Ulvang trøjer

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Ulvang trøjer – flotte og funktionelle

En Ulvang sweater er perfekt til dig, som går op i god kvalitet, komfort og funktionalitet, og som gerne vil have en alsidig trøje, du kan bruge i hverdagen såvel som til sport og friluftsture. Uldet i en Ulvang sweater er nemlig af højeste kvalitet og er superbehageligt at have på selv i varme og aktive situationer. Du kan derfor nemt finde en Ulvang sweater, som passer til alle årstider og enhver aktivitet.

Med fokus på funktionalitet, holdbarhed og ansvarlig produktion af uldtøj er Ulvang blevet en frontløber inden for kvalitetsprodukter til outdoor-livet. Mærket er blevet et synonym med uldtøj og i vores udvalg finder du blandt andet Ulvang sokker og Ulvang undertøj til både herre, dame og børn – alt sammen produceret i 100 % naturligt uld fra får.

Fordele ved at vælge uldtrøjer

Hvis du er en af dem, der blot ved tanken om uld begynder at klø og kradse, så kan du roligt investere i en Ulvang sweater, for den vil ændre din opfattelse fuldstændigt. Mærket anvender kun højkvalitetsuld, som ikke fremkalder kløe, men derimod er blødt og lækkert at have på.

Desuden har en Ulvang sweater i 100 % uld en masse fantastiske egenskaber som bomuld og polyester ikke kan hamle op med. En af fordelene er, at uldfibre virker temperaturregulerende og fugttransporterende, så overskydende varme og fugt bliver transporteret væk fra kroppen for at holde et sundt og behageligt klima under trøjen. På den måde sikrer du også, at sved ikke ophober sig og begynder at lugte, når du er aktiv eller temperaturen stiger.

Fordi uld er et naturligt materiale, der kommer fra får, kan det produceres meget bæredygtigt og nedbrydes biologisk, mens der samtidig frigives værdifulde næringsstoffer tilbage til jorden. Derudover er uld UV-absorberende, brandsikkert, rynke resistent og pletbestandigt, så du kan bruge din uldtrøje til alt, hvad hverdagen kaster efter dig. Vandring, hygge om lejrbålet eller madlavning – en Ulvang sweater kan klare det hele.

Stort udvalg af Ulvang trøjer

Vi har et stort udvalg af Ulvang trøjer til både damer og herrer. Uanset om du skal på skitur, vandretur eller du bare mangler en dejlig varm trøje til hverdagen, så er en Ulvang sweater altid en sikker vinder.

Ulvang trøjer er kendt for deres effektive isoleringsevne, det bløde materiale og gode funktionalitet. Sortimentet rummer flere bud på en Ulvang pullover, sweatre og cardigans med og uden lynlås. De fleste er dog designet med en høj hals med half-zip for at sikre optimal beskyttelse mod vind, når du er udenfor. Af samme grund har mange af trøjerne tommelfingerhuller, så du bedre kan holde varmen inde i trøjen.

Ulvang trøjer består 100 % af uld og mange af dem af det populære merinould, som har en endnu finere og blødere struktur. Trøjer i merinould er især gode som det inderste lag på kolde vandreture og skiture, da materialet regulerer din kropstemperaturer og modvirker fugt.

Man kan ikke sige Ulvang trøjer uden at sige norsk design. Med en Ulvang sweater får du en rigtig klassisk norsk strik med de fineste mønstre, som har rødder tilbage i den traditionelle norske kultur. Du finder blandt andet disse mønstre i Ulvang Marius-serien og Ulvang Rav Kiby-serien, som gennem flere år har vundet friluftsentusiasters hjerte. I Ulvang Rav Kiby-serien finder du også et bredt udvalg af huer, som sammen med en Ulvang Rav sweater kan fuldende dit outdoor-look.

Sådan vasker du din Ulvang sweater

Hvis du plejer din Ulvang sweater rigtigt, kan den holde livet. Fordi uldfibre er selvrensende og ikke lugter, behøver en uldtrøje ikke at blive vasket lige så ofte som en trøje af syntetiske fibre. Ofte er det nok bare at hænge uldtrøjen til luftning udendørs og fjerne pletter lokalt. Vi anbefaler faktisk, at du maskinvasker din Ulvang sweater så sjældent som muligt for at skåne både trøjen og miljøet.

Når du skal vaske din Ulvang sweater, er det vigtigt, at du følger vaskeanvisningerne. Husk at lukke alle lynlåse og vend trøjen med vrangen ud, og brug aldrig skyllemiddel eller tørretumbler, da det kan ødelægge uldfibrenes struktur og krympe trøjen.