Ulvang strømper

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Ulvang sokker og strømper – uld i topkvalitet

Ulvang strømper og uldsokker har mange gode kvaliteter, som du ikke får, hvis du vælger sokker i syntetisk materiale. En af fordelene er, at uld kan regulere kropstemperatur og transportere fugt væk fra huden, så dine fødder holder sig kølige og tørre på varme dage, og varme og komfortable på kolde dage.

En anden praktisk egenskab ved uld er, at det er selvrensende, pletbestandigt og ikke holder på lugt. Uldsokker er således perfekte til sport, vandring og andre friluftsaktiviteter, da du ikke behøver at vaske, hver gang du har brugt dem.

Ulvang er selvfølgelig ikke det eneste mærke på markedet, der laver kvalitetsrige strømper og sokker. Hvis du vil se flere muligheder, kan du se nærmere på vores udvalg af vandrestrømper eller jagtsokker.

Ulvalg – en ægte uldpioner

Med uld som hovedkomponent i alt, hvad de laver, har norske Ulvang formået blive en af pionererne inden for uldtøj til sport- og friluftsbranchen. Mærket står bag et bredt udvalg af Ulvang trøjer, handsker, huer og strømper, som både mænd, kvinder og børn kan nyde godt af. Desuden er Ulvalg undertøj også meget populært på grund af den gode kvalitet, som går igen i alle mærkets produkter.

Som mærkesag går Ulvang meget op i bæredygtighed og ansvarlig tøjproduktion, som også afspejles i mange af deres populære produkter. For eksempel er Ulvang sokker lavet af naturlig fåreuld, som er produceret meget bæredygtigt og kan nedbrydes naturligt i jorden på kun få måneder.

Når du tænker på uld, er blødhed eller komfort måske ikke det første, der popper op i hovedet på dig, men det bør det faktisk være, hvis du spørger Ulvang.

Ulvang har nemlig gjort det til deres mission at gøre op med idéen om, at uld klør, kradser og føles ubehageligt på huden. Det er nemlig kun tilfældet, hvis du bruger uld i for dårlig kvalitet.

Den uld, som Ulvang anvender, er af højeste kvalitet, hvilket betyder, at det ikke fremkalder kløe, men derimod føles blødt og lækkert mod huden. Merinould, som Ulvang bruger i mange af deres produkter, er faktisk så blødt, at det også bruges til babytøj og undertøj.

Strømper og sokker du kan bruge i årevis

Uld er et utroligt holdbart materiale, som kan holde for livet, hvis du plejer det rigtigt. Takket være de selvrensende og lugtfri fibre, behøver du sjældent at vaske dine uldsokker og -strømper, og det er faktisk ofte nok, hvis du bare hænger dem til luftning udenfor i nogle timer.

Når du skal maskinvaske dine Ulvang strømper, skal du huske at følge vaskeanvisningerne på plejeetiketten. Vend strømperne med vrangen ud og brug aldrig tørretumbler eller skyllemiddel, som ikke er velegnet til uld, da det kan skade strømpernes struktur.

Stort udvalg af Ulvang sokker og strømper

Ulvang sokker er kendt for deres gode isoleringsevne, det bløde materiale og den suveræne slidstyrke, som har gjort dem til en fanfavorit hos adskillige friluftentusiaster. I vores udvalg finder du masser af Ulvang sokker til hverdag, sport og friluftseventyr til både herre, dame og børn.

Du finder også alt fra knæstrømper og ankelstrømper til håndstrikkede uldsokker og frottésokker. Skal du bruge en mellemtyk uldsok, der passer til alle årstider og friluftsaktiviteter, er Ulvang Spesial sokker et godt bud. De er lavet i en blanding af blødt merinould og højteknologiske fibre, som giver en suveræn holdbarhed og pasform til enhver situation.

Ulvang Aktiv-serien er derimod perfekt til dig, der søger et par tykke Ulvang sokker, der giver høj varme og fungerer godt til både hverdags- og sportsbrug. Til skilløb anbefaler vi, at du kigger mod Ulvang Alpine-serien, som er udviklet til skisport.

Har du nogle spørgsmål til Ulvang sokker, Ulvang strømper eller andre produkter, kan du altid kontakte os på info@friluft.dk eller telefon 61 41 00 62, hvor vi sidder klar til at besvare henvendelser mandag til fredag klokken 9-16.

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du bliver blandt de første til at høre, når vi har Ulvang sokker på tilbud, tilføjer nyheder til sortimentet eller andet. Du kan altid afmelde dig igen.