Softshell bukser

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Åndbare og behagelige softshellbukser til jagt og outdoor

Hvis du er erfaren friluftsentusiast og aldrig har ejet et par softshellbukser, går du glip af noget. Den åndbarhed, fleksibilitet, lethed og komfort, du får iklædt et par gode softshellbukser, er helt suveræn, og noget alle, som befinder sig meget i naturen, burde opleve. De er nemlig lavet af et særligt “softshell”-materiale, der gennem flere tekniske lag giver en konstruktion, som passer til en lang række udendørsaktiviteter og forskellige vejrforhold.

Her på siden finder du et bredt udvalg af softshellbukser til damer og herrer, der blandt andet byder på modeller specielt designet til jagt, vandring og meget mere. Vores sortiment af åndbare og behagelige bukser i softshell-materiale består blandt andet af populære outdoor-mærker som Deerhunter og Carinthia og byder på forskellige modeller, farver og størrelser. Er du en voksen herre, der bruger større størrelser, har vi også noget til dig. I vores sortiment kan du nemlig finde bukser i størrelse small og helt op til 6XL.

Hvad er softshellbukser?

Softshellbukser er en type outdoor-bukser, der er designet til aktive udendørsaktiviteter og omskifteligt vejr. De adskiller sig fra almindelige bukser ved at være lavet af det specielle softshell-materiale, der er et blødt, let og fleksibelt stof sammensat af flere lag. Som regel består bukserne af et slidstærkt yderstof, der er vind- og vandafvisende, en åndbar membran i midten og et indvendigt lag, som er blødt og isolerende for at holde dig varm og komfortabel.

Derfor skal du vælge bukser i softshell

Der er mange gode grunde til at vælge bukser, som er lavet i softshell. Det tekniske materiale er nemlig lig med god kvalitet og et væld af praktiske egenskaber, der sikrer høj komfort og beskyttelse med vejret. Nogle af de gode egenskaber inkluderer:

  • Åndbarhed: Det midterste lag af softshell består typisk af en åndbar membran eller belægning, der tillader fugt og damp at fordampe fra kroppen. Dette hjælper med at forhindre overophedning og fugtopbygning under tøjet, hvilket gør softshellbukser ideelle til aktiviteter med høj intensitet og brug i varmere klimaer, hvor du sveder mere.
  • Vandafvisende: Bukser i softshell er vandafvisende, hvilket vil sige, at de kan modstå let regn og fugt. Du kan ikke få fuldstændig vandtætte softshellbukser, men de tilbyder stadig en vis beskyttelse mod nedbør. Hvis du ved, at du skal være ude i voldsomt regnvejr og gerne vil sikre, at du forbliver tør, bør du enten investere i et godt sæt regntøj, du kan tage udover, eller et par vandtætte skalbukser, som du kan skifte til.
  • Vindtæthed: Tøj i softshell er designet til at være modstandsdygtigt over for vind. Typisk er både yderstoffet og membranen vindafvisende og vil forhindre vind i at trænge igennem bukserne, så du ikke kommer til at fryse i blæsevejr.
  • Strækbarhed: Softshellbukser har normalt gode elastiske og strækbare egenskaber, der giver optimal bevægelsesfrihed til at udføre forskellige aktiviteter som jagt, vandring og klatring, uden at du bliver begrænset.
  • Letvægt: Det lette design gør softshellbukser behagelige at have på i længere tid af gangen samt nemme at pakke kompakt sammen i tasken. Det gør dem ideelle til rejser, vandreture og ekspeditioner med begrænset oppakning.

Ideelle til svedige frilufteventyr

Fordi softshellbukser er så åndbare, er de det perfekte valg til dig, som er meget aktiv eller sveder meget. De er f.eks. ideelle til forskellige aktive jagtformer, som pürschjagt og drivjagt, og svedige friluftseventyr, som vandring, trekking og klatring.

Med et par åndbare bukser mindsker du chancen for at blive kold og våd under dit tøj, da overskydende varme og fugt ledes væk fra huden. Samtidig vil bukserne hurtigt tørre, hvis de skulle blive våde, hvilket er superpraktisk i omskifteligt vejr.

Køb softshell og meget mere hos Friluft.dk

Hos os kan du købe forskellige typer softshellbukser til både kvinder og mænd. Det er vigtigt at vælge en model, hvor pasformen sidder lige i skabet, hvis du vil opnå den rette komfort og bevægelighed. Derfor anbefaler vi altid, at damer vælger en damemodel, mens herrer bør vælge en herremodel. Udover bukser i softshell kan du hos os også finde et stort udvalg af lækre softshelljakker, der tilbyder de samme gode egenskaber, bare til overkroppen.

Fandt du ikke, hvad du ledte efter, så bare rolig! Vi sidder klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål alle hverdage fra klokken 9-16 på tlf. 61410062 eller info@friluft.dk.