Vandrebukser damer

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Gode vandrebukser til damer

Det rigtige udstyr er med til at give dig en god oplevelse, når du vandrer. Derfor er det vigtigt, at du har den helt rigtige påklædning. Vandrebukser, der også kaldes trekkingbukser, er en vigtig del af din påklædning, da de er med til at beskytte dig imod vind, vejr og ikke mindst det omgivende terræn.

I vores udvalg af vandrebukser til damer finder du mange forskellige modeller fra anerkendte mærker som Trespass, SeelandDeerhunter og Lundhags. Så du kan få lagt de helt rette i kurven, vil vi nedenfor fortælle lidt om de forskellige typer, du kan vælge imellem.

Optimal pasform særligt til kvinder

Når du skal vandre langt, er det helt afgørende for din ydeevne, bevægelsesfrihed og komfort, at dine bukser sidder godt. Damevandrebukser er skabt specifikt med den kvindelige krop for øje, hvilket er med til at sikre en bedre pasform. Det betyder, at bukserne har en lidt smallere og højere talje, samt ekstra plads ved hofter og lår for at sikre et velsiddende snit.

Det er vigtigt at vælge vandrebukser til damer, der tillader tilstrækkelig bevægelsesfrihed. Bukserne skal give fleksibilitet ved knæ, hofter og talje, uden at stramme eller begrænse din bevægelse. Dine nye damevandrebukser kan med fordel have justerbare funktioner som en elastisk talje, så de kan tilpasses til din individuelle kropsform og sikre en behagelig pasform.

Du kan selvfølgelig få vandrebukser til damer i mange forskellige størrelser og længder, så alle kan finde et par, der passer dem perfekt. Vælg den korrekte størrelse og længde for at undgå bukser, der er for stramme, løse eller for lange. Det kan nemlig hindre din bevægelsesfrihed og mindske din nydelse af tiden i naturen.

Vælg mellem mange forskellige typer damevandrebukser

Der er intet endegyldigt svar på, hvilke der er de bedste vandrebukser til kvinder. Hvilke der er bedst, kommer nemlig helt an på, under hvilke vind-, vejr- og temperaturforhold de skal bruges.

Hvis du skal vandre om sommeren er det f.eks. en fordel med lette damevandrebukser, der føles behagelige i høje temperaturer. Her ville det bære oplagt at kigge efter materialer som bomuld og polyester. Mange tynde sommervandrebukser til damer er lavet af en blanding af de to, da resultatet både er åndbart, hurtigtørrende, holdbart og blødt. Det sikrer dermed et par bukser, der er yderst velegnede til vandring i solen. Hvis du vil have mulighed for at gøre dine bukser ekstraluftige, bør du kigge efter en model med ventilationslåse eller zip-off, så de kan konverteres til shorts eller knickers.

Til vintervandring eller vandring i vådere forhold er denne type trekkingbukser til damer dog ikke det bedste valg. Her er det vigtigere at kigge efter modeller, der er vind- og vandtætte, så du kan beskytte dig imod elementerne. Et yndet valg i vandtætte vandrebukser til damer er GORE-TEX. GORE-TEX og andre lignende, tekniske materialer er vandtætte og åndbare. På den måde beskytter de mod regn og fugt udefra, mens de gør det muligt for din hud at ånde. Det sikrer, at du forbliver tør fra inderst til yderst. Det skal dog bemærkes, at bukser med GORE-TEX er mindre åndbare end f.eks. bukser i rent bomuld og polyester.

Vintervandrebukser til damer vil typisk være forede med bløde og varmeisolerende materialer som fleece, der fanger og holder på din naturlige kropsvarme i kulden. De kan også være lavet af flere tekniske lag, som sikrer, at du kan holde varmen, samtidigt med at du ikke går for meget på kompromis med åndbarheden. Vand- og vindtætte damevintervandrebukser kan dog hurtigt blive for varme i mildt vejr. Derfor kan det være en fordel at investere i to par vandredamebukser, hvis du holder af at vandre hele året.

Vandrebukser til damer kan naturligvis også bruges til andre udendørsaktiviteter. Men da de er designet med vandring og bevægelse for øje, kan det være en fordel at vælge et par almindelige outdoor-bukser til kvinder, hvis du f.eks. mangler et par bukser til at gå i haven i. Outdoor-bukser til kvinder kan nemlig være lavet af mere slidstærke materialer.

Få styr på alt dit vandregrej

Selvom du kommer langt med et par gode vandrebukser til damer, har du naturligvis brug for mere udstyr, inden du er helt klar til at drage ud i naturen. Tag et kig på vores udvalg af gode vandrestøvler, ergonomiske vandrerygsække og smarte vandrestave, så du kan blive klar til vandring.

Selvom vi har faste lave priser, hænder det også, at vi har nogle ekstragode tilbud her på Friluft.dk. Hvis du gerne vil være blandt de første til at høre om udsalg og nye mærker på siden, kan du skrive dig op til vores nyhedsbrev.