Stegeplader til bål

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Lav outdoor-mad på en praktisk stegeplade til bål

Hvis du godt kan lide at lave mad i det fri, er du kommet til det helt rette sted! Vi har nemlig et stort udvalg af grej til at lave mad over bål eller ved hjælp af et stormkøkken. Hvis du foretrækker den førstnævnte metode, hvor slikkende flammer skaber en særlig stemning, kan du med en stegeplade til bål let lave måde lækker mad udenfor.

Muligheder

En stegeplade til brug over bål er perfekt at tage med sig, uanset om du tager på jagt, fisketur, vandretur eller camperer. Den har nemlig mange anvendelsesmuligheder. En stegeplade til bål er dog også fantastisk hjemme i haven, hvis du har et bålfad. Så kan du sammen med familie og venner hygge dig med fælles madlavning omkring bålet.

En stegeplade til bål er altså praktisk at have, både hvis du skal på tur i naturen eller bare gerne vil kunne hygge dig med at lave mad udendørs hjemme i din baghave.

Materialer

Stegeplader er oftest lavet af materialer som stål eller støbejern. Det betyder, at de har en fantastisk evne til både at holde på og fordele varme jævnt. Specielt det sidste er en fordel, når du skal lave mad over bål. Et bål med flakkende flammer kan nemlig let varme ujævnt og gøre det svært at tilberede din mad ensartet. Med en stegeplade til bål er dette problem let løst!

Plader med eller uden ben

Det specielle ved en del stegeplader til bål er, at de har ben. Benene gør, at du nemt kan placere den over bålet uden at skulle bøvle med et separat stativ, grillrist eller lignende, som kan skabe afstand mellem bålet og din stegeplade til bål. Benene er oftest aftagelige, så den er let at pakke ned og transportere, hvis du skal have den med på tur.

Hvis du har et bålfad og mangler noget at lægge hen over, kan du også overveje at købe en stegeplade uden ben. Mange stegeplader uden ben kan også bruges til andre formål. Du kan f.eks. bruge din stegeplade til gasgrill, grill, gasbrænder og sommerkøkken. De flade stegeplader uden ben kan placeres på et stativ og kan dermed også bruges over åben ild. Om du har mest glæde af den ene eller anden type afhænger af dine behov.

Udforsk de mange muligheder med en stegeplade til bål

Som du kan fornemme, er der rig mulighed for at eksperimentere med udendørs madlavning, når du har købt dig en stegeplade til bål. Du kan nemlig bruge den til at tilberede mange forskellige typer mad.

Du kan bruge den til at stege saftige bøffer til burgere med masser af lækkert fyld, pølser til hotdogs og saftige kyllingebryster. En stegeplade til bål er selvfølgelig også god at stege grøntsager på. Så du kan f.eks. lave nogle lækre sideretter som stegte kartofler, søde tomater og sprøde, grønne bønner. En stegeplade til bål er også velegnet til at stege skrøbelige fødevarer som fisk, der kan være vanskelige at stege, da de lettere kan komme til at sidde fast.

Sidst men ikke mindst kan du endda lave en ekstralækker outdoor-morgenmad ved at bruge din stegeplade til bål til at lave æg og bacon. Sammen med en termokop-kaffe må det siges at være en god start på dagen! Vores nævne forslag er blot nogen af de mange lækre retter, du kan lave med en stegeplade til bål.

Et bredt sortiment inden for udendørsmadlavning

Udover at forhandle stegeplader har vi også en masse andet udstyr til udendørs madlavning. Så lige gyldigt om du er på jagt efter båludstyr, bålpander, kedler eller spisegrej, har vi det, du leder efter. Vores sortiment af udstyr til outdoor-madlavning omfatter både basisgrej som grilltange og mere specialiseret udstyr som kaffemaskiner og vaffeljern til dig, der gerne vil forsøde din friluftstid.

Køb din nye stegeplade til bål hos os

Når du køber stegeplader og andre produkter hos os, kan du altid regne med at modtage dine varer inden for få dage. Den forventede leveringstid er nemlig 1-2 hverdage. Vi sætter en ære i god kundeservice og giver desuden gratis fragt ved køb over 499 kroner.