Halsedisser

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Behagelige halsedisser til hverdag og outdoor

Vind og kulde kan hurtigt spolere en god vandretur, så forbered dig bedst muligt med en lækker og varmeisolerende halsedisse. De er gennem mange år blevet brugt til at beskytte halsen, særligt i kølige og barske klimaer  og det er derfor, de passer perfekt til din kommende tur i naturen!

Forskellige halsedisser kan byde på forskellige kvaliteter  men du kan vide dig sikker på, at du altid kan finde en, der opfylder dine kriterier for en god halsvarmer. Vi tilbyder et omfattende udvalg af halsedisser, der er skabt til at passe både herrer og damer og giver effektiv beskyttelse mod elementerne, dejlig komfort og god bevægelsesfrihed.

Alsidig anvendelse på dit outdoor-eventyr

Halsedisser kan bruges af alle og enhver uanset alder og køn og bruges især af udendørsentusiaster, vandrere, løbere, cyklister og skiløbere, der opholder sig ude i skiftende vejrforhold. De beskytter halsen og fungerer som en effektiv barriere mod det ubehagelige vejr på dine outdoor-eventyr men hvad der er en ekstra god bonus er, at de er enormt alsidige og kan bruges på flere forskellige måder:

  1. Traditionel halsvarmer: Halsedisser kan nemt trækkes op omkring halsen og justeres efter behov for at holde varmen tæt på kroppen. De er lavet af bløde strækmaterialer, der sørger for lækker komfort og god isolering.
  2. Halv “elefanthue”: I ekstremt kolde klimaer kan halsedisser trækkes op over næse og mund for at fungere lidt som en lun elefanthue, der beskytter mod bidende vind og sne. Så hvis du allerede nu ved, at du skal vandre rundt i snefyldte landskaber, kan du sagtens bruge din halsedisse på denne måde.
  3. Pandebånd: Du kan også sagtens bruge din halsedisse som pandebånd, hvis du har glemt huen derhjemme. Det er praktisk til fysiske aktiviteter, der kræver lidt ekstra beskyttelse af panden og ørene.

Hvordan vælger jeg den rigtige halsedisse?

For at vælge den rigtige halsedisse skal du finde frem til, hvilket materialer du foretrækker, og hvilket design du bedst kan lide. Det er også værd at finde ud af, hvilke vejrforhold du hovedsageligt skal bruge den i, og hvor aktiv du skal være. Hos os kan du finde halsrør, der varierer i materiale, design og farver, så du kan finde lige, hvad du har brug for.

Materialet er afgørende

Temperaturen betyder meget for, hvilken halsedisse du skal have fat i. Heldigvis har vi en lang række forskellige versioner, der er lavet i materialer skræddersyet til både koldere og varmere vejrforhold.

Du kan f.eks. kigge på halsedisser fra brands som Lundhags og Ulvang, der laver deres produkter med dejligt blødt merinould. Ligegyldigt om det er strikket eller ej, er merinould vældigt holdbart, åndbart og med til at holde på varmen, skulle du begive dig ud på outdoor-eventyr i det kolde snevejr.

Andre brands som Deerhunter og Northern Hunting tilbyder halsedisser i bl.a. polyester, der har sine egne fordele. Stoffet er let, holdbart og vandafvisende, og det betyder, at kan være særligt effektiv i vådt vejr. Desuden er det også åndbart, så du kan roligt have det på under fysisk aktivitet, uanset om programmet står på løb, cykling eller jagt.

Det bedste design

Det brede udvalg af design byder på et væld af farver, der kan være med til at camouflere dig, sætte fokus på dig eller blot få dig til at se godt ud. Alle produkterne er one size-fit, hvilket betyder, at du kan shoppe bekymringsfrit uden at skulle tænke på, om lige præcis den halsedisse, du er på jagt efter, passer din halsomkreds eller dit køn!

Perfekt til jagtture i skoven og ski i bjergene

Fra hverdagsbrug til hårdere fysiske aktiviteter. Der er ingen tvivl om, at halsedisser er en fantastisk beklædningsgenstand i mange forskellige outdoor-scenarier. Vil du blot beskytte dig mod den danske efterårskulde eller mod vind på korte eller lange vandreture, er de helt perfekte.

Heldigvis er de lige så velegnede til jagt. Nogle jagtture dikterer, at du skal have synlige farver på, så andre mennesker kan få øje på dig i naturen og derfor kommer de også i en flot og iøjnefaldende orange signalfarve. På den måde kan du let og elegant øge sikkerheden på din jagttur. Vil du derimod falde i ét med naturen, når du jager, kan du vælge en med camouflagemønster.

Køb halsedisser til mænd og kvinder på Friluft.dk

Uanset om du er mand eller kvinde, fortjener du den helt rigtige halsedisse  og det er den, der tilbyder dig maksimal åndbarhed, fleksibilitet og komfort, så du hurtigt kan tage den af og på. Her på Friluft tilbyder vi et bredt og alsidigt sortiment, der tilgodeser kvalitet og pris, så du altid kan vide dig sikker på, at du kan finde den, der passer dig allerbedst.

Når du har lagt din yndlingshalsedisse i kurven, kan du bruge Friluft til at finde resten af det tøj og udstyr, du skal have med ud på din næste vandre- eller jagttur. Vi har dejlige vandrestøvler, der gør, at du kan holde til de lange distancer, og varme outdoor-trøjer i fleece og uld til at holde en behagelig temperatur i koldt vejr. Alt dette og meget mere kan du finde lige her på hjemmesiden!