Shotkam

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

ShotKam – amerikansk jagtmærke med passion og ekspertviden

I mere end et årti har amerikanske ShotKam udviklet produkter og teknologier til at forbedre skydefærdigheder. Mærket har kunder over hele verden og leverer til over 120 lande. Flagskibet, ShotKam Slow Motion Replay kameraet, hjælper jægere og skydeentusiaster med at forbedre deres færdigheder, og det er samtidig med til at gøre skydning sjovere med sin brugervenlighed og mange muligheder for at optage skydningen.

Det hele startede i en garage i 2010, da opfinder og CEO David Stewart designer kameraet til sin søn for at hjælpe ham med at forbedre sine lerdueskydefærdigheder. Bare et årti senere er det et af verdens bedste geværkameraer og et af de mest effektive skydetræningsværktøjer, og der er flere patenter tilknyttet de kvalitetsrige produkter.

Prøv et ShotKam kamera til geværløb

Går du enten på jagt eller dyrker lerdueskydning? Så er ShotKam Slow Motion Replay kameraet det perfekte træningsredskab til dig. Der findes både en  ShotKam Slow Motion Gen 3 og Gen 4, som begge blandt andet har indbygget wi-fi, høj opløsning, langt batteriliv, zoom og fremragende billedkvalitet. Kameraet er lavet til at blive sat på geværløbet for at filme dit skyd. Kameraet registrerer automatisk, når du afgiver skyd, og starter en videooptagelse for alle skud, der er affyret inden for 9 sekunder af hinanden.

Det er det perfekte værktøj til at forbedre din skydning, da du kan se præcis, hvordan du skyder, og på den måde finde ud af, hvordan du kan justere din teknik, så du rammer bedre. Kameraet er modstandsdygtigt over for rekyl og er generelt udformet i høj kvalitet, så det har en lang holdbarhed og kan klare lidt af hvert, herunder også vind og vejr, så længe bagdækslet er på.

Kameraet monteres 7-25 cm bag mundingsstykket, alt efter hvilken model du har. Du kan tilkøbe forskellige størrelser montager, så kameraet kan sættes på geværløbet, lige meget hvilken kaliber du arbejder med.

Køb kamera, optiktilbehør og hovedbeklædning til jagt, lerdueskydning og træning

ShotKam Slow Motion Replay Gen 3 og 4 er ikke det eneste produkt, du finder i mærkets sortiment. ShotKam laver også optiktilbehør og hovedbeklædning, så du kan blive helt klar til en tur på skydebanen eller på jagttur. Vælg blandt andet en montage for at kunne montere kameraet på dit geværløb, eller kig på de forskellige kasketter, mærket laver, hvis du vil gå hele vejen med ShotKam-merchandise.

Af andet optiktilbehør end montager finder du et cover til kameraet, som kan beskytte det mod temperaturer helt ned til -12 grader. Der medfølger to håndvarmere, som du kan lægge i coveret for at holde kameraet varmt i lang tid og på den måde få mulighed for at filme i lave temperaturer.

Tjek vores sortiment af ShotKam produkter for at finde den løsning, der passer til din jagt, og kig på det forskellige tilbehør, som du kan købe ved siden af det populære kamera. Med Slow Motion kameraet giver du dig selv mulighed for at blive endnu bedre til det, du elsker, lige meget om det er jagt eller andre former for skydning.

Se vores andet optik til jagt og friluftslivet

KikkerterAfstandsmålere – Kikkerter med afstandsmåler – RiffelsigterRødpunktsigterTermisk optik – Optiktilbehør – Jagtkikkerter – Skumringskikkerter