Happyhot

Sortér efter
Køn
Mærke
Farve
Størrelse

Happyhot – slut med at fryse

Siden 2012 har midtjyske Happyhot produceret smart batteridrevet tøj, der kan holde dig varm, selv i koldt vejr. Eventyret begyndte under navnet Happyhotfeet.com, hvor der var fokus på at lave elektrisk opvarmede såler. Sålerne blev hurtigt et kæmpe hit, hvilket gav det danske firma blod på tanden. Efter en stærk start blev webshoppen opkøbt og fik et nyt navn, Happyhot.dk. Samtidig blev udvalget af varmeprodukter udvidet gevaldigt.

I dag laver Happyhot alle mulige fantastiske, batteridrevne varmeprodukter, der kan holde dig varm og komfortabel hele vinteren. Udvalget af brugervenlige produkter spænder bredt, lige fra batteridrevet varmeundertøj og varmeveste til varmesåler og varmesokker. Hos Happyhot er de altid i gang med at udvikle nye, spændende produkter. De to har to overordnede mål:

  1. At lave kvalitetstøj med elvarme, der er blandt det allerbedste på markedet.
  2. At det, som deres motto lyder, skal være slut med at fryse.

Innovativt tøj med elvarme

Happyhots batteridrevne varmeprodukter er designet til at være brugervenlige. Produkterne leveres med genopladelige Li-Ion-batterier, en oplader og en brugermanual. De styres enten via en simpel kontrolknap eller via en praktisk fjernbetjening. Med et par tryk kan du altså nemt justere og styre dit ønskede varmeniveau.

Alle Happyhots varmeprodukter har integrerede Li-ion batterier, som har varmeindstillinger fra 35 til 60°C og kan holde strøm imellem 3-8 timer, alt efter intensiteten. En LED-indikator viser batteriets levetid samt det valgte varmeniveau. Li-ion-batteriernes opladningstid er mellem 4-6 timer, og de kan klare over 500 opladninger. Skal du være afsted i længere tid, end hvad en opladning kan klare, kan du snildt tilkøbe et ekstra batteri fra mærket, der kan proppes i tasken.

Happyhot går meget op i at producere produkter af høj kvalitet, der har sikkerheden i orden. Derfor er alle deres produkter også CE- og RoHS-godkendte. CE-mærkningen betyder, at produkter overholder de essentielle sundheds- og sikkerhedskrav, der er fastsat i europæiske produktlovgivninger (EU-direktiver). Mens RoHS står for “Restriction of Hazardous Substances” (begrænsning af farlige stoffer). Det er en EU-lovgivning, der begrænser brugen af visse farlige materialer, der ofte findes i elektroniske og elektriske produkter. Alle Happyhot-produkter er altså lavet af sikre kvalitetsmaterialer, der kan holde til en hel del.

Vælg mellem mange forskellige produkter

Happyhot producerer en række typer beklædningsgenstande, så du kan blive klædt på fra inderst til yderst i smart tøj med elvarme. Det betyder, at du inderst kan hoppe i et par Happyhot varmesokker og et sæt langt Happyhot varmeundertøj. Til de udsatte hænder og fødder kan du få et par smarte Happyhot varmesåler og Happyhot handsker med elvarme, så du kan opretholde en behagelig kropstemperatur.

Bliv dejlig varm med Happyhot

Forestil dig at stå ved havet i de tidlige morgentimer, helt klar til dagens fisketur. Med Happyhots varmeprodukter kan du nyde roen og skønheden i naturen uden at skulle bekymre dig om den bidende kulde. Eller forestil dig, at du er på en vintercykeltur gennem frostklare landskaber. Iført Happyhots batteridrevne varmeundertøj og -handsker kan du nemt holde varmen og fokusere på turen fremfor kulden.

Happyhots sikre batteridrevne varmebeklædning kan bruges til et væld af forskellige outdoor-aktiviteter. Blandt de mest populære kan vi f.eks. nævne jagt, fiskeri, vandring, cykling, udendørs arbejde, ridning, golf og ski. Men det er i princippet kun fantasien, der sætter grænser!

I øvrigt kan Happyhot-produkterne selvfølgelig også bruges indenfor, hvis du godt kunne bruge lidt ekstra varme i de kolde måneder. Ligeledes kan du bruge dem, mens du er på farten i en kølig bil, bus eller tog, eller når du skal ud og rejse. For personer, der lider af dårligt blodomløb eller sygdomme, hvor det kan være rart og gavnligt at holde led og muskler varme, kan Happyhots varmeprodukter måske også være en hjælp.

Se vores gode udvalg af beklædning med elvarme og læs mere om de forskellige Happyhot-produkter, du kunne være interesseret i.

Se flere gode produkter til kølige forhold