Kasketter med øreklapper

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Praktiske kasketter med øreklapper

Kasketter med øreklapper er enormt praktiske. De kombinerer funktionerne fra en traditionel kasket med komforten og varmen fra øreklapper. Det er en ideel løsning for dem, der ønsker at holde sig varme og samtidig skærme deres øjne for solens stråler. Kaskettypen er derfor et godt valg til de kolde måneder, hvor solen står lavt på himlen og nemt kan blive generende, hvis du holder af at tilbringe din fritid i naturen. Læs mere nedenfor og vurdér om du skal have en kasket med øreklapper til din jagt- og outdoor-garderobe.

En varm kasket mod blæst og kulde

Med deres tykke materiale og varme øreklapper er en kasket med øreklapper designet til at modstå selv de hårdeste vinterforhold. Øreklapperne, der typisk kan foldes ned fra kaskettens top eller indre, tilbyder en ekstra barriere mod kold vind og lave temperaturer, hvilket gør dem uundværlige i de koldere måneder. Mange modeller har også et foldbart nakkestykke, så det ikke kun er ørerne, der kan nyde godt af den ekstra varme. De har desuden blødt og lækkert for, der gør dem dejlig rare at have på.

Udover at være varme og isolerende er flere af kasketterne i vores udvalg også vind- og vandtætte. De er primært fremstillet af polyester, et materiale, der er kendt for sin holdbarhed og evne til at modstå vejr og vind. Polyester er ikke blot slidstærkt, men det har også en naturlig vandafvisende kvalitet, hvilket gør det til et ideelt materiale til udendørsbeklædning. Desuden er polyester let at rengøre og tørrer hurtigt, hvilket gør det til et praktisk valg for outdoor-entusiaster.

Nogle modeller er desuden fremstillet med den smarte Deer-Tex® Membran, der afviser vind og vand, samtidigt med, at den sikrer en god åndbarhed, så du ikke skal være bange for at overophede, hvis du bruger din kasket med øreklapper til mere aktive outdoor-aktiviteter.

Øreklapkasketter til herrer og damer

Vores sortiment af kasketter med øreklapper er ideelt til både herrer og damer. Med forskellige stilarter og farver at vælge imellem, er der nemlig noget for enhver smag. Uanset om du leder efter en enkelt model, en med camouflagemønster eller en med stofkontraster, kan du altså finde en, der lever op til dine behov.

Den store forskel på en kasket med øreklapper til mænd og én til kvinder handler ikke om design, men drejer sig snarere om størrelsen. Leder du efter en kasket med øreklapper til damer, er det altså vigtigt at have øje for størrelsen. Du kan med fordel også kigge efter detaljer, der gør det muligt at tilpasse kasketten til netop dit hoved. Det kunne f.eks. være snoretræk, der gør hatten justerbar. Justerbarhed er naturligvis også en praktisk detalje for herrer.

Find din nye kasket med øreklapper hos os

Vores sortiment af kasketter med øreklapper kommer primært fra anerkendte mærker som danske Deerhunter og svenske Lundhags, der begge er kendt for deres kompromisløse tilgang til kvalitet og funktion. Når det kommer til farvevalget, har vi valgt at fokusere på neutrale farver som grøn, brun og sort. De er alsidige, slidstærke og passer godt ind i naturen. Det gør dem til et fremragende valg for dem, der ønsker et diskret udtryk til deres outdoor-eventyr.

En kasket med ørevarmere, der også kaldes en vinterkasket, er altså et alternativ til de traditionelle vinterhuer. Modsat en hue skærmer den nemlig mod solen, så du ikke behøver at have solbrillerne med i lommen, når du skal på jagt eller vandretur.

Udover klassiske huer og kasketter med øreklapper har vi dog også et stort udvalg af varme huer med øreklapper. Huerne giver den samme beskyttelse og varme som en kasket med øreklapper og passer perfekt til vandreture og sjov i sneen. Uanset om du er til hue eller kasket, er vi sikre på, at du kan finde en ny vinterhat, du kan sætte præcis som du vil!