Ulvang

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Ulvang – uldtøj til alle årstider og eventyr

Den norske tøjproducent Ulvang har eksisteret siden 1995 og har længe ligget i toppen af branchen med deres uldtøj til det aktive friluftsliv. Med sloganet ”vi er uld” fremhæver de deres fokuspunkt og absolutte spidskompetence. Der er få andre brands, der kan være med på kvaliteten af Ulvangs tøj, som alt sammen fremstilles i naturlig uld af højeste kvalitet. Sortimentet tæller meget forskelligt tøj og tilbehør, så du kan blive behageligt og praktisk klædt på til alle årstider og friluftseventyr.

Et stort udvalg af Ulvang til herre, dame og børn

Vi har et bredt udvalg af produkter fra Ulvang til herre, dame og børn. Det betyder, at du kan finde alt til at klæde hele familien godt på, uanset hvad der er på programmet.

Jakker og trøjer

Hvis du skal på skiferie, bjergvandring eller bare står og mangler en dejlig varm jakke eller trøje til vinteren, er en Ulvang fleece et godt bud. Alle Ulvang fleece er fremstillet af 100 % uld, som ud over at være temperaturregulerende, så du hverken bliver for varm eller for koldt, også er blødt og behageligt at have på. Du skal heller ikke være bange for kløe og irritation. Ulvang anvender nemlig kun uld af højeste kvalitet, som også bruges til babytøj, undertøj og strømper, fordi det netop ikke irriterer huden.

Se hele udvalget af Ulvang sweatre og trøjer.

Bukser

Det er selvfølgelig ikke kun overkroppen, der skal pakkes godt ind, når I skal på tur. Derfor er et par Ulvang bukser også en god investering. Du kan for eksempel vælge et par Ulvang Rav-bukser og sætte dem sammen med en Rav-sweater, så du har et behageligt og funktionelt sæt, du kan hoppe i.

Strømper, sokker og undertøj

Tørre fødder er vigtigt, når du opholder dig udendørs, og derfor er et par Ulvang strømper guld værd, nærmest uanset hvad du kaster dig ud i. De er naturligvis fremstillet i det samme lækre uld som resten af Ulvangs produkter, så de leder varmen væk fra dine fødder, så du ikke overopheder, samtidig med at de holder dine fødder tørre, så du ikke bliver kold.

Det samme gælder for udvalget af Ulvang undertøj. Her er du også sikret behageligt tøj, der ikke generer, samtidig med at det sørger for, at du holder en behagelig temperatur uanset vejret.

Skjorter og T-shirts

Hvis det er for varmt til jakker og trøjer, eller det er så koldt, at der er brug for et ekstra mellemlag, finder du også et fint udvalg af skjorter og T-shirts fra Ulvang. Som med alt andet i sortimentet er der lige dele fokus på funktionalitet og design, så du får noget brugbart tøj, der også ser pænt ud, så du sagtens kan have det på til hverdag.

Handsker og huer

Det norske tøjbrand er også kendt for sit store udvalg af hovedbeklædning. Her finder du blandt andet de populære Ulvang pandebånd, som er lavet af finstrikket merinould, der er utrolig strækbart og svedtransporterende, og som også fungerer fint som halsedisse, når der er behov for det.

I sortimentet kan du også finde flere Ulvang caps, som takket være en lækker uldblanding holder dig tør og kølig under varme vejrforhold, mens skyggen beskytter dine øjne mod solens stråler. Skal du bruge en varmere hat med mere beskyttelse ved ørerne, er en Ulvang hue i 100 % uld en sikker fanfavorit, som du vil elske at bruge i årevis.

Til at holde fingrene varme findes der en række forskellige handsker og vanter.

Kvalitetsprodukter der er pengene værd

Ulvang er et af de billigste outdoor-mærker på markedet, men de er til gengæld blandt de bedste, og vi vil til enhver tid stå fast ved, at deres produkter er alle pengene værd. De holdbare uldprodukter er i topkvalitet og holder til at blive brugt igen og igen, så du kan roligt investere med god samvittighed.

Ulvang har brugt mange år på at udvikle jakker, trøjer, strømper, huer og meget mere, som lever op til de højeste standarder – især når det kommer til bæredygtighed og ansvarlig tøjproduktion. Desuden har vi ofte Ulvang tilbud, så husk at følge med på siden, hvis du vil score et godt tilbud, så du får endnu mere kvalitet for pengene.

Er du i tvivl om størrelsen på tøjet, kan du finde vores Ulvang størrelsesguide inde på de forskellige varer. Og skulle det ske, at varen, du har bestilt, alligevel ikke passer, kan du altid bytte varen til en anden størrelse eller farve helt gratis inden for 30 dage. Vi har desuden prisgaranti, så hvis du finder en vare billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Har du spørgsmål til Ulvang eller andre af vores brands, er du altid velkommen til at kontakte os på vores mail info@friluft.dk eller telefon 61 41 00 62. Vi sidder klar til at besvare henvendelser alle hverdage klokken 9.00 til 16.00.

Flere gode outdoor-brands