bushcraft

Hvis du er ude i “vildmarken”, skal du tænke lidt ekstra over, hvad du vil prioritere at have med til madlavning. Der er det måske ikke så nemt at transportere kogegrej i støbejern eller en brændestak. Derfor har Petromax et udvalg af bushcraft- og survivalprodukter, der er lidt nemmere at have med dybt ind i naturen.

Her er det for eksempel smart at have en Petromax ildkedel med. Den koger vand på få minutter og har tre høje fødder, der sørger for, at underlaget ikke bliver svedet eller brændt, når du har den tændt. Så har du hurtigt og nemt vand til madlavningen, lige meget om du har en kop nudler, en pose pasta eller frysetørret mad med.

For nogle er en god kop, varm friskbrygget kaffe det eneste, der er brug for på en camping- eller vandretur. I det tilfælde er en Petromax kaffekande, eller nærmere en perkolator til te og kaffe, vejen frem. Den brygger kaffe eller laver te til ni kopper, det vil sige op til 1,3 liter, på en nænsom måde, hvor vandet langsomt strømmer igennem kaffen eller teen ved kogning. Ud over at bruge den i naturen over bål eller en Petromax bålgrill kan du også bruge din perkolator derhjemme på komfuret.

Find masser af outdoor-grej i vores udvalg