Hængekøjer med myggenet

Sortér efter
Mærke
Farve
Størrelse

Smarte hængekøjer med myggenet

Selvom der er få ting, der kan måle sig med en afslappende tur i naturen, kan irriterende insekter hurtigt ødelægge den særlige stemning, der opstår, når du sover under åben himmel i hængekøje. Heldigvis er der en løsning: hængekøjer med myggenet.

En outdoor-hængekøje med myggenet er ideel til camping-, vandre- eller backpackingture, hvor du gerne vil nyde en insektfri og behagelig nattesøvn under stjernerne. Der er mange forskellige typer og farver at vælge imellem, så du kan finde en, der passer til dine behov og budget. Vi forhandler bl.a. smarte hængekøjer med myggenet fra velkendte brands som Snugpak og Kammok.

Hængekøjer med myggenet er ikke som de traditionelle tropehængekøjer med flettede snore. De er ofte fremstillet af materialer som faldskærmsnylon, der er et ekstremt stærkt og robust materiale. Samtidig er der næsten altid tredobbelte syninger, så de kan bære en del vægt, nogle op til 180 kg.

Bedre nattesøvn uden insekter

En hængekøje med myggenet er en type hængekøje, der er designet til at beskytte mod irriterende insekter som myg, fluer og andet kryb. Det er en populær og praktisk løsning til at nyde det frie liv i naturen uden at blive overfaldet af insekter. Myggenettet er ofte fastgjort til hængekøjen og strækker sig over hele hængekøjen for at beskytte både din overkrop og underkrop.

Det er typisk lavet af et fintmasket net, der er designet til at forhindre insekter i at komme ind i hængekøjen og forstyrre din søvn. Nettet er ofte lavet af materialer som polyester eller nylon, som er holdbare letvægtsmaterialer, der er nemme at rengøre, og som samtidigt er modstandsdygtige over for slid og revner.

Oplev den afstressende hængekøje-effekt

En af de helt særlige ting ved hængekøjer er, at de kan have en afstressende effekt, fordi den vugger din krop i rolige bevægelser. Nyd at ligge i din hængekøje i længere tid ad gangen ved at investere i en hængekøje med myggenet, så kan du roligt kan lægge dig til at sove uden at vågne op med myggestik over det hele.

Fleksible hængekøjer med myggenet

En hængekøje med myggenet vejer og fylder endnu mindre end et telt. Det er en utroligt fleksibel og nem måde at slå sig ned i naturen og overnatte under åben himmel på. Du skal blot finde et velegnet sted at binde hængekøjen fast, og så er du klar til at slå lejr. Det er nemt at sætte en hængekøje med myggenet op. Praktisk udstyr som karabinhager følger nemlig tit med og det samme gør  naturligvis en line til at fastgøre hængekøjen på træerne.

Gør det let for dig selv

De fleste hængekøjer med myggenet har aftagelige net, mens enkelte har fastgjorte net. Det kan være en fordel at have en hængekøje med myggenet, der er aftageligt, da det giver mulighed for at bruge hængekøjen uden net om dagen eller i områder, hvor insekter ikke er et problem. Derudover kan det også være lettere at rengøre din hængekøje med myggenet, hvis det kan fjernes.

Bliv ét med naturen i din hængekøje med myggenet

Hængekøjer med myggenet fås i forskellige camouflagefarver, der falder naturligt ind i skovens farver. Læg dig i en hængekøje med myggenet i skoven og lyt til dens liv og lyde. Du kan endda opleve, at rådyr eller andre vilde dyr kommer helt tæt på dig, mens du ligger stille og betragter dem gennem myggenettet. En hængekøje med myggenet giver dig en unikke mulighed for at få dig til at føle dig som en del af naturen, uden at dens irriterende insekter kommer for tæt på.