Tatonka

Tatonka telte

En bison af et Tatonka-telt

Hvis du skal klare dig igennem naturens lunefulde og vilde humør, skal du have et sind som en bisonokse. Dét er i hvert fald mantraet blandt de originale Siouxindianere, og det er faktisk også mantraet ved den anerkendte, tyske outdoor-producent Tatonka  – de har endda lånt Siouxindianeres ord for ”bison” til deres brandnavn.

Tatonka er én af de helt store spillere på outdoor-markedet, og især deres Tatonka-telte er kendt for at kunne modstå både regn, vind, varme og kulde. Her på Friluft.dk bliver du altid præsenteret for de bedste modeller, så du nemt finder dit næste Tatonka-telt.

Kom tæt på naturen i et Tatonka-telt

Du kan kende et Tatonka-telt på de naturlige farver og billedet af en stolt bison på siden. Tatonka-telte fås i mange forskellige størrelser, former og vægtklasser, og du kan uden tvivl finde en model, som passer perfekt til dine behov.

Designerne og producenterne ved Tatonka forstår, at det er vigtigt, du føler naturen tæt på din krop, selvom du ligger trygt inde i et telt, der både er velisoleret og vandtæt. Tatonka-telte er ofte skabt af lette materialer, der gør teltene nemme at bære rundt på i rygsækken, og du kan typisk fjerne regnslaget, så du får frit udsyn til nattens stjerner og morgensolen i horisonten.

Overvej dine behov

Du skal altid gøre dig nogle grundige overvejelser, inden du investerer i et nyt telt. Selvom Tatonka-telte ikke er de dyreste på markedet, kan det sagtens være et større greb i lommen, og derfor skal du være sikker på, at du får det rigtige telt.

Du skal derfor overveje, om du primært kommer til at sove alene i dit Tatonka-telt, eller om du skal kunne have flere venner eller familiemedlemmer med.

Tatonka telte kommer i flere størrelser, og du har derfor rig mulighed for at finde en vægtklasse og størrelse, der passer til dig og din gruppe.

På samme tid forstår Tatonka sig også på at skabe telte til forskellige klimaer, og du kan derfor finde Tatonka-telte, som er bedre isoleret og varme end andre. Hvis du skal til Alaska, bør du vælge et telt med tykkere materialer, mens en tur ned i sydens varme kræver mere åndbare materialer – Tatonka har heldigvis det hele på lager.

Tatonka-telte udviklet med erfaring

Når du investerer i et Tatonka-telt, kan du være sikker på, at du får et gennemprøvet og velkonstrueret produkt lige fra starten. Tyske Tatonka har eksisteret siden 1993, og siden da har den familiedrevne virksomhed arbejdet ihærdigt på at udvikle telte, rygsække og outdoor-tøj af højeste kvalitet.

Hvis du er i tvivl om, hvilket Tatonka-telt du skal vælge, kan du altid tage kontakt til vores kundeservice. Vi er klar til at svare på dine spørgsmål og guide dig til det Tatonka-telt, der på bedste vis opfylder alle dine behov.